טופ 12 - Soul
אהבתי שבעונות הקודמות זה היה 40 דקות כל פרק, פרקים של שעה וחצי זה מייגע. זה אומר הרבה בולשיט ביחס להופעות עצמן. אבל הו וול.
הבמה נראית מגניב, אבל יש מצב שזה בגלל שהפעם כשאני מגדיל את המסך זה לא הכל פיקסלים
הנושא הזה הוא לא ממש הקאפ-אוף-טי שלי, אבל יש מציאות טובות. נראה מה הם יודעים לעשות.
לה-טויה לונדון – Ain't Nobody
זה למשל מהשירים שאני מכיר. נתנה ביצוע מגניב, לא נשמע כמו שיר מתחילת שנות השמונים אלא נשמע עדכני לגמרי (ש\ה מצחיק, כי זה מ2004
). התחילה מאד טוב את הערב ואת העונה. 8.5
איימי אדאמס – You Make Me Feel Brand New
חוץ מזה שהיא מגניבה בטירוף, היא גם שרה טוב. שיר לא מדהים בשביל ההתחלה, קצת משעמם וחלש. התחילה קצת חלש אבל סיימה את השיר מצוין. 7.5
מאט רוג'רס – hard To Handle
למען האמת, שיר שאני מכיר מאיידול, מהביצוע של פיליפ בעונה 11. מאד אהבתי את הביצוע של פיליפ, אבל מאט ביצע את זה מצוין לדעתי, אפילו יותר טוב מפיליפ בעיני. הוא שלט במילים מצוין והיה מלא אנרגיה. לפני כן לא חיבבתי אותו אבל הביצוע הזה העלה אותו בעיני המון. 8
קמיל ולסקו – Son of a Preacher Man
(זאת ההאווית שכן אהבתי, שמזכירה קצת את היילי)
מהשירים המוכרים בעולם, גם היה באיידול כמה פעמים לא? אני זוכר את הולי מ11, אבל לא קשה להיות יותר טובה ממנה
. 7.5
ג'ון פיטר לואיס – Drift Away
לא הכרתי, שיר מגניב. ביצוע חביב אבל לא מעבר. 7.5
פנטזיה בארינו – Sighned, sealed, delivered I'm Yours
לא מת על השיר אבל היא פאקינג שרה מעולה. מבין למה היא זוכה בעונה הזאת. 9
ג'ורג' האף – The Dock Of The Bay
לא אהבתי אותו עד עכשיו, הוא היה סתמי כזה בתחרות. אבל הביצוע הזה לא היה רע, לא רע בכלל... הייתי שמח אם יישאר. 8
ג'ניפר האדסון – Baby I Love You
אהבתי אבל סיימון די צודק, הבחירה של השיר לא הייתה משהו. קצת over Sang אותו... 8
ג'ון סטיבנס – Lately
איזה שיר חרוש... די כבר עם המחזור הזה! אבל הביצוע ממש מיוחד, אני ממש נהנה מהבחור. יש בו משהו מיוחד. 8
ליה לה-בל – keep Me Hangin' On
זה שבוע מוטאטאון ולא סיפרו לי? רק חסר את I Heard It Through The Grapevine ואנחנו מסודרים. בכל מקרה, אני ממש לא אהבתי. היא נראתה מבוהלת ומבולבלת והשירה הייתה ממוצעת מינוס. 5
ג'סמין טריאס – Inseparable
זאת ההאווית שלא אהבתי. היא שרה טוב אבל עדיין לא התאהבתי. לא הייתי מקדיש לזה שמיעה נוספת. אבל יכול להיות שזה בגלל השיר עצמו... 7
דיאנה דה-גרמו – Think
נחמד. לא נפלתי אבל לא היה לי חשק לזרוק עליה עגבניות. 7.5
סך הכל הערב היה מאד מוטאון, פשוט בכותרת אחרת. לא היו הרבה ביצועים מזעזעים אבל גם שום דבר לא הפיל אותי.
תוצאות וזה: ריאן פותח בנתונים סטטיסטיים- הערב הכי נצפה בפוקס אי פעם, 18 מליון קולות, תודה לכל המעריצים. מדברים קצת עם המתחרים, צוחקים על סיימון (כרגיל). ואז יש קליפ פרסומת של פורד עם השיר מ Fame עם JPL בתחפושת בננה
שזה די הזוי.
אחרי זה הם שרים ביחד מחרוזת של שירים מוזרים. אני מניח שהם שירי סול. יש כמה מוכרים אבל הביצוע הכללי ממש בינוני. כוריאוגרפיה זולה והרמוניות ממש על הפנים. אפילו ההרמוניות בעונה הקודמות היו טובות יותר, שלא לדבר על עונה 1...
זה הארבעה בנים הכי פחות סקסיים שראיתי בטלוויזיה בהרבה זמן. וגם הבנות לא איזה מציאה, אבל לפחות חלקן נראות טוב. חבל שזה אלה שלא יודעות לשיר.
אז יש קליפ שלהם בבית כמו שיש בכל עונה. נו טוב.
ואז עולה לבמה מר קליי אייקן! הוא שר את Solitaire, מעיף את הגג. פשוט מעולה. כאילו לא ראיתי את זה לפני שבוע וממש התלהבתי
הוא מקשקש קצת עם המתמודדים ואז פרסומות ואז התוצאות!
בוטום 3 הם ליה לה-בל אחרי ביצוע זוועתי של keep me hangin' on, איימי אדאמס עם ביצוע בינוני You Make Me Feel Brand New וג'ניפר האדסון (?!?!) אחרי הביצוע המגניב שלה לBaby I Love You. היא ממש לא הייתה אמורה להיות שם. יש לי תחושה שהיא תהיה כמו אליס, זאת שאני מאד אוהב אבל כל הזמן מגיעה לבוטום 3 עד שמעיפים אותה
טוב ריאן אומר שאיימי בטוחה ואז אומר ששתי הנותרות ישירו, אבל אני יודע שג'ניפר נשארת אז זה ביי ביי ליה. לא אהבתי אותך בשום שלב
זה ארוך החרא הזה! יאללה להמשך.