אז הנה שינוי...

• פותח הנושא Blood
  • פורסם בתאריך

Blood

New member
אז הנה שינוי...

לאחר מספר שירשורים שרמת חשיבותם זהה לזו של שר בלי תיק, הנה שירשור על מוסיקה שחורה קבלו כמה שירים קלילים לסוף שבוע, ואם בא לכם - תוסיפו: whitney houston - i have nothing שיר מתוך הסרט "שומר הראש".. וויטני במיטבה!! מומלץ ביותר. athena cage - you אני "גיליתי" אותה בשיר nobody יחד עם קית' סוויט, והתחלתי לשמוע שירים שלה, וממש נהנתי... קול ממש נעים לאוזן, עם הפקה מצוינת... nate dogg - hardest man in town השיר הטוב ביותר של נייט דוג, שזונח סוף סוף את הדיבורים על כסף וזיונים, ושר שיר מבריק, עם סקסופון מעלף ומאלף ברקע (סימפול??).. שיר בסגנון "in the air tonight" של קולינס (מבחינת המילים..) dj quik - safe and sound הדי ג'יי שבעיקר מפיק תופס מיקרופון עושה שיר בסדר, אבל הפזמון, אך הפזמון: some believe in jesus, some believe in allah but niggaz like me believe in makin' dollaz הבן אדם גאון! המלצה לסיום: תנסו למצוא את האקפלה של smile של טופאק, סקארפייס וג'וני פי, ותעברו לפיזמון... מדהים! שבת שלום רז

RunNGun

New member
איך אתה רושם ג'וני פיי?

לגבי האקפלה של smile.... הקפצה

Itai S

New member
johnny p

אבל תמצא את זה ככה- SMILE ACAPELLA ועוד המלצה
NAS-DANCE

Pace

New member
safe & sound

לא רק השיר מומלץ, אלא כל האלבום, שיצא ב-95. כל שיר באלבום מלא בסגנון ההפקה הפאנקי והמיוחד של Quik.

גם אני מצטרף להמלצה של pace

safe + sound - אלבום מבריק! צריך לשמוע כדי להבין!

Blood

New member
חברים. . . . .

יאללה להמליץ ! ! ! בלי להתבייש..

Bracker Bracker

New member
טוב הנה כמה ...

murs - last night נחמד cunninlynguists - seasons f/ masta ace המליצו על זה פה כבר אבל זה שיר כזה טוב שאני חייב masta ace - alphabet soup אותיות ועיניינים blackalicious - make you feel that way שיר כמו שצריך jay-z - can i live עם סמפול סקסופון משהו חזק main source - live at the BBQ נאס דופק שם את הבית הראשון שלו (מה ששומעים באילמטיק באינטרו) ill bill - licence 2 ill ביט מעצבן משהו אבל ראפ נחמד gza - living in the world today אין הוא גאון תודו שהוא גאון ... last emperor - secret wars pt.1 ראפרים נלחמים בדמויות קומיקס aesop rock - how to be a carpenter איזה יופי של הפקה ... mobb deep - survival of the fittest נחמד snoop doggy dogg - gin and juice אני שומע לי עכשיו doggystyle - דיסק ענק

PUSSYD0N

New member
....

GZA- SHADOWBOXIN' GZA- B.I.B.L.E GZA- 4TH CHAMBER REMEDY- MUSLIM AND JEW CYPRESS HILL FEAT. WUTANG- KILLA HILLS CYPRESS HILL- CUBAN NEKCITE CYPRESS HILL- MAKE A MOVE 9TH PRINCE-THE WRITER CAPPADONNA- CAP IS BACK NAS- ONE MIC BIGGIE- MACHINE GUN FUNK

למעלה