אז היה לנו מפגש

אז היה לנו מפגש

ובסופו של דבר היינו שישה - מוטיא שהגיע מתל-אביב, הג'יברבלים שהגיעו עם הצאצא (וככה התברר לנו עד כמה קשה גם להגיע עם רכב לגת-שמנים וגם לחנות, אבל כנראה שעם ילד שזקוק לכסא מיוחד אין ברירה), עמית, וכמובן אפרת אפי אסף שהדריכה אותנו, ואני.

למדנו קצת את ההיסטוריה של קבר מרים (ושל מרים), ראינו תפילה של יוונים ושל ארמנים, ספגנו קצת גשם בבוקר אבל הוא נפסק לפני שהספקנו להגיד "סיטי פס".

אומנם זה לא היה ודאי כמעט עד הרגע האחרון שהמפגש יתקיים, כי קשה היה לצפות את ההיענות, אבל זה הולך להיות גם להבא - מפגשים בצורת סיורים כאלה ואחרים, בכל פעם במקום בסגנון אחר בירושלים. כל מה שצריך זה - רעיונות, וכל מי שיש לו רעיון כזה מוזמן להציע, וגם היענות של מספיק גולשים בפורום שתצדיק קיום של מפגש כזה. כרגע אנחנו מעטים מדי, ולכן, לדעת מי הולך להגיע - זה קריטי.

מוטיא

New member
אז ככה. נתחיל בתודות והערכה

לאגס 1 - על היוזמה, על התיאומים המדוייקים שנעשו מראש, על הסבלנות וההשקעה האישית ובעיקר על האיכפתיות
שמזכירה "אבא" של פורום.
לאפרת שהכינה חומר לסיור המרתק, שבחרה את המקומות הנכונים (מעניינים ובמינון הנכון), שהדריכה ושפעה ידע וסבלנות
רבה ובעיקר - המקצועיות שבהתנהלותה.
ולחבר'ה - עמית ומשפ' ג'יברבלים הנעימה.
היה מקסים. תודה לכולכם.
רגע.... מתי מתוכנן המפגש הבא ??
.
בע"ה, מחר מחרתיים אפיץ את התמונות שצילמתי.
שבת שלום. מוטי

ארבל א

New member
תודה!!

היה נהדר!
תודה לאגס על הארגון וגם בכלל!
תודה לאפרת - היה מרתק ויפה.
שמחנו להכיר אם כולכם!

(אני אעלה לאט תמונות לכאן. מי שרוצה שאשלח לו את כל התמונות, כולל תמונות של המטיילים, שאותן לא אעלה לפורום, מוזמן לשלוח לי מסר עם כתובת המייל שלו, ואני אשמח לשלוח).

מחכה למפגש הבא...

ארבל
(גם בשם ג'יבה ויהל)

בתמונה - קבר מרים

ארבל א

New member
עוד מנורות בקבר מרים

(אני מזהירה, לקראת התמונות הבאות, שיש לי פטיש קל למנורות של כנסיות. אני אעלה לכאן רק חלק ממה שצילמתי...)

והפעם - עם נורות חסכוניות...

ארבל א

New member
הגן המקסים של גת שמנים

הייתי מוכנה שככה תראה הגינה שלנו...

ארבל א

New member
וחלון מבפנים

התעייפתי...
אני אנסה מאוחר יותר להעלות עוד תמונות.

למעלה