אז המצב הוא ככה....

EastGirl83

New member
אז המצב הוא ככה....

בעוד שבוע ושלושה ימים (כן.. אני סופרת את הימים) אני אתחיל לגור לבדי בצפון בדירתי... משום שהלימודים שלי הם בצפון.... ולהגיד לכם את האמת... זה קצת מפחיד אותי.... ובגלל שאין לי חבר אז בכלל קצת מעציב אותי.... אוף... אני כבר לא יודעת מה להרגיש ואיך לעבור את הזמן הזה....

טל205

New member
בשעה טובה ומוצלחת

גם אני שוכר דירה וזה נחמד מאוד.. את יכולה לעשות ככל העולה ברוחך.. באופן אישי לעולם לא אשכיר דירה לבדי! אני חייב חברה! תמיד אני שוכר עם עוד 3 חברה! תמיד יש עם מי לדבר בלילה,תמיד הדירה מלאה(לכל אחד יש תחברים שלו שבאים לבקר) את אף פעם לא נשארת בסופ``ש לבד בקיצור, לכל דבר חסרונות ויתרונות. אני אוהב יותר לשכור עם החברה שלי וכך אני נהנה מאוד. טיפ קטן, כל ההתחלות קשות! אל תתרגשי מהשעבוע הראשון,את תתרגלי לזה. שיהיה לך בהצלחה בלימודים ובכלל.ואל תשכחי לעדכן אותנו...

בשעה טובה ומוצלחת!! ו...

אל תיבהלי כל כך. תוך כמה ימים את מסדרת לעצמך שורה של חברים וחברות ושוכחת מכל הפחדים. זה אולי מעציב אותך שאין לך חבר אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה-אולי שם תכירי את הנסיך שישמח אותך? מניסיון, תקופת הלימודים היא התקופה הכי מחוזרת.. רק העלי חיוך על השפתיים. מייד אחרי ההלם הראשוני של המעבר, את תתעוררי לבוקר אחד בו תודי לאל שעברת להתגורר בצורה עצמאית. בהצלחה בדרך החדשה,שיהיה רק טוב!!

סופה10

New member
../images/Emo123.gif

את מכניסה אותי ללחץ.... אני לא כועסת
פשוט חוששת כמוך נשארו לי חודשיים בי-ם ואותם מחשבות שיש לך יש לי המזל שלי מצד אחד... שיש לי חברות וחברים שם אז זה קצת מקל. אני מאחלת לך רק הצלחה ושולחת לך
לעידוד

EastGirl83

New member
צודקים ../images/Emo45.gif

בדרך כלל אני יודעת לאזן את עצמי מבחינת הסתגלויות למצבים חדשים... אולי אני מרגישה ככה בגלל שרק עכשיו סיימתי מבחן לתואר הראשון ומרגישה שלא היה לי המון חופש וניקוי ראש... ובשבוע הבא אני אהיה באונ' וזה קצת אחרת.... והאמת... זו התחלה חדשה ויהיה בסדר.... (נראה לי שאת החופש האמיתי אני אעשה באמצע השנה....כי כמו שאומרים... בזמן הסמסטר יש עוד איכשהו קצת אוויר לנשימה... ורק בחופשת סמסטר טוחנים לימודים...). וסופה........... באמת טוב שיש מכירים וחברים באזור.... ככה אני מרגישה.... בגלל זה בחרתי את אזור הצפון ולא מקום אחר... כי בצפון אני מכירה ויותר קל. בכל מקרה, טוב שאנחנו כאן
ויהיה
ואנשים.... שיהיה לכולם

מותר לי

New member
../images/Emo24.gif

הנה זה בא!!
החשש מהלא-נודע מאד מציק, אבל להגיד לך משהו? ברגע שתעשי את הצעד תדעי טוב יותר מה הולך איתך, מה את רוצה מעצמך... תכנסי לשגרה מסויימת, ה"לבד" וה"רחוק" כבר לא יפחיד אותך ויום אחד אפילו תצחקי שחשבת שחיפה כל כך רחוקה מהמרכז
(מבחינתי ב"ש קרובה לחיפה, אבל זה קרה רק אחרי שעשיתי נסיעות ארוכות יותר
) אל תחשבי על זה יותר מידי, תהני עכשיו מכל רגע שיש לך, וביום ראשון תגלי גם כמה דברים יפים על הבית החמוד שלך
אל תנסי להעביר את הזמן, תעברי איתו יחד, תהני ממנו, הכל בסוף הופך לחוויות
בהצלחה!
ותיהי בקשר!

למעלה