אז הנה אני

טליה34

New member
אז הנה אני

מגיחה מבין הפאזלים, צבעי הגואש ושאר עבודות היצירה. מבין הגיהוץ (עבודת הבית השנואה עליי ביותר. כשעבדתי - תמיד שלחתי לגיהוץ בחוץ), מבין הבישולים (מתה על זה) ודי נמאס כבר החופש הזה...לא? העובדה שכבר מתחיל להימאס.....וזה גם אפילו קצת קשה....להיות בבית עם הילדים כ"כ הרבה זמן, מעוררת בי את השאלה....אז למה בכלל התפטרתי מהעבודה? הרי רציתי להיות עם הילדות, לא? (טוב...נכון שזו לא הסיבה היחידה...אבל זו סיבה מרכזית ביותר) אז כנראה שכבר מיציתי את החלק הזה שבי של להיות עקרת בית מאושרת ומצליחה. הייתי חייבת לנסות את הזה. הייתי חייבת את זה לעצמי ולבית. ועכשיו..........צריך להמריא הלאה......צריך להמריא שוב...... ואתם יודעים מה? מצד אחד ממש לא בא לי לחזור לקריירה מטורפת. אבל מצד שני, אני יודעת שיחסרו לי הסטטוס, העניין, האתגר. אז מה עושים? איך אפשר להתפשר? על מה להתפשר? על מה לוותר?

גם אני......

התפטרתי מהעבודה אחרי עשר שנים... בשביל להתמסר בצורה כזו או אחרת ל...ילדים... עשר שנים, כל חלומי היה להיות בחופש ענק.... ועכשיו אחרי שנה + בבית... נמאס לי... חופש זה דבר טוב, רק כשיודעים שיש לו סוף... היום אני יודעת שלכל דבר בחיים צריך להיות מינון... לעבודה... למשפחה... לבית... לילדים... לחברים... וכו´ אם אין לך קצת מכל דבר, אתה מאבד את השפיות.

אם את שואלת...

מה אני הייתי עושה....(שאלת?) חוזרת לעבוד..הכי בריא לכולם.. כשיש עבודה יש חשק לקום בבוקר (כן, כן אפילו שזה נשמע מוזר) כשיש עבודה רואים אנשים, מכירים אנשים. מה שנקרא רואים עולם.. לפי מה שהבנתי בין הכתוב (לא רק היום) את בטח תחזרי לעבוד בקרוב... תעשי חיים בנתיים..

קסומה

New member
חופש חופש חופש חופש

טליה, תמיד אנחנו רוצים את מה שאין בהישג ידנו. כשעבדת, רצית חופש עכשיו את בבית, רוצה לעבוד. אני בעד לצאת לעבודה. הן מבחינת הגשמה עצמית, התפתחות, עניין וכו´ והן מבחינת השפיות. כמה אפשר לקפל,לכבס,לעשות כלים,לשטוף,להיות יועצת חינוכית, מורה למלאכת יד,לראות טלביזיה? אפילו להשתעמם בסוף זה נמאס. כשעובדים מעריכים את החופש יותר. צאי לעבודה, עשי את שליבך אומר לך, את שנפשך רוצה..........

רגע, לא הבנתי......כאשר את עובדת ..

את לא מבשלת יותר, לא שוטפת, לא מנקה, לא תומכת, לא עוזרת בשיעורי בית, לא רואה טלויזיה...מכבסת, מקווה שלא שכחתי כלום..... גם עובדים וגם עובדים בבית. לא להאמין אבל "אישה עובדת" כמעט מספיקה הכל גם וגם. יש לה סדר יום. הכל דופק ... וגם אם יש פנצ´רים לפעמים...אז מה ...מביאים עוזרת לנקיון.....מבקשים מהילדים קצת לעזור..לא מפנקים אותם יותר מדי...כך לפחות הם ילמדו משהו לעשות.. אני רואה באופן קבוע טלנובלה "טרה נוסטרה" והרגלתי את האנשים לבקש את ארוחת הערב או לפני או אחרי. אם רוצים אפשר להתארגן. אישה היוצאת לעבודה..מסורקת, מטופחת, תמיד עם לאק, תמיד מתלבשת לפי האופנה האחרונה...היא מעודכנת בגלל שאר הבנות בעבודה...שומעים רכילויות.....גם זה חלק מהענין. יש כבוד מהחברה הסובבת......הערכה... גם עובדת גם אמא. נכון שלא תמיד נותנים מדליות......אז מה .....יש לך פנסיה או קביעות בעבודה...וזה נותן בטחון לעולם אי אפשר לדעת ......גם חיי הנישואים לא בטוחים גם אם חושבים שכעת הכל בסדר...... אדם לא יכול לדעת אם תמיד יהיה בריא......למשל......אשה עובדת יש בשביל הדבש ......(תוספת למשכורת של הבעל) יש אפשרות להעלות את רמת החיים......בילויים,,,,,אלא אם כן........תופסים איזה מיליונר.....ויוצאים לעבודה סתם כדי לפגוש ולהיפגש. גם זה טוב. נכון שיש יסורי מצפון בקשר לילדים. איך הם יסתדרו בלעדינו. מי יפתח להם את הדלת מי יחמם את האוכל. יש מיקרוגל..שילמדו לחמם לבד. מה קרה ????? אז יאללה לעבודה. אפילו חצי משרה... העיקר לצאת מהבית. יום טוב.

טליה34

New member
כשאני עובדת

אני פחות בבית...ופחות עושה בשביל הבית..... אני לא צריכה לבשל במשך השבוע....כי הילדים אוכלים בצהרונים והבעל ואני בעבודה.גיהוץ - בלי יסורי מצפון שלחתי החוצה. נקיון - עוזרת פעם בשבועיים. עם השאר הסתדרתי כמו גדולה...במין שיגרה קסומה שכזו.....וגם בכיף. נהנתי להראות לכולם שאני גם עובדת במישרה מלאה+ וגם בית מתוחזק בלי רבב וגם תמיד יש עוגת מאפה ידיי לתפארה...... אני כל בוקר....גם היום בלי העבודה....מתלבשת ומתאפרת ומעודכנת בכל....וגם מקפידה על ציפרניים מטופחות וכל מה שציינת......אבל הבעייה היא עכשיו, שהילדים בחופשה....ואני נאלצת להיות יותר בבית...ואז באופן טבעי מתעסקים יותר עם הבית. אין לי שום בעייה זה. אני חוזרת ומדגישה. תקראי את ההתלבטות שלי במהלך השרשור....ותביני מה קרה. יום טוב גם לך.

טליה34

New member
זהו בדיוק

שאני לארוצה לעבוד. אני מעריכה כל רגע....ויודעת שהתקופה זו, היא הזתמנות שלא תחזור. אני אשוב מתישהו לעבודה רק בגלל שחייבים עוד משכורת בבית...... השאלה שלי היא איך אפשר להתפשר...... כלומר - אני רגילה לעבודת קריירה.....להיות מצליחנית......המון אדרנלין.....אבל זה דורש גם המון השקעה וויתורים שאני לא מוכנה להם יותר. בלית ברירה - אאלץ להתפשר על עבודה פחות תובענית.....פחות שעות.....פחות יוקרה וכו´......והפשרה הזו - קשה לי.

טליה34

New member
קוקה קולה

שלא תהיינה אי הבנות..... למרות כל הנאמר......אני נהנית מכל שנייה. גם לפני החופשה שלהן, הייתי יוצאת.....מסתובבת....נפגשת עם אנשים ונהנית. חברות שלי צוחקות על כך שאני בכלל לא בבית..... הייתי קמה מוקדם איתן, מפזרת אותן בגנים ויוצאת לדרכי לעוד יום של כיף.....מזל שבדרך היתה התעסקות עם דירה חדשה...... אני נהנית שיש לי זמן לעצמי, לבית, לבנות, לבישולים ואפייה בכיף. אני נהנית שיש לי סבלנות עד אין קץ.....כמעט לכל דבר....... אני אחזור למעגל העבודה רק בגלל שאני חייבת מבחינה כלכלית...... כי מבחינת מיצוי עצמי.....כבר די הגשמתי עצמי בעבודה הקודמת. ואין לי בעייה להעסיק עצמי בלי סוף...... המצחיק הוא שמאז שאני לא עובדת יותר ויותר שומעים אותי אומרת: "נשבעת שאין לי זמן"....חחחחחחח אולי אני צריכה משהו חדש....מרגש ומלהיב יותר....... לא יודעת......

טליה34

New member
קוקה קולה

שלא תהיינה אי הבנות..... למרות כל הנאמר......אני נהנית מכל שנייה. גם לפני החופשה שלהן, הייתי יוצאת.....מסתובבת....נפגשת עם אנשים ונהנית. חברות שלי צוחקות על כך שאני בכלל לא בבית..... הייתי קמה מוקדם איתן, מפזרת אותן בגנים ויוצאת לדרכי לעוד יום של כיף.....מזל שבדרך היתה התעסקות עם דירה חדשה...... אני נהנית שיש לי זמן לעצמי, לבית, לבנות, לבישולים ואפייה בכיף. אני נהנית שיש לי סבלנות עד אין קץ.....כמעט לכל דבר....... אני אחזור למעגל העבודה רק בגלל שאני חייבת מבחינה כלכלית...... כי מבחינת מיצוי עצמי.....כבר די הגשמתי עצמי בעבודה הקודמת. ואין לי בעייה להעסיק עצמי בלי סוף...... המצחיק הוא שמאז שאני לא עובדת יותר ויותר שומעים אותי אומרת: "נשבעת שאין לי זמן"....חחחחחחח אולי אני צריכה משהו חדש....מרגש ומלהיב יותר....... לא יודעת......

איזה יופי....

איך אני אוהב את ההשראה שאני נותן לאנשים לכתוב פה... חחחחחחחחחחחח...

הבאסה האמיתית היא...

שאי-אפשר להתנשק בשקט... חחחחחחחחחחחחחחחחחח... אז לפחות פה אפשר

דיווויד

New member
בחיי ../images/Emo20.gif

שאני מעריץ ומאוהב באישה הזו. נר לרגלי דבריה וצליל משפטי צדקתה.

טליה34

New member
דיווויד ....אייכה????

רק הגחתי לכאן היום......והתחלתי לפטפט...... והנה....אתה מגיע......הפלא ופלא....חחחחחחחחחחח מה שלומך יקירי?

למעלה