אז התקרבנו קצת...

אז התקרבנו קצת...

נפגשנו כמה פעמים. מדברים כל יום בטלפון. מתחילה להרגיש משהו אליו ונלחמת בזה. לא רוצה להיפגע. מפחדת ממה שיקרה אחרי שנשכב. הרי מתישהו נשכב, לא?, ואז מה?...אחכה לטלפון שלו? אשבור את הראש למה הוא לא מתקשר? לאן הוא נעלם? יודעת שמערכות יחסים לא נמשכות זמן רב. בטח שלא במצב שלנו, שלי ושלו. לא עבר מספיק זמן מאז הפגיעה הגדולה, לא לי וגם לא לו. אז מה הסיכויים בעצם?... זה כאילו אני יושבת ומחכה שהכל יגמר...

אקדמאית

New member
חייבים לקפוץ למים הקרים

אחרת לא נתקדם לשום מקום בחיים. אם לא מעיזים גם לא חווים. וצריך לעבוד על עצמנו שיכול להיות שזה לא האחרון ויהיו עוד אכזבות אבל לפחות היו לנו רגעים של כייף והתרגשות. אז תחשבי על הכייף שבדרך ולא על סופה כפי שאמרה ממתינה.

רוצה לחשוב על הכיף

בלי לנתח יותר מדי... בינתיים לא ממש מצליחה לעשות את זה

למה להלחם במה שאת מרגישה?

מזמן כבר למדתי לא להתווכח עם רגשות,יש דבר יפה יותר מרגש? נכון רגש זה גם כאב ,רגש זו גם פגיעה. אבל וכאן יש אבל גדול רק את תחליטי אם להפגע כיוון שבאותה המידה את יכולה לומר - טוב לי עכשיו ואחרי המבול , כך לפחות אני נוהגת,לא רותמת עגלה לפני שיש לי סוסים,לא מתכננת שום צעדים,פשוט זורמת,חיה את היום ואם מחר קצת יכאב? אז יכאב לחיות בלי רגש זה לחיות ליד החיים ואני בחרתי לחיות בתוכם - מומלץ בחם כחול לבנדר.

אוףףף שוב אתם עושים הכל הפוך

קודם שוכבים!!! כמה פעמים אני צריך להגיד זאת? לאחר מכן מדברים בטל´ . ורק בסוף אם יש קליק מפתחים רגשות. שנת עצמאות שמחה. סגול.

סגולי מה יהיה איתך תגיד לי?

אז מה אתה אומר? קודם שוכבים? נו טוב,אתה אמרת מיד הולכת למיטה לערוך בחינות כניסה
רגע,חכו,אחד אחד בבקשה יש מספרים ליד הדלת

*יערית

New member
מי עושה הפוך?

בוודאי!!! קודם שוכבים..אחר כך שואלים לשמו של זה ששוכב תחתיי או שהוא מעליי,אחר כך יושבים לשיחה מענינית..ואז מחפשים את הקליק להקליק על כפתור חזרה למציאות....
כדור הארץ קורא לסגולי כדור הארץ קורא לסגולי...עבור..רות... יערית-מאמינה ביחסים מהסוג השלישי

למעלה