אז היום בדיקת בטא

יעל326

New member
אז היום בדיקת בטא

ואני מחזיקה חזק לא לבכות. עשיתי בדיקת ביתית בבית לפני שהלכתי ויצא שלילי. כל השבועיים האלה ניסיתי מאוד להיות רק אופטימית וגם אם בלב קצת פחות לפחות במילים לא הוצאתי את זה.
אבל עכשיו אני עומדת לבכות. אני אפילו לא מצליחה לחכות לתשובה רשמית כי בתחושה שלי הדמעות משתלטות.
אני מטבעי לא אדם אופטימי כל כך וזה משחק נגדי מאוד עכשיו. מרגישה שאני נחנקת מכל המעמסה הרגשית הזו.
האם אתן משתמשות בשירותי עובדת סוציאלית של המחלקה בבית חולים? או פסיכולוג?

רגע רגע ...

זה לא נגמר עד שזה לא נגמר ולא פעם שמעתי פה ספורים על בנות שכבר קבעו תור חדש ומצאו את עצמן עם בטא מפנקת - חכי קצת עם הצער.
אני לא משתמשת בשירותים שהצעת פה אבל בעיני זה מהמם שיש דבר כזה.
השתמשתי בפסיכולוגית לעניין אחר וזאת המתנה הכי גדולה שנתתי לעצמי.
לכי על זה אם את מרגישה צורך

ומקווה שתהיה לך הפתעת על חלל בעוד כמה שעות

אל ייאוש בדיקת הדם היא הקובעת

ואם לא הלך לקחת אויר ולהתרומם הסוף יהיה טוב.
השירותים שדיברת עליהן הם מעולים ושווה לך לפנות באם את מרגישה צורך

hatalya

New member
אני העברתי חלק מתקופת הטיפולים עם מטפלת

מומלץ מאוד. לכי על זה

טוליתי

New member
יש תוצאות של בדיקת הדם?

ממליצה בחום ללכת לאשת מקצוע שמומחית לנושא. למה שלא תקבלי תמיכה וחיזוקים בתקופה כל כך קשה?

יעל326

New member
בטא שלילית

כמו שבאמת תארתי לעצמי. אני יודעת וגם קראתי על בנות שהופתעו לטובה, ואני יודעת שאין בשלב מוקדם כזה סימנים שניתן לסמוך עליהם- אבל משהו באינטואיציה שלי עובד חזק ולכן לא הופתעתי בכלל.
היה לי יום קשה, נפלתי ובכיתי והיום יום חדש. אז היום החלטתי שאני קמה ולבכות לא ישנה לי את התוצאה. אני מנסה מאוד לאסוף את עצמי לקרא הסבב הבא, נשאר לי עוד מוקפא בודד ואני מקווה שאיו זה יצליח. אז המבט קדימה.
תודה לכן על התמיכה, אם לא היה לי את המשבצת הזו לפרוק בה הכל היה הרבה יותתר קשה.

טוליתי

New member
מצטערת על השלילי

טוב את עושה שמאפשרת לעצמך לפרוק. קיוויתי שתופתעי לטובה
.
היות וזה לצערנו לא קרה, חשוב לפרוק ולבכות ולקבל תמיכה. רק כך אפשר לעבור הלאה.
מאחלת שהמוקפא הבא יביא לך אושר גדטל.

את צודקת לגבי האינטואיציה

גם אני הרגשתי תמיד שלא הצלחתי ובאמת לא הצלחתי למרות שממש קוויתי.
בהחזרה האחרונה ניקלטתי יצאה לי בטא חיובית ואז לפני הבדיקה הראשונה שצריך לראות אם יש שק הריון אמרתי לעצמי רק שלא יתנו לי ציטוטק. ובאמת כך היה. ההריון נפל עכשיו אני אחרי מנה כפולה של ציטוטק סבלתי מכאבים נפשיים ופיזים ואני לא יודעת אם הבאתי את זה על עצמי בגלל כל המחשבות השליליות שלי או שזה באמת האינטואיציה שמשהו לא בסדר.
שיהייה בהצלחה בפעם הבאה
אמן

למעלה