אז היה טסט 3

Wing Chan

New member
אז היה טסט 3

חח אתמול בערב המורה מתקשר אליי ואומר לי שמחר (ז"א היום) יש לי טסט כשהוא בכלל התקשר כדי להגיד לי את השעות שאפשר לקבוע שיעור חחח בקיצור אז היה טסט 3 היום הלך סבבה נראה לי, חניה מושלמת. נקווה לטוב.

Wing Chan

New member
עברתי!!!!

יו אתם לא יודעים איך אני שמח
כבר חשבתי לעצמי היום בבצפר שאני יכול להתחיל אוסף של דפי טופס נכשל...(נו מה אחרי שני טסטים שהלכו זוועה תסלחו לי על הפסימיות הרגעית) אקיצר עברתי!!!!!!!!!! סוף סוף אין יותר שיעורים אין יותר ללכת לשלם אגרה על טסטים (על הרישיון כן, על טסטים כבר לא) אין כלום!! יש רישיוןןןן. אה ולא אמרתי, אבל במהלך הטסט הוא דפק לי ברקס. שנייה לפני שאתם לא מבינים למה עברתי עם ברקס, זה היה מצב כזה: הייתי בתוך רחוב דו סיטרי והייתי צריך לפנות שמאלה ובמצב כזה אני אמור לתת לרכב שבא ממול את זכות הקדימה. אוקיי סבבה אני מגיע לפנייה ומגיע רכב ממול אז אני עוצר כדי לתת לו להמשיך ורק אז אני אפנה. אבל הרכב ממול לא המשיך אלא עצר והנהג סימן לי עם היד להמשיך לנסוע ולפנות, אז באתי ליסוע (הרמתי כבר איזה חצי קלאץ') והטסט שם לי ברקס. הסברתי והצבעתי על הנהג שהוא מסמן לי ליסוע ובאמת הוא המשיך לסמן עם היד שאני אפנה כבר, והטסטר אמר "אה, תמשיך" אז הוא מן הסתם לא ראה את הסימון בהתחלה וחשב שאני לא נותן לנהג השני זכות קדימה. קיצר חפרתי אז תתעלמו יששששששששששששששששששששששש

PinkyRaSta

New member
יש לך המון מזל ../images/Emo210.gif

אם בזמן שהוא שם לך את הבלם הרכב ה2 היה ממשיך לנסוע <כי לא עברת> גם אם הוא סימן לך לעבור אז 100חוז היית נכשל. כי הטסטר כנראה לא ראה שהוא סימן לך לעבור ועל כן זה חובת עצירה. ואז להתווכח עם הטסטסר וזה וזה.. זה כבר אבוד. אבל כל זה מאחורייך עכשו. פשוט קרה לי כזה מקרה פעם בשיעור נהיגה, בפנייה שמאלה הייתי צכה לתת זכות קדימה לרכבים הבאים מלפני. והרכב לפני פשוט סימן לי תעברי תעברי והתחלתי ליסוע והמורה שם לי בלם ולא נתן לי לעבור למרות שנראלי שהוא ראה שהוא נתן לי לעבור. אבל בטסט צריך לוודא שהבוחן שם לב, ואפילו להגיד לו.

למעלה