אז הוא אמר....

ophra

New member
אז הוא אמר.... ../images/Emo4.gif

(בהשראת רד וה-
שלה...
) לפני כמה ימים הוא אמר: "כל היום הירחתי ריח טוב מסביבי לא הבנתי מאיפה זה אני רגיל לריח של עצמי, ספוג עשן של סיגריות בסוף הבנתי שזה הריח שלך, שנשאר כאן ממך."
ועוד: יושבים בבית קפה בת"א, אחרי בוקר של הסתובבות משותפת אני עוזרת לו לרכוש דברים לדירה המשופצת כל המוכרים מתייחסים אלינו כאל זוג נשוי אנחנו צוחקים המון. שותים קפה והוא מסתכל סביב על זוגות שהולכים לשם ולכאן ואומר: "תראי את כל האנשים שמסתובבים כאן הם חיים בזוג. ביחד. אבל אין להם רבע מהאינטימיות והכיף שיש לנו ביחד"
אז הוא אמר.....
עפ
(סתם פתאום הייתי חייבת לשפוך קצת)

אז הוא מרגיש

ובכלל.. מקריאת הדברים שכתבת עליו עד היום, לי זה מזכיר "רומן" עם גבר לא פנוי. רומן מהסוג שבו האחד מקבל את מה שהוא צריך/זקוק/מצפה/יכול להתמודד והשני נשאר עם התיקווה.

ophra

New member
זיהוי (כמעט) מדויק

על התקווה אם היתה כזו בכלל כבר מזמן ויתרתי רק שקשה להיות כל הזמן עם מי שמחזיק את היד מול הפרצוף שלך ואומר: "האוויר ברשותי"...
עפ
(שיאמר... שירגיש....)

r e d head

New member
אז הוא אמר....

רד בהשפעת עפרה בהשפעת רד... יתכן שבשבילו זה באמת השיא ובשבילך? את יודעת מה שנראה מהצד נראה אחרת למה הוא חושב שאין להם רבע מהאינטימיות והכייף שיש לכם הוא חיי בבית שלהם? פה כבור הכלב

ophra

New member
זהו, שזה כבר לא מעניין

למה הוא חושב....? למה הוא אומר....? לא מעניין יותר
אותי לפחות. בשבילי זה רחוק מלהיות השיא זה אפילו לא מתחיל להיות מספק היה נגמר די הלאה עפ

מקווה שאובן כהלכה../images/Emo140.gif

ושלא תיפגעי מדבריי בשום דרך שהיא אבל הוא "מתחזק" אתכם. זה לא אומר שהוא לא מתכוון לדבריו להיפך, הוא מתכוון לכל מילה. טוב לו כשאת בסביבה, (במינון המתאים לו) והוא אומר זאת כדי להשאיר אותך שם... בדיוק באותו מקום. אני יודעת כי גם אני הייתי כזו... משחררת ממני קצת "אהבה" רק כדי להשאיר אותו קרוב מספיק, לספק לו את מעט התקווה הנחוצה כדי שלא ייעלם לגמריי כי רציתי אותו, אבל לא מספיק, לא כמו שהוא רצה אותי ואם יורשה לי להעיד על עצמי לפחות זוהי מעין "נכות נפשית" איתה אני מנסה להתמודד בשנה האחרונה, להפסיק להיות "DREAMER " ולברוח מההתמודדות האינטימית האמיתית עם בן הזוג שלי, ולהתמודד יותר עם הקושי הזה שלי... פרפרים (שמצליחה חלקית בלבד בינתיים)

r e d head

New member
פרפרים

לפעמים אתה למעלה ולפעמים אתה למטה נזכרת בפעמים שהייתי מחתזקת ובפעמים שהייתי מתוחזקת. גם עכשיו
אבל מכאן ועד נכות נפשית ...הגזמת זה לא נכות זה נוחות. במיוחד כששני הצדדים מסכימים לה ומשתפים פעולה.

ophra

New member
אני חושבת שהובנת במדויק ../images/Emo13.gif

אני גם חושבת שהבנת די-במדויק את הסיטואציה ואף היטבת לתאר אותה רק שאני, למרות התחזוקה לא מוכנה להישאר בתנאים האלה ולאט לאט - מתרחקת במודע ואפילו טורחת להבהיר את זה לו, שידע. עפ
(דווקא חושבת שהביטוי "נכות נפשית" במקרה שלו די הולם
)

למעלה