אז התחלתי את עונה 3,

Oukami Kun

New member
אז התחלתי את עונה 3,

שוב דילגתי על האודישנים כי זה יש 7 (!) פרקים של אודישנים וזה ממש לא קריטי להבנת הסיפור, אז התחלתי לראות מהוליווד, וראיתי עד התוכנית ווילד קארד.
אני לא אכביר במילים, היו הרבה דברים טובים והרבה לא, אבל דבר אחד חשוב לי לציין - אני מאוהב בג'ניפר האדסון. ברמה אחרת. הביצוע שלה לImagine היה מדהים וגם הביצוע שלה ל I Believe In You And Me בווילד קארד היה משוגע וברמה אחרת מעל כולם.
זה רק אני או שיש איזה ארבעה גברים בגמר? בגלל זה שינו את הפורמט בשנים שאחרי?

SHTRUDIDI

New member
עונה מעניינת

קודם כל לשאלותייך - אכן מעט גברים ואכן אחת הסיבות ששונה הפורמט.

את מי עוד אהבת חוץ מג'ניפר האדסון? את מי ממש שנאת?
אני זוכרת שם את מת'יו מצגר שכל כך רציתי שיעלה ולא עבר הלאה

ההופעה של ג'ניפר לשיר של וויטני מדהימה. התלבושת קצת פחות, אבל אהבתי את הדו שיח עם סיימון שם.

אני מקווה שתהנה מהעונה למרות שיש לא מעט סול וR&B וזה לא ממש הטעם שלך.

Oukami Kun

New member
אני אוהב את הג'ינג'י

שאני לא זוכר איך קוראים לו, אבל הוא ממש נחמד. ואני אוהב את איימי (נראה לי), עם השיער הורוד, יש לה פוטנציאל להיות רוקיסטית טיפה וזה תמיד טוב

פנטזיה כמובן, ממש טובה, וגם מבחינת איך שהיא מנהלת את עצמה מול השופטים ומול הקהל.
ויש שתיים מהוואי, שאחת אני ממש אוהב ואחת ממש לא. זאת שאני אוהב מזכירה קצת (ממש טיפה) את היילי מעונה 10.

הייתי הולך לבדוק את השמות אבל אני לא רוצה לספיילר לעצמי יותר מדי. כרגע אני רק יודע שפנטזיה מנצחת, ג'ניפר האדסון מודחת במקום 7 (תודה, עונה 12
) ושבגמר יש שתי נשים. מעבר לזה אני לא רוצה להיכנס לויקיפדיה כדי לא להיחשף לתוצאות...

SHTRUDIDI

New member
גם אני אהבתי את ג'ון הג'ינג'י

ואני לא בטוחה איזה מהוואיות מזכירה לך את היילי כי הקולות של שתיהן לא דומים לשלה בעייני וגם היא מתולתלת ושתיהן לא.
בכל אופן לא אהבתי אותן.
לה טויה הייתה ממש מעולה בעייני ופנטזיה הייתה ההימור שלי מהאודישנים. אדירה

M o n t i

New member
עונה 3 חביבה מאוד

אני זוכר שמאוד מאוד אהבתי את פנטז'יה ובכלל את כל ההתנהלות שלה.
לא עפתי על ג'ניפר בעונה ורק אחרי זה גיליתי אותה.
זוכר שמאוד מאוד אהבתי את JPL.

Oukami Kun

New member
טופ 12 - Soul

אהבתי שבעונות הקודמות זה היה 40 דקות כל פרק, פרקים של שעה וחצי זה מייגע. זה אומר הרבה בולשיט ביחס להופעות עצמן. אבל הו וול.
הבמה נראית מגניב, אבל יש מצב שזה בגלל שהפעם כשאני מגדיל את המסך זה לא הכל פיקסלים

הנושא הזה הוא לא ממש הקאפ-אוף-טי שלי, אבל יש מציאות טובות. נראה מה הם יודעים לעשות.

לה-טויה לונדון – Ain't Nobody
זה למשל מהשירים שאני מכיר. נתנה ביצוע מגניב, לא נשמע כמו שיר מתחילת שנות השמונים אלא נשמע עדכני לגמרי (ש\ה מצחיק, כי זה מ2004
). התחילה מאד טוב את הערב ואת העונה. 8.5

איימי אדאמס – You Make Me Feel Brand New
חוץ מזה שהיא מגניבה בטירוף, היא גם שרה טוב. שיר לא מדהים בשביל ההתחלה, קצת משעמם וחלש. התחילה קצת חלש אבל סיימה את השיר מצוין. 7.5

מאט רוג'רס – hard To Handle
למען האמת, שיר שאני מכיר מאיידול, מהביצוע של פיליפ בעונה 11. מאד אהבתי את הביצוע של פיליפ, אבל מאט ביצע את זה מצוין לדעתי, אפילו יותר טוב מפיליפ בעיני. הוא שלט במילים מצוין והיה מלא אנרגיה. לפני כן לא חיבבתי אותו אבל הביצוע הזה העלה אותו בעיני המון. 8

קמיל ולסקו – Son of a Preacher Man
(זאת ההאווית שכן אהבתי, שמזכירה קצת את היילי)
מהשירים המוכרים בעולם, גם היה באיידול כמה פעמים לא? אני זוכר את הולי מ11, אבל לא קשה להיות יותר טובה ממנה
. 7.5

ג'ון פיטר לואיס – Drift Away
לא הכרתי, שיר מגניב. ביצוע חביב אבל לא מעבר. 7.5

פנטזיה בארינו – Sighned, sealed, delivered I'm Yours
לא מת על השיר אבל היא פאקינג שרה מעולה. מבין למה היא זוכה בעונה הזאת. 9

ג'ורג' האף – The Dock Of The Bay
לא אהבתי אותו עד עכשיו, הוא היה סתמי כזה בתחרות. אבל הביצוע הזה לא היה רע, לא רע בכלל... הייתי שמח אם יישאר. 8

ג'ניפר האדסון – Baby I Love You
אהבתי אבל סיימון די צודק, הבחירה של השיר לא הייתה משהו. קצת over Sang אותו... 8

ג'ון סטיבנס – Lately
איזה שיר חרוש... די כבר עם המחזור הזה! אבל הביצוע ממש מיוחד, אני ממש נהנה מהבחור. יש בו משהו מיוחד. 8

ליה לה-בל – keep Me Hangin' On
זה שבוע מוטאטאון ולא סיפרו לי? רק חסר את I Heard It Through The Grapevine ואנחנו מסודרים. בכל מקרה, אני ממש לא אהבתי. היא נראתה מבוהלת ומבולבלת והשירה הייתה ממוצעת מינוס. 5

ג'סמין טריאס – Inseparable
זאת ההאווית שלא אהבתי. היא שרה טוב אבל עדיין לא התאהבתי. לא הייתי מקדיש לזה שמיעה נוספת. אבל יכול להיות שזה בגלל השיר עצמו... 7

דיאנה דה-גרמו – Think
נחמד. לא נפלתי אבל לא היה לי חשק לזרוק עליה עגבניות. 7.5

סך הכל הערב היה מאד מוטאון, פשוט בכותרת אחרת. לא היו הרבה ביצועים מזעזעים אבל גם שום דבר לא הפיל אותי.

תוצאות וזה: ריאן פותח בנתונים סטטיסטיים- הערב הכי נצפה בפוקס אי פעם, 18 מליון קולות, תודה לכל המעריצים. מדברים קצת עם המתחרים, צוחקים על סיימון (כרגיל). ואז יש קליפ פרסומת של פורד עם השיר מ Fame עם JPL בתחפושת בננה
שזה די הזוי.
אחרי זה הם שרים ביחד מחרוזת של שירים מוזרים. אני מניח שהם שירי סול. יש כמה מוכרים אבל הביצוע הכללי ממש בינוני. כוריאוגרפיה זולה והרמוניות ממש על הפנים. אפילו ההרמוניות בעונה הקודמות היו טובות יותר, שלא לדבר על עונה 1...
זה הארבעה בנים הכי פחות סקסיים שראיתי בטלוויזיה בהרבה זמן. וגם הבנות לא איזה מציאה, אבל לפחות חלקן נראות טוב. חבל שזה אלה שלא יודעות לשיר.
אז יש קליפ שלהם בבית כמו שיש בכל עונה. נו טוב.
ואז עולה לבמה מר קליי אייקן! הוא שר את Solitaire, מעיף את הגג. פשוט מעולה. כאילו לא ראיתי את זה לפני שבוע וממש התלהבתי
הוא מקשקש קצת עם המתמודדים ואז פרסומות ואז התוצאות!
בוטום 3 הם ליה לה-בל אחרי ביצוע זוועתי של keep me hangin' on, איימי אדאמס עם ביצוע בינוני You Make Me Feel Brand New וג'ניפר האדסון (?!?!) אחרי הביצוע המגניב שלה לBaby I Love You. היא ממש לא הייתה אמורה להיות שם. יש לי תחושה שהיא תהיה כמו אליס, זאת שאני מאד אוהב אבל כל הזמן מגיעה לבוטום 3 עד שמעיפים אותה

טוב ריאן אומר שאיימי בטוחה ואז אומר ששתי הנותרות ישירו, אבל אני יודע שג'ניפר נשארת אז זה ביי ביי ליה. לא אהבתי אותך בשום שלב

זה ארוך החרא הזה! יאללה להמשך.

SHTRUDIDI

New member
אחד הביצועים הטובים של פנטזיה

האנרגיות היו מטורפות בהופעה הזאת וממש אהבתי שהיא לא הגזימה יותר מדי.
לא זכרתי שמאט ביצע את השיר הזה בכלל. זה כנראה אומר משהו.

אה, התכוונת לקמיל - אז יש לה קול מאוד מאוד מיוחד, הבעיה שלא תמיד היא בחרה שירים שמתאימים לקול שלה.
אני לא אספיילר כלום ורק אחרי שהיא לא תנצח (את זה כבר ידעת
) אגיד מה לדעתי היה רגע השיא שלה.

18 מיליון קולות
משעשע לחשוב שאז זה עוד היה נתון מלהיב לעומת העונות הבאות.

M o n t i

New member
לגמרי אחד הביצועים של פנטז'יה

ולדעתי גם אחד הביצועים הטובים של ג'סמין באותו שבוע.

Oukami Kun

New member
טופ 11 - Country

נושא מעניין. לא מהז'אנרים האהובים עליי, אבל יש לפעמים שירים שאני מתחבר אליהם. ויש לי אלבום של ג'וני קאש שאני מאוד אוהב
.
נראה מה כל נשות הR&B יעשו עם זה.

דיאנה דה-גרמו – A Broken Wing
התחיל רע, נגמר בסדר. לא שיר מלהיב במיוחד, הרגיש לי טיפה מבוגר מדי בשבילה ילדה בת 16... 7

ג'ורג' האף – I Can Love You Like that
נחמד. שיר קצת משעמם אבל היו לו כמה רגעים ממש מוצלחים. בלי קשר לשיר, הוא אחד האנשים הכי נחמדים בהיסטוריה האנושית. אני בעדו בלי קשר לאיכות השירים. 8

פנטזיה בארינו – Always On My Mind
בחירה מצוינת. לא יודע איך זה קשור לקאנטרי, לא היה בזה שום אלמנט של קאנטרי. אבל בכל מקרה זאת הייתה הופעה ממש טובה. 9

חוזרים מהפסקה וריאן מתלהב מהמסך הענק וה"משוכלל" שיש להם
הוא מקרין את הסצנה שסיימון ופאולה מתנשקים
. חבל שאין את השטויות האלה יותר בעונות המתקדמות!

ג'ון סטיבנס – King Of the Road
הוא. שכח. את. המילים. איך שוכחים את המילים בשלב הזה של התחרות? עד אז הוא היה ממש מצוין. אם הייתה גרסת אולפן, כנראה היא הייתה מתברגת אליי לאייפוד. 8, אבל אם הוא היה זוכר את המילים זה היה 9 בכיף.

קמיל ולסקו – Desperado
עוד שיר שהקשר בינו לבין קאנטרי הוא מקרי בהחלט, אבל זה כנראה השיר הכי טוב, בעיני, שהאיגלז הוציאו. לכן היה לי קשה לאהוב את זה, כי השיר הזה מסמל הרבה עבורי. היא לא שרה את זה טוב. 6

ג'ניפר האדסון – No One Else On Earth
היא כזאת קולית! אין עליה. ביצוע מגניב, שיר מגניב, מרגישים שזה קאנטרי אבל היא עשתה את זה שלה. והיא נראית ממש טוב עם המעיל עור והתספורת והכל. מקווה שבהמשך הם עושים שירי רוק, כי זה היה מצוין. 9

ג'ון פיטר לואיס – She Believes In Me
בלעעעע. זוועה. מה זה?! הוא היה צריך לשיר ג'וני קאש, או קריסטופסון, או מישהו מעניין. ממש שר את זה גרוע. לא יודע איך השיר המקורי, אבל הוא לא עשה לו צדק. 4

ג'סמין טריאס – Breath
עוד שיר משעמם. מה קרה, המפיקים בחרו בכוונה שירים משביזים? שוב לא אהבתי. 6

מאט רוג'רס – Amazed
הו גאד, כמה אפשר עם השיר הזה?! באמת, תרכשו זכויות לעוד כמה שירים יא קמצנים. 30 מליון צופים בערב אמור לאפשר את זה לא? לא שנאתי, אבל סקוטי עשה את זה יותר טוב בהרבה. שוב ציפיתי ממנו לאיזה הופעה פרועה. למה אף אחד לא עושה ג'וני קאש בערב קאנטרי??? 6

לה-טויה לונדון - Ain't Goin' Down 'till The Sun Comes Up
תודה לאל! סופסוף מישהו עושה משהו מקפיץ. מדהים, שרה מעולה, עמדה במילים הלא פשוטות והעיפה את הקהל. ההופעה הכי טובה הערב (עד כה). 9.5

איימי אדאמס – Sin Wagon
עוד הופעה מצוינת! ציפיתי ממנה למשהו טוב וקיבלתי. היא מהאהובות עליי. ביצעו אותו גם בעונה 10 לדעתי, והיא הייתה טובה יותר. 9

נגמרו ההופעות, פייר התאכזבתי. יש הרבה פוטנציאל בז'אנר הזה והם בחרו שירים ממש ממש חלשים. אפילו לא ג'וני קאש אחד? בזיון.

תוצאות:
קימברלי לוק מופיעה, איזה לא מעניין 0_0.
מאט רוג'רס וקמיל ולסקו בבוטום 3, אז יש הפסקה עם פרסומת לפורד (שרים Love Shack) ואז ריאן מודיע שהאחרונה בבוטום 3 היא דיאנה. מאט מודח :-O הייתי בטוח שקמיל תעוף. חיבבתי אותו אבל לא הפסד גדול.

LeAnnDylan

Well-known member
כמה דברים

א. עד כמה שזכור לי, בעונה 3 לא היו שירים מאושרים של ג'וני קאש מלבד I Walk The Line.
כמובן שכל מתמודד יכול לבקש שיאשרו שיר מסוים ולרוב ההפקה נענית לבקשה (אגב, נכון לעונה 12 יש 8 שירים מאושרים של ג'וני קאש. סתם לידע כללי.) אבל בנינו, אני לא רואה שום מתמודד שם שיכול להתאים לו לשיר ג'וני קאש וזה גם לא כזה פשוט ואולי חששו ממה שהשופטים יגידו על הופעה כזו. בדר"כ מתמודדים אוהבים ללכת על שירים בטוחים ובעונה של דיוות הן כנראה גם נטו לכיוון שירים עם מנעד גדול יותר.

ב. Breathe של פיית' היל זה שיר מדהים בכל קנה מידה. אני לא זוכרת את הביצוע של ג'זמין (ואולי טוב שכך) אבל עם כמה שהוא גרוע זה לא הופך את השיר לרע. רק אותה לזמרת גרועה.
"שיר משעמם"?
אני פשוט אעמיד פנים שלא קראתי את זה

ג. כשיש ערבי נושא כאלה שחלק מהמתמודדים מוצאים את עצמם בעמדה "נחותה" ניתן לקחת שיר 'גלובלי' ולבצע אותו אם בוצעה לו גרסת קאנטרי (במקרה הזה).
במקרה של Always On My Mind הגרסאות המוכרות ותר שלו בוצעו ע"י אלביס ו-ווילי נלסון ושתיהן נחשבות לקאנטרי. למרות שבמקרה הזה, ברנדה לי המבצעת המקורית של השיר הינה זמרת קאנטרי (בין היתר). לגבי השיר של האיגלס, יש כל כך הרבה גרסאות כיסוי לשיר הזה (אגב, אחת מהן היא של ג'וני קאש) ככה שאני מניחה שזה תופס.

ד. אף אחד בעונה 10 לא ביצע את Sin Wagon. למיטב זכרוני, הפעם האחרונה השיר הזה בוצע באיידול במסגרות של הלייב שואוז היה בעונה 4 (ע"י קרי אנדרווד).
מה שכן, זה שיר די נפוץ באודישנים/הוליווד ככה שיש מצב שמשם הוא זכור לך. העונה בגרופ ראונד בהוליווד של הבנות ביצעו אותו כמה פעמים (גם הקבוצה של קרי הריסון)

Oukami Kun

New member
כמה דברים בחזרה

א. אני חושב שכל הבנים יכלו להתמודד עם ג'וני קאש, במיוחד JPL. וג'ון יכל לעשות משהו מעניין. וכן הם הלכו לגמרי על בטוח...

ב. כנראה שהיא זמרת גרועה. לא מכיר את המקור, יכול להיות שדעתי עליו תהיה אחרת. אפילו סביר להניח.

ג. ברור לי שזה בגלל זה, זה לא הופך את זה ליותר קאנטרי בעיני
.

ד. noted.

SHTRUDIDI

New member
ערב מעניין

היו ביצועים מעולים והיו זוועות עולם.
מאלה שאהבתי מאוד ולא אשכח-
פנטזיה, כולל הויכוח עם סיימון אחרי

ג'ורג' האף, אני חושבת שזה היה האהוב עליי שלו או לפחות זה שאני הכי זוכרת לו לטובה. זה לא היה מושלם, אבל נהניתי מזה.
לה טויה. ג'וש בעונה 2 ביצע את זה טוב יותר, אבל גם שלה היה נהדר.
והפייבוריט שלי לאותו הערב - איימי. ביצוע מעולה.

Oukami Kun

New member
אהבת את ג'וש יותר?

אני חושב שלה-טויה הפציצה בהופעה הזאת. הוא היה נשכח.

SHTRUDIDI

New member
שניהם היו מעולים

אבל של ג'וש יותר טוב בעייני כי מה לעשות, זה יותר אמין כשמישהו שהוא מהז'אנר שר את זה.

M o n t i

New member
דיאנה דיגארמו

זה אחד הביצועים המדהימים ביותר שלה בעיניי לאורך כל העונה!
*רץ לשמוע אותו שוב*

Oukami Kun

New member
טופ 10 – Motown

די נו, רציניים? כמה אפשר? נו טוב. לפחות זה פרק של 40 דקות ולא שעה וחצי.
הי יש שופטים אורחים! מגניב, חשבתי שהפסיקו עם זה.

קמיל ולסקו – For Once In My Life
אוי מסכנה, היא הייתה ממש ממש לחוצה וראו את זה. היא שרה את זה בינוני. אני חושב שאני עדיין בטראומה מהביצוע של לאזרו
6

ג'ון פיטר לואיס – This Old Heart Of Mine
הרבהההההה יותר טוב מהשבוע שעבר. עדיין לא חושב שהוא בטופ 4 של התחרות, אבל נהנתי מההופעה הזאת מאד. 8

לה-טויה לונדון – OOO Baby Baby
מצוין. היא לא טעתה עד כה בתחרות. ממש מצוין. 9

איימי אדאמס – Dancing In The Streets
אוי. התחילה נחמד אבל הלהקה השתלטה עליה. היא לא נשמעה טוב בסוף. אני מכיר את השיר דווקא מהגרסא של דיוויד בואי ומיק ג'אגר, וזה שני קולות שמאד קשה להתחרות בהם. סיימון אומר שהיא מזכירה לו את ג'יי לנו
7

ג'ון סטיבנס – My Girl
לא מדהים. השופטים קוטלים אותו, אבל אני חושב שהוא היה סביר. 7

ג'ניפר האדסון – Heatwave
תודה לאל מישהו עושה משהו מעניין בערב הזה! זה היה מצוין ומדויק. 9.5

ג'סמין טריאס – You're All I Need To Get By
אוהב את השיר הזה מאד. היא ביצעה אותו בסדר, לא איזה ואוו. 8

דיאנה דה-גרמו – Do You Love Me Now
דווקא שיר שלא הכרתי, ביצוע טוב. יש לי תחושה שהיא תגיע רחוק בעונה הזאת... 8.5

פנטזיה בארינו – I Heard It Through The Grapevine
מצוין מצוין מצוין. אין שבוע מוטאון בלי השיר הזה, והיא הפציצה איתו. 10 (ראשון העונה!)

ג'ורג' האף – Ain't Too Proud To Beg
היה טוב מאוד. לא אוהב את השיר הזה בכללי, אבל הוא ביצע את זה טוב. 8.5

תוצאות: 20 מליון קולות, עוד פעם נשבר השיא, בלה בלה בלה. האיידולים מופיעים עם Ain't No Mountain High Enough. ההופעה הקבוצתית הראשונה שלהם שנשמעת סביר, אבל עדיין ההרמוניות שלהם לא מדהימות.
הבוטום 3 הם איימי, ג'ניפר (מה?!) ולה-טויה (מה?!?!). איזה בוטום 3 לא הגיוני. קמיל ג'ון וJPL היו צריכים להיות שם. ברור לי שאיימי מודחת כי אני יודע שג'ניפר מודחת במקום 7 כשלה-טויה עוד שם. הזוי ובזוי בעיני. אמריקה SUCKS !

SHTRUDIDI

New member
היו מעט ביצועים ממש טובים בשבוע הזה

ציינת את אלה שגם אני חשבתי שטובים-
פנטזיה, ג'ניפר, לה טויה, ג'ורג'.

הבוטום 3 על הפנים.

Oukami Kun

New member
טופ 9 – Elton John

ריאן מציג את השופטים כל אחד עם שיר של אלטון ג'ון
הוא קצת מצחיק אותי. הם פאקינג הביאו את אלטון ג'ון לחזרות :-O מדהים. חבל שהוא לא בא לערב עצמו.

פנטזיה בארינו – Something About The Way You Look Tonight
מצוינת כרגיל. שיר טוב, מן הסתם, אבל היא שרה את זה מדהים. 9.5

ג'ון פיטר לואיס – Rocket Man
זה שיר כל כך טוב והוא עשה את זה כזה מוזר...קצת קריוקי כזה, לא בקצב, כלמני עניינים... אני חושב שזה השיר שאני הכי אוהב של אלטון והוא לא ביצע אותו טוב. 6

ג'סמין טריאס – Don't Let The Sun Go Down On Me
מצוין. חוץ מאיזה שני תווים שהיא טעתה בהם, היא הייתה מצוינת. 9

ג'ון סטיבנס – Crocodile Rock
איזה בחירה מוזרה! למה הוא שר את זה ולא משהו איטי? יש לאלטון כל כך הרבה שירים שיתאימו לו יותר! ביצוע מוזר, הוא מאד השתדל אבל זה היה זוועה. 3

קמיל ולסקו – Goodbye Yellow Brick Road
קול קול קול. שיר שאני מאד אוהב והיא ביצעה אותו מגניב. לא מושלם אבל טוב. 8

ג'ורג' האף – Take Me to the Pilot
מעולה! הוא משתפר ממש משבוע לשבוע, אני ממש אוהב אותו. 9.5

דיאנה דה-גרמו – I'm Still Standing
קצת מזייפת, אבל סך הכל בסדר. לא מהשירי אלטון האהובים עליי... 7.5

לה-טויה לונדון – Someone Saved My Life Tonight
ואוו. NAILED IT ! 9.5
ג'ניפר האדסון – The Circle Of Life
מושלם. הכי טובה הערב. 10 עגול ושלם.

אני אוהב את אלטון גו'ן, יש לו מלא שירים טובים. היו כמה בחירות מאד טובות בערב הזה וכמה הזויות. נקווה לטוב.

תוצאות: ריאן אומר שהוא יחלק את ה9 לשלשות- הכי הרבה קולות, באמצע והבוטום 3. 24 מליון קולות, ווהו.
קצת פרסום לאלבום של העונה השלישית ואז מחרוזת שירי אלטון ג'ון! Bennie and the Jets, Daniel, Saturday Nights Alright. הם מצוינים אבל יש מצב שזה בגלל השירים.
עולה לבמה טמיירה גריי אהובתי מעונה 1! שרה שיר מקורי, לא רע בכלל. מתקשקשת קצת עם המתחרים ואז חוזרים מפרסומות עם קצת תוצאות.
הבוטום 3 הן דיאנה, ג'סמין וקמיל. לא מפתיע, שלושתן לא היו מדהימות, אבל ג'ון היה חייב להיות שם במקום ג'סמין. וקמיל עוזבת
אהבתי אותה, אבל היא באמת התדרדרה מבחינת השירה.

SHTRUDIDI

New member
ערב ממש טוב

אהבתי את הביצועים של:
JPL, ג'ורג', פנטזיה, ג'ניפר, לה טויה ואפילו ג'סמין וקמיל איכשהו גרמו לזה לעבוד.

Oukami Kun

New member
זה בגלל שזה אלטון

וכל מה שהוא בערך זה זהב. והיו בחירות שירים ממש טובות.
אבל JPL היה על הפנים בעיני. יכול להיות שזה בגלל שזה השיר שאני הכי אוהב של אלטון, אבל נראה לי גם שהוא פשוט היה גרוע

למעלה