מוקה=מתוקה
ר רחל הדרומית New member 19/5/07 #26 תודה כמו שבאתי../images/Emo13.gif אוףףףףףף מקוה שילכו כבר החברות, עשו לי חור בראש. והבית מלא בלונים מפוזרים, ואני לא סובלת בלונים. טוב העיקר שהבת מרוצה.
תודה כמו שבאתי../images/Emo13.gif אוףףףףףף מקוה שילכו כבר החברות, עשו לי חור בראש. והבית מלא בלונים מפוזרים, ואני לא סובלת בלונים. טוב העיקר שהבת מרוצה.
י יום חדש מפציע New member 19/5/07 #12 החמישיה שלי גירדתי את הראש במטרה למצוא אבל בסוף הצלחתי: 1. קמתי בהרגשה יותר טובה. 2. לקחתי את הכלב לתספורת. 3. ביטלתי את ראיונות העבודה עד שאחליט אם לעזוב. 4. לא נתתי ל X להחזיר אותי לדבר על הימים האחרונים. 5. קיבלתי ניק חדש.
החמישיה שלי גירדתי את הראש במטרה למצוא אבל בסוף הצלחתי: 1. קמתי בהרגשה יותר טובה. 2. לקחתי את הכלב לתספורת. 3. ביטלתי את ראיונות העבודה עד שאחליט אם לעזוב. 4. לא נתתי ל X להחזיר אותי לדבר על הימים האחרונים. 5. קיבלתי ניק חדש.
מ מירני מתוקה New member 19/5/07 #21 כל הכבוד מאמי המשיכי כך.תעשי מה שרק לך טוב. כי את יודעת מה טוב לך ולנפש שלך..מאחלת לך בהצלחה.