אז השנה

dark eyes

New member
אז השנה

אני בוגר תיכון וצריכים ללכת לנשף סיום. השאלה הראשונה שעולה בראש היא: "מה ללבוש
" מה פשר ללבוש כדי להביא הופעה יפה ובלתי נשכחת
אני ביום יום שלי מתלבש יחסית יפה מאוד תמיד מסודר ותמיד מעודכן, אבל לנשף הסיום זה חייב להיות משהו בלתי נשכח
איזה סגנון
ללכת על רעיון של חליפה חלקית (כי זה קיץ ואני לא מתכוון ללכת עם ז'קט יותר מידי) או אולי משהו אחר. חשבתי על זה ואני לא מוצא פתרון למי יש רעיונות

הממ..

אם רוצים ללבוש משהו שלא ישכחו צריך משהו מיוחד ואפילו ממש מיוחד
אז אם חשבת ללכת על הקטע המחויט אז לך בכיוון של חליפה מחויטת אבל מיוחדת.. שלא תהיה כמו כל חליפה רגילה (אם אתה מבין למה אני מתכוון) שיהיה בה משהו מיוחד, קצת שונה מכל שאר החליפות.. ממה שזכור לי, תוכל למצוא בגדים בכיוון יותר מחויט (חולצה מכופתרת ומכנס אלגנט) בורסאצ'ה (יש להם סניף בעזריאלי), ראיתי בקטלוג שלהם הרבה חולצות ומגוון זוגות מכנסיים ממש יפים איתם תוכל ליצור מראה ממש מיוחד, תנסה שם
חוצמזה, דברים מיוחדים ניתן למצוא לרוב בחנויות של מעצבים אז אם ישאלו אותך לדוגמא מה אתה מחפש
אז תגיד להם משהו מחויט אבל שיהיה מיוחד
זהו.. זה בעיקרון דעתי בענין, שיהיה בהצלחה

No BoDy1

New member
אוף!!!

תיהיו מטורפים בהופעות של הנשפים למיניהם (בלעעעעעע) תבואו צבעוניים!!! אתה רוצה שלא ישכחו?! תקנה מכנס אלגנט כתום (אם לא מוכרים דבר כזה תלך לתופרת) סריג אדמוני או ירוק.. יאללה... זה הופעה שלא ישכחו.. ותאמין לי זה אחלההההה הופעההה

dark eyes

New member
אני רוצה

הופעה בלתי נשכחת לא בדיחה בלתי נשכחת... ראיתי דווקא משהו יפה בהוגו בוסס, אבל כדאי להשקיע משהו כמו שלושלת אלפים שקל במשהו שסביר להניח שאני לא אלבש בשנית

LipStiK

New member
למה שלא תלבש?

אם יש לך את התקציב להשקיע בזה אז למה לא? אתה לא תוכל ללבוש את זה לארועים אחרים אחרי זה?

dark eyes

New member
לא חסר אירועים

ללבוש כאלה דברים.. תודה לאל רק החודש כבר הייתי צריך להחזיר מניקוי יבש בגדים שלבשתי לאירועים שונים שהיו. אבל השאלה אם עוד אחד זה מה שחסר לי עכשיו. טוב נראה לי שרק אני יכול לענות על זה ונראה לי שעוד חליפה מושקעת לא תזיק באמת

No BoDy1

New member
אקסטות בטירוףףף.. לא ידעת שהיה

את יום המריחואנה הבין לאומי בשבת?!

למעלה