אז הייתי אצל הרופא

אז הייתי אצל הרופא

מאז שחזרתי מחול לא הספקתי לבקר אצל הרופא
היום הייתי
והיום גיליתי שכן יש לי שחלות פוליציסטיות
ואמרתי לו שאני לא מוכנה לחכות שנה עד שאולי אקלט
והוא הבין אותי
ונתן לי איקאקולמין.. הגעתי אליו ביום הרביעי לווסת ככה שיצא לי בול ולא פספסתי את החודש... כי מתחילים מהיום החמישי, שזה מחר, במזל
הוא נתן לי מרשמים ל3 חודשים ואם לאחר מכן לא אקלט אז נתחיל מעקב זקיקים
הוא סיים באופטימיות ואמר שהוא מצפה לפגוש אותי חודש הבא (הריון) ולא בעוד 3 חודשים
וגם אני יצאתי קצת אופטימית והסכמתי לחייך חיוך קל
תודה לכן על הסבלנות , היחס והבמה שאתן נותנות לי כאן.
מקווה להצלחה החודש : לי ולכל מי שזקוקה

WaitingForIt

New member
לא, לא ועוד הפעם לא!

איקקלומין זאת תרופה חזקה שלא נותנים אותה כמו סוכריות! רופאי הנשים לצערי הרב כן, ולכן אני אומרת לך שחייבים לעבור לרופא פוריות! בחיים, ותקשיבי לי טוב, בחיים אל תקחי איקקלומין בלי מעקב זקיקים! אם את לא רוצה לגמור עם 4 עוברים ודילול במקרה הרע וחוסר הריון במקרה הטוב (כי איקקלומים מדקק את הרירית ויש מצב שתקחי 3 חודשים תרופה מסוכנת לבריאות סתם!) תחליפי רופא במהירות ואל תקחי את התרופה החודש! ואם את לא מאמינה לי, תקראי באינטרנט קצת על התרופה..(אגב, אני פוליצסטית ומטופחת בבטחה אצל רופא פוריות שיודע מה הוא עושה..וביצע לי מעקב זקיקים מהשנייה הראשונה וככה צריך לעשות כל רופא שמכבד את עצמו!)

היא321

New member
איזו רשלנות!

לתת איקקלומין כאילו זה ויטמינים על עיוור ללא שום מעקב!
השתמשתי באיקקלומין עם מעקב זקיקים (שזה גם די רשלני וצריך להיות עם בדיקת דם)
עליי כדור אחד בכלל לא השפיע! לחשוב שיכלתי להשתמש בזה 3 חוגשים על ריק או לחילופין, לסיים עם הריון מרובה עוברים. בנוסף איקקלומין ידוע כמדקק רירית ובדרך כלל נותנים אותו בשילוב של אסטרופם תוך מעקב זקיקים ועובי הרירית.
&nbsp
מציעה לך להחליף רופא

אימלה הלחצתן אותי

אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות
ולמה זה מגיע לי כל הבאסה הזאת
&nbsp
אני באמת התפלאתי שבסוף אני פוליציסטית אחרי שאמרו לי שהlh גבוה רק כי הייתי לאחר ביוץ
&nbsp
התחלתי לקחת היום... נראה לי אסיים את החודש הזה ואם לא אקלט אלך לרופא פוריות
איך קובעים לרופא פוריות?????
&nbsp
אני ממשששש לחוצה עכשיו
&nbsp

WaitingForIt

New member
מה אני אגיד לך..

אנחנו ״מלחיצות״ כי אנחנו קראנו המון על התרופה ומה יכול לקרות כתוצאה משימוש בה.. וכן, אפשר לקחת אותה, יש המון נשים בעולם (שאפילו לא פוליצסטיות) שנכנסות להריון בחודש הראשון לשימוש שלה, אבל יש סיכונים והסיכונים גדולים. רופא שנותן מרשם לאיקללומין (אני למשל לקחתי דווקא מהיום השלישי למחזור) צריך לבצע החל מהיום ה11/12 מעקב זקיקים+בדיקות דם, כל רופא שלא עושה את זה, מסכן את חיי המטופלת..
אם את שואלת אותי, ולפי מה שקראתי את כן מקבלת מחזור באופן עצמאי, הייתי מפסיקה לקחת/ לוקחת עד הסוף ומקיימת יחסי מניעה עם קונדום..
איך קובעים תור לרופא פוריות אני לא יודעת (לא גרה בארץ) אבל בנות נחמדות בפורום פוריות/חיפוש קצר בגוגל יעזור לך:)
ובכלל, אם את מנסה רק במשך 3 חודשים, ויש לך מחזור/ביוץ עצמאי ללא תרופות, את בכלל לא צריכה להיכנס לעולם הטיפולים כל כך מהר.. (אני למשל קבעתי תור לרופא פוריות אחרי מחזור מפלצתי של 100 יום).. ו

דנה אל תקחי איקקלומין בלי מעקב מסודר !

את צריכה להיות תחת מעקב זקיקים + בדיקות דם.
כל פעולה אחרת היא רשלנית וחבל שיש רופאי נשים שמחלקים איקקלומין ככה סתם. כבר היו מקרים של היקלטות להריון מרובה עוברים שנגמרו במפח נפש גדול והתערבות רפואית מסיבית.
חכי את החודש הזה.
קבעי תור מסודר לרופא פוריות.
וודאי תישלחו את ובעלך לבדיקות שונות, ואת האיקקלומין תיקחי תוך כדי מעקב ותוך כדי שאת מבצעת את הבדיקות הרלוונטיות (מן הסתם פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, פאפ ואולי עוד כמה).

בצד המעודד - שחלות פוליציסטיות אינה נחשבת לבעיה קשה ויש לה פתרונות מעולים ולא מורכבים על פי רוב.
שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות !

בדיקות דם

עשיתי המון בדיקות דם והרופא הסתמך על זה
אבל הוא לא עשה לי מעקב זקיקים
&nbsp
תודה על העירנות שלכן והעזרה הכל כך מבורכת.
בעלי יילך לעשות בדיקה כמו שייעצתן
ואני אקבע תור לרופא נוסף לשמוע חוות דעת נוספת
&nbsp
אני מודה לכולכן
אתן לא מתארות לעצמכן כמה
תודה על העירנות והאיכפתיות
הפורום הזה זה המקום היחיד שאני מסוגלת לספר בו את כל מה שעובר עליי
&nbsp
&nbsp

למעלה