אז המתלונן הוא

אז המתלונן הוא

עובד מועצה שפוטר בגלל אי סדרים בעבודתו , עכשיו שבוע ניחושים וביום חמישי הבא נספר לכם שהיה ראש מחלקה פוטר ועכשיו מנסה בכול דרך להכפיש את גולברי, אז צ...... דע לך הכול נכון על גולברי אבל מושחת הוא לא ולא יעזור לך הוא יגמור את השנתיים הבאות בכס ראש המועצה לצערך הרב.

יש פתגם עתיק

שאומר הגנב רץ להתלונן ראשון , אז לכול תושבי קדימה העליזים שברחובות הישוב מספרים כי גולברי אורז וגווטה חוזר למכולת , קחו רגיעון זה ממש לא ככה חיבוק גדול לכול המתעניניים כולל צפרירון שבחר לחזור בתור שחקן של 443 כנראה? אני מציע אל תתפור חליפה בכלל לא בטוח שאתה לא הצעת הצעות לחברים שלך בדרך למועצה ?

צדק007

New member
אם אתם כל כך חכמים ויודעים תזדהו בשם אמתי

אני בעד כל אחד שרושם משהוא נגד אדם זה או אחר שגם יפרסם את שמו האמתי

בו נתחיל בכך אתה צודק

שהמתלונן נגד גולברי יבוא ויגיד אני הוא , אני אחשוף את שמי בפורום שיביא גם מספר יומן ותיק להוכחת אמינותו , עד אז כמו שהוא נהנה מחסיון רכלנים גם אני נהנה מכך צדק 007 צדק אגב מושג מופשט והשאלה איך אתה בדיוק מבין את המונח צדק , גם אתה אנונימי אז תתחיל אולי גם לשמש דוגמא לבקשתך גם?

צדק007

New member
הנבואה ניתנה לשוטים ואתה נמנה עמם

גולברי יסיים את תפקידו ויגמור את קדימה מבחינת רמות שרותים שניתנות בישוב

ואתה מדבר על שוטים

הרי כאן נתת נבואה שלעולם לא תתממש גולברי יסיים את תפקידו גם אם המשטרה תחל לחקור הרי לחקור כמה זבובים יש בבית העלמין ירקון יקח להם שנים ושם אפשר רק לספור את הזבובים , אל תהלך אימיים על חברי הפורום ותקבע את עתיד קדימה , קדימה לדעתי הינה ישוב ללא עמוד שדרה ולא בגלל גולברי כלל, קדימה היא רק חלק מהישוב אל תשכח כי יש את צורן ורמת אמיר אז הנבואה בהחלט מתאימה לך שוטה הכפר .

ERIANA101

New member
גולברי לא לבד, שאר חברי המועצה אחראים באותה..

גולברי לא אחראי לבד כל אחד מחברי המועצה אופוזיציה וקואליציה אחראים באותה מידה למחדלים

pninak12

New member
קלמנוביץ....

אם הבנתי נכון, המשטרה חוקרת אם ככה את יחסי העובד מעביד שהיו בין גולברי ומנהל מחלקה מסויים, לא? (שמנסה להכפיש את שם גולברי לשווא, אך אין לך שום בעיה להכפיש את שמו?! בגלל זה נכנסה המשטרה לחקירה? ולך, יש את המידע הזה מתוך המשטרה? גולברי אמר לך את זה? אם כך, אתה בהחלט יכול לישון בשקט. אבל גם אם כן וגם אם לא הנח למשטרה לחקור, ושהצדק יצא לאור!

וואלה איזה שאלות זהב טהור

לא הבנתי את בעד אלה שרצים למשטרה ועוד לא הוכח כי גולברי באמת עשה את מה שהמתלונן אמר , ואת כבר חושבת על התוצאה כמוחלטת , את יודעת פנינה יש דברים שלפעמים נגמרים בקול דממה והיו הרבה כאלה לאחרונה ביחידת 443 , אז אל תבני מגדלים על שטינקר אחד קטן שזרקו אותו מהמועצה טבעם של כאלה ללכת ולהתלונן על מי שהעסיק אותם ולא משנה מה שמם צבעם דתם או השקפתם הפוליטית כלל. תאמיני לי אני ישן מצויין על גולברי אפשר לומר הרבה דברים ואני בהחלט לא נמנה על אלה שתמכו בו אבל קשה לי לומר עליו דברים כאלה או לחשוב כמו שנכתב בעיתונים , והכי חשוב העובד שפוטר ברור מיהו בחור טוב אבל בעל מניעים חזקים לרוץ לראשות המועצה , ויש פתגם עתיק שאומר אל תשמח בנפול אוייבך , ואל תדיחם מכס מלוכתם כי המדיח יודח גם הוא בבושת כיפליים כך היה בימי אבותנו בלי 443 ושאר ליכלוכים, אז לדעתי הכול שטויות , וגם אם כן מי שירש את מקומו לשנתיים הרי לעולם לא יקבל מנדט נוסף של כבוד . ולכיח להסטוריה וראי מהפכות ותככים ולימדי כמה טוב אני ישן בלילה כי התזהה הזו רצה אלפי שנים וקיימת בזכות ההתגלגלות ששלה , ברכות לכול המעורבים לך ולתושבי צורן קדימה שממש נהנים מסגה טיפשית שכזו.

ERIANA101

New member
יש לחקור עוד הרבה אנשים

בכדי להגיע לאמת יש לחקור עוד הרבה אנשים גם מהעבר כולל פעילים כאלה ואחרים ללא חקירה כזו החקירה לא תהיה מושלמת

נכון

אחר כך צריך לחקור גם את זה שהתלונן כולל את העובד שלו בצורן כולל את זה שמפעיל אותו מאחורי הקקלעים כולל אני חושב גם את ראש המועצה הקודם שמינה אותו לתפקיד שהועף ממנו את כולללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כולל פעילים כולל בני ביתם ילדיהם כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ברור שלארלוזרוב לא יתנו רחוב

בקדימה צורן כמו לרבין יחד עם מורשת רבין האגדית , מורשת הב.......................... בגינות שלנו

תודה לחוקרת המדהימה פנינה

אני מודה לך על הרשות לישון טוב בלילה , אולי את או אחרים מדירים שינה מעינייהם בגלל חקירת המשטרה שנפתחה בגלל איזה עובד אומלל שנזרק ועכשיו מנסה לנקום בגולברי , ברור שאין לי בעייה לומר נזרק מהעבודה כי זה קרה וברור שאין בעייה לומר הלך להתלונן על גולברי כי זה מה שהוא עשה , ואף אחד לא הכריח אותו ללכת לשם ( חוץ מחברו הטוב בקדימה שכחתי את שמו זה מכבר) , גולברי בישבילי הוא לא יותר מאשר בישבילך ראש מועצה אבל שימי את הדברים כהוויתם האיש רץ להתלונן אחרי שפוטר אז מה הבעייה הוא רועם אגב אם ידע על הדברים למה חיכה עד שיפוטר ולא רץ קודם למשטרה ? פנינה ראי דברים כהוויתם ולא כראייתם העכשיות .

למעלה