אז הנה אני

אז הנה אני

יצאתי לחופשה - בלעדיו ועם הילדה והרגשתי טוב כ"כ טוב. ועכשיו עוד יותר רע לי - כי גילית עד כמה טוב לי בלעדיו, כמה אני לא זקוקה לו בחיי. וחזרנו - והוא כולו קורן מאושר (התגעגע מאוד לילדה כמובן) ואני חוזרת למצב הרגיל שלי. לא וצה אותו, לא רוצה להתקרב אליו, לא רוצה שייגע בי - הוא חש שינוי בי - איך מסבירים לו שאני פשוט לא מאושרת???

נו באמת.....

גם בין בני זוג מעבר לקשר של אהבה/שנאה כעס/איבה/חיבה יש קשר של כ ב ו ד ולפעמים להגיד את האמת בפרצוף עלולה להכאיב לפגוע ולהשפיל את הצד השני לכן הייתי מאוד נזהרת מהצעה שכזו.

bladimari

New member
אמת,כל האמת,ורק ת´אמת..............

ממה בדיוק יש לה להזהר ? את מצפה שתמשיך לחיות בשקר עם עצמה ובעלה ? שתאכל את עצמה מבפנים ? ואיך אם בכלל הם אמורים לנסות ולפתור את הנושא (לכאן או לכאן) אם הנ"ל אינו מודע ? זה כואב,זה יכאב,אבל בסוף זה ייגמר.

פשוט לא הבנת אותי!../images/Emo12.gif

לא אמרתי לא להגיד את האמת אמרתי פשוט להגיד בטח שלהגיד את האמת ותמיד ורק את האמת אבל לא בצורה בוטה ולא בצורה משפילה ולא בצורה שאולי לך נראית הוגנת אבל לשומע-עלולה להיות מאוד פוגעת. "אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות...."-אחלה שיר. היית בהופעה שלו?

bladimari

New member
זה שיורק.על הקהל....?

הייתי בהופעה. נהנתי מאוד. ואם האמת פוגעת אז מה ? שלא תגיד לו ? את מכירה הרבה שאומרים להם בפרצוף,גם אם בעדינות .."שלא רוצים להיות איתם יותר,ושנשבר מהם ,ושרוצים לעזוב אותם" והם נהנים ?

אז אולי תקרא שוב את ההודעה הקודמת

כי לא משנה כמה אתה רוצה להגיד את האמת הרי בכל זאת יש כבוד בסיסי בין בני זוג ושם צריך לדעת ללכת על קצות האצבעות (כמו הבלרינה אצל ההוא שיורק...). ורגע ברצינות: השאלה אם היא מודעת למה עושה לה לא טוב בביחד וטוב לה בלבד אליך

bladimari

New member
מן הסתם

לבקשתך,קראתי והפכתי שוב ושוב בהודעה. והגעתי לאותה מסקנה. הנ"ל,הגיעה לשלב הבגרות שבו היא מודעת ויודעת מה היא רוצה ( או ליתר דיוק מה היא לא רוצה) אחד מאותם רגעים קשים מנשוא בחיים שבו את עומדת בפני החלטות שישנו את חייך.(קורה לצערנו,ומי כמונו יודע) מאחר שזאת נקודת הפתיחה מבחינתה,לא נותר לה אלא לאמר לו את זה. אין לזה כל קשר לכבוד בסיסי/הגינות. אגב,מהבחינה הפרקטית,והיה ועולה בליבה החשש הקל שבקלים שתגובתו תהיה לא שקולה,הייתי ממליץ להעלות את הנושא בנוכחות צד ג.

חני ב

New member
כל מה שהיא לא תעשה, יפגע

בו בסוף. אין פה שום השפלה. לדבר בשקט, להוציא הכל החוצה. עדיף כמה שיותר מוקדם.

bladimari

New member
רק טוב..............

נכון הוא שהרגע שבו זיהית שאת יכולה בלעדיו ועוד טוב לך עם זה הוא מעין משבר שבו ה"אני" שלך יוצא וגובר על כל אותם דעות קדומות ופחדים. זה טבעי,וטוב שכך. את נשמעת כמו אחת שכבר "נפל לה האסימון",ולא רוצה להביט אחורה (להבדיל מאשת לוט) מה שאומר שאת מסתכלת קדימה והאור בקצה יגיע, וההרגשה הרעה ( שאת חשה כעת) תשתנה. תאמיני לי ( באמונה שלמה). שאלת נכון,איך מסבירים לו ? והתשובה : מסבירים/אומרים. יושבים ביחד מסביב לשולחן ,ואומרים לו,תשמע..................

seeyou

New member
.."איך מסבירים לו .."??../images/Emo153.gif

אין צורך בהרבה מילים... מספיק ...: - לא רוצה להתקרב אליו - לא רוצה שייגע בי ואת....".מסודרת"!!

tomerT31

New member
oh oh oh

את פשוט הורסת לו ולעצמך את החיים בת יענה קטנה שכמוך אם את רוצה לשקם אז קחי אותו לשיחה ולכו לייעוץ אם את לא רוצה לשקם אז תתגרשי ממנו אל תאמללי את עצמך ואותו להיות תלוי זה הכי גרוע שיש בהצלחה

אל תמהרי להסיק מסקנות...

אני הכי נהנית כשבעלי או אני יוצאים לחופשות לבד, עם או בלי הילדים...אין עבורי זמן יותר "איכותי" כמו הזמן שהוא איננו...אבל מפה עד לקפוץ ולהגיד שמתאים לי ככה לגמור את חיי? לא, עוד לא.היו זמנים שחשבתי ככה, היום לא בטוחה יותר. בינתיים מנסים לבדוק מה בכל זאת יש, לא נבהלים מהעובדה שאנחנו מסוגלים להנות ולבלות גם בלי הזנב שבדר"כ צמוד לנו לת... , לומדים לשרוד בביצה ואפילו להינות ממנה.חייבים להבין שאף אחד בצד השני לא יכול למלא את הבור הענקי שנמצא לנו בפנים....אפשר קצת להסוות אותו ולצפות אותו באהבה, אבל קודם כל צריך לטפל בעצמינו- לבד!!! בהצלחה!

seeyou

New member
Excessive Masturbation../images/Emo101.gif

Fatal Consequences of Excessive Masturbation Frequent masturbation and ejaculation stimulate acetylcholine/parasympathetic nervous functions excessive can result in over production of sex hormones and neurotransmitters such as acetylcholine, dopamine and serotonin. Abundant and unusually amount of these hormones and neurotransmitters can cause the brain and adrenal glands to perform excessive dopamine-norepinephrine-epinephrine conversion and turn the brain and body functions to be extremely sympathetic. Other words, there is a big change of body chemistry when one excessively masturbation. Note: Masturbation is a healthy sexual behavior. Like other behaviors, when over practiced or addicted it can lead to both psychological and physiological imbalances. The side effects of such changes to the body include: Fatigue. Feeling tired all the time Lower back pain Stress / Anxiety Thinning hair / Hair Loss Soft / Weak Erection Premature Ejaculation Eye floaters or fuzzy vision Groin / Testicular Pain Pain or cramp in the pelvic cavity or/and tail bone

עברנו הכל - גם ייעוץ

וגם כשאני מנסה לבדוק מה יש לנו ביחד - אני מוצאת שאין כלום. אני עובדת ולומדת ומטפלת בילדה ודואגת לבית - ולו יש כל הזמן טענות במיוחד כלפי הלימודים שלי הוא מעדיף שאני אעבוד אחה"צ בעבודה נוספת במקום שאני אלמד. אני רוצה לקום ולעזוב ואני פשוט מפחדת - איך מסתדרים מה עושים עם הדירה? עם הרכוש? איך מסתדרים מבחינה כלכלית? אני יודעת שהוא לא האדם בשבילי אני יודעת שאני לא רוצה אותו יותר אני מרגישה בפנים שהכל פגום אצלינו אני כל הזמן ממורמרת בחברתו, לא מחייכת, לא מאושרת ואני יודעת שגם הוא כך - והסיבה היחידה שהוא איתי בגלל הילדה - שגם לו לא טוב איתי.

adam33

New member
אז?

אני שואל את עצמי למה את מחכה? לכסף שבלאו הכי לא קיים? לחממה שאת רוצה למצות אותה עד הסוף? אם כעת לא תקומי ותעשי מעשה אזיי תתחרטי לאחר מכן לגבי הרצון שלו זה לא מגיע על קרקע ריקה אוליי הוא מבין שיש עול כלכלי במקום שינך רואה אוליי הוא אמר את זה והתגובות שלך גורמות לו לא לחייך אלייך כי קשה לו מצד שני אם באמת אינך מרוצה..תתחילי לשאול את השאלות הנכונות..כמה זה עולה לך? היכן תממנ את המשך החיים שלך עם לימודייך כל אחד צריך לוותר על משהו בכדי לממש משהו אחר שבסולם דרגות יותר חשוב לו השאלה אם את החלטת מה העדיפות?

אני אפחיד אותך יותר........|גולגולת

בקושי מסתדרים גם אם עכשיו יש לך בעיות ללמוד אז אח"כ יהיו לך יותר !!!! ונראה לי שתביני לבד שאת לא יכולה להמשיך וחייבת לצאת לעבוד..... אם עד עכשיו לא הסתדרת עם רכוש אח"כ יהיה יותר קשה ויכולה בהחלט להבין ממה יש לך לפחד ובצדק כשלא טוב זה לא אומר שרע השאלה אם איזה רע את מעדיפה להתמודד!?!?!? או יכולה!?!?! תרשי לי שאלה: כתבת "אני יודעת שהוא לא האדם בשבילי " תמיד זה היה כך???? או שפעם היה אחרת?

ובאמת הפחדת

האם ממשיכים לחיות ביחד גם כשרע - רק מבחינה כלכלית? אני לא רק לומדת - אני עובדת במשרה מלאה ומביאה משכורת זהה לשלו. יש לנו דירה מרווחת שרכשנו לפני שנתיים בערך. רע - מהבחינה שאני פשוט לא יכולה להיות איתו באותה סביבה. אני לא זוכרת מה היה לפני - הוא שם מאז ומתמיד (החבר הראשון) היו תקופות טובות והיו רעות. שנינו התבגרנו - הוא מצפה מאישה דברים שלא מקבלים עליי - אולי בעבר היו מקובלים אבל עכשיו כבר לא. ואני סובלת - והוא מסרב ללכת לייעוץ נוסף (מאחר וזה לא עזר לנו) האם יש פתרון?

adam33

New member
תלוי..

את צריכה לעשות רגע חושבים האם שווה לוותר על משהו ולו בכדי שגם הוא יוותר או לחילופין זה רק עניין של לשאוף לעצמאות כי אינך מסוגלת יותר לחיות איתו.. מצב כלכל הוא שיקול כבד ערך בימים אלו כי אם את רוצה להפרד קחי זאת בחשבון ובחוסר הסכמה את תצטרכי לרדוף המון אחר הכסף ממנו ולכן מסקנתי בהסכמה לכאן ולכאן וצריך להבהיר לו פשוט שהגיעו מים עד נפש ואת רוצה ולא רק רוצה אלא דורשת שהמצב לא ישאר כך כי יש לך אלטרנטיבות.. וכך תבהירי לו..

בת ה י ם

New member
יש כתבה מעודדת משהו היום במוסף

"סגנון" של מעריב (אני פשוט לא יודעת איך מצרפים את הקישור) אם תרצי אעביר לך במייל באופן אישי אני חושבת שאין מחיר לאושר האישי שלך ובטח לא פנקסנות כלכלית כל גב האושר.

למעלה