אז הנה זה בא...

אז הנה זה בא...

ממש בקרוב, דחו לי את התאריך גיוס ל26.3, חברים בפורום מתגייסים אומרים שזה תאריך גיוס לנח"ל. פתאום לפני כמה ימים עלה לי לראש שאני הולך להיות בארון בצבא. לפחות בהתחלה, אולי בכלל כל הזמן. וזה מלחיץ, כי אחרי שאתה יחסית בחוץ המחשבה של להיות בפנים היא מלחיצה ומפחידה. אז....האם כדאי לצאת לדעתכם? ואם לא איך אפשר להסתיר כמו שצריך, כי משום מה זה לא נראה לי קל אחרי שאתה רגיל להיות חצי רגל בחוץ.

פיציק

New member
תראה, אין כאן תשובה נכונה או לא

הכל תלוי במקום שבו תהיה. אני יכול להגיד לך, שכשאני התגייסתי עוד הייתי בארון. ואני לא יודע אם זה היה קל או לא - אבל בחודש טירונות שעשיתי (כן, אני ג'ובניק וגאה
) לא יצא לי לחשוב בכלל על הענין הזה. נכון, בבית, בחדרי חדרים, עמוק מתחת לפוך, הייתי חושב על הבנים שהיו איתי בטירונות (במיוחד על אחד שלימים הפך לשותף שלי ולאחד מחברי הטובים) - אבל כשהייתי בבסיס, כל ההלם והאינטנסיביות לא השאירו לי זמן לחשוב על הדברים האלו בכלל. יותר מאוחר, כשגם החלטתי לצאת מהארון, יצאתי מול כמה חברים טובים שמשרתים איתי - ועדין, לא כולם יודעים עלי. למה? כי עד כמה שהסביבה שלי היא אוהבת ותומכת, אני לא חושב שזה מעניינם של אנשים שמבלים איתי 3 שנים ולאחר מכן רוב הסיכויים הם שאני לא אשמע מהם. אז התשובה שלי לך היא - תשקול את הדברים אחרי שתגיע ליחידה שלך. אל תהיה פזיז. אמנם ישנם סיפורים של הומואים שיצאו מהארון מול חבריהם בצבא והרויחו מכך, אך לא מעטים הם הסיפורים ההפוכים. תלמד להכיר את האנשים שאתה משרת איתם ורק אחכ תחליט אם אתה רוצה לצאת מולם מהארון .... ובנימה אחרת - איך אתה מפרסם כאלו שאלות בפורום ולא מתייעץ איתי בטלפון

כי מישהו

*שיעול**שיעול*לא עונה לטלפון ומחזיר צילצולים אחרי שמשאירים לו הודעה קולית.

פיציק

New member
כי מישהו

נמצא כל היום מתחת לאדמה בלי קליטה - ואתה יודע את זה
טוב, זה לא לדיון בפורום הזה ...

tali_le

New member
שרימפי דרלינג...

הצבא זה מקום מאוד לא אחיד וזה משתנה מאדם לאדם, ממקום למקום ומתקופה לתקופה אצלי זה השתנה בדרסטיות בטירונות, היו שלוש בנות שידעו, כי הייתי קרובה אליהן והרגשתי שהן יגיבו טוב (אחרי קצת הכרות)... בקורס - זה התחיל משתיים שידעו (מהטירונות) ומהר מאוד לא הפריע לי להגיד לכולם... האנשים שם היו ממש תומכים ומבינים, התייחסו אלי כרגיל ואפילו עזרו מאוד גם ברגעים הקשים עם רוני (החברה שלי) עכשיו - אין סיכוי שבעולם שמישהו ידע אני מוצבת עם אנשים שעם רובם אני לא באמת מסתדרת - לא ברמה עמוקב בכל אופן וחלקם הגדול לא נראים לי נאורים כל כך.... בכל מקרה, דעתי היא שתכיר את האדם לפני שאתה מחליט אם לספר לו או לא ובכל מקרה אל תצא מהארון לגמרי, כי זה עלול לפגוע בך מאוד קשה... טלי

ז י ק ו

New member
שרימפי ? ../images/Emo187.gif

עד כמה שאני יודע הנח"ל הוא חיל הכי גיי-פרנדלי שיש בכל המערך הצבאי, ואם אתה הולך לנח"ל גרעינים תדע הקלה רבה מאד כי תשרת עם חיילים שהם למעשה בחברים שלך לכל השירות.

הייתי אמור ללכת לנחל הגרעיני

בסוף חתמתי ויתור(יחד עם ויתור על שנת שירות בנוער העובד והלומד*), ואני מתגייס לנח"ל ולא לנח"ל הגרעיני

למעלה