אז החלטתי

אז החלטתי

לא יודעת אם אתם זוכרים אבל לא מזמן כתבתי פה על התלבטות אם לנסוע להדריך חודשיים בארה"ב ילדים אמריקאים יהודים או להישאר עם החבר בארץ, להתחיל לעבוד וללמוד. אז החלטתי דווקא כן לנסוע, החבר יבוא לבקר אותי למשך שבוע ונטייל קצת ביחד (אני מקווה). אז יש לי 4 חודשים פנויים עד שאני עולה על מטוס (בתחילת יוני) ואני מחפשת מה לעשות עם עצמי... אז כמובן שהבחירה הראשונה היא למצוא עבודה, וזה לא פשוט כשמחפשים עבודה לכ"כ מעט זמן, נרשמתי לחברת כ"א (חבר) ומיד הם מצאו לי עבודה (זמנית) באורנג', רק מה, שוב צריך לעשות את המיונים הטפשיים האלו. שוב הגעתי עד לשלב האחרון ואז הודיעו לי שלא צריך אותי בסוף (איזה עצבים). אז אני בנקודה שממנה התחלתי. לא ממש בא לי לעבוד במלצרות (למרות שכן ביררתי פרטים על עבודה בארקפה) ואני מחפשת איזה פרוייקט ל-4 חודשים. בעיתונים לא ממש מוצאים דברים כאלו. יש לכם אולי רעיונות איפה אפשר לחפש? מישהו עוד נוסע להדריך בארה"ב? ועוד משהו קטן... ממש כיף להיכנס לפורום הזה
.

SShirly

New member
אין לי אפילו תשובה אחת...

סורי
אבל רציתי לאחל בהצלחה
גם אני ניסיתי לעשות משהו דומה. במקור אני ארגנטינאית וניסיתי לטוס לדרום אמריקה להדריך בני נוער יהודים. אבל בסופו של דבר, ויתרתי... אני לא יודעת איך לא לראות את חבר שלי חודשיים... זה שהוא בא לבקר אותך זה פשוט - מעולה! ואני בטוחה שתהנו
חבר שלי עובד על פרוייקט גמר אז אצלנו זה קצת בעייתי...
בקיצור - תהנו, תלמדו, תצליחו והכי חשוב - שמרו על עצמכם!

get well

New member
פשוט אל תגידי שזה ל4 חודשים...

כי ככה בטוח לא תמצאי עבודה... ובהצלחה בכל מקרה בהכללללללל

Alkup

New member
דרך מה את נוסעת לארה"ב?

סוכנות או משהו אחר?

marysia

New member
כן המיונים באורנג'

דבר לא נחמד בכלל...... איפה את גרה? למה את לא רוצה מלצרות? רוצה לעבוד מארחת? תעני לי במסר...ינסה לעזור

למעלה