אז הוא אמר...אז מה...

אז הוא אמר...אז מה...

אמר שהיתה פה קורבן לקבוצה שעשתה לה ת´מוות היא לא מראה עוד סימן אולי ירדה מהארץ. אבל כך ייעשה לאחת ששקרים היו לחם יום יום סובבה ובילפה לא אחד וגילתה שאין לה מקום. אנשים לא טיפשים מסתבר כשהתגלו הסימנים הברורים ומה שלא הבנת חבר הבינו מזמן אחרים. היא בטח בפורום אחר מצאה עוד קורבן שהוזה היא חזרה בגדול לשקר לפחות לא בפורום הזה....

מי שמבין..מבין....

וסתם..פשוט קראתי משפט שמישהו כתב וזה קצת קומם אותי. לא ממש אוהב כשמעוותים את המציאות כאילו היתה פה קונספירציה קבוצתית נגד מישהו ספציפי. רק שלא ימשכו אותי בלשון...אמאלה........

טאקילה~*

New member
יו בדאלק...../images/Emo12.gif

היתה פה מישהיא שאהבתי מאוד היא היתה מיוחדת אין לי ספק היא רק רצה להיות מרחוק היא רק רצתה להיכנס להנות היא היתה תרומה לפורום מחול השדים הרחיק אותה אני עוד מצפה לראות אותה כאן איתנו בפורום שלנו לקרוא בשקיקה את סיפוריה היא רק בחרה להישאר וירטואלית אילו כולנו ידענו לכבד את רצונה, היא בטח היתה כאן איתנו. חבל!!! אני אוהבת אותה באשר היא.

טאקילה~*

New member
אני עדין חברה טובה בדאלק..

אבל מותר לחלוק ראבק.. למה פתי למה????? אוף עד שאמרו לי חכמה מה מותק מה לא הבנתי ?

מו שיקו

New member
טאקוש

באיזה זכות היא רצתה להישאר וירטואלית? באיזה זכות היא רצתה להישאר מרחוק? ומה פתאום היא בכלל רצתה להנות כאן? היא הרי היתה צריכה להיפגש כאן עם כל מי שמצא לנבון שזה הדבר הנכון לעשות היא היתה חייבת לבוא למפגשים על מנת להיות אין וחוץ מזה היא גם רווקה , צעירה,ויפה,ומצליחה, אז מה היא מחפשת כאן? וחוץ מזה לא כולם התנכלו לה, רק איזה 20-30 חברים שהם מעט יותר מ 10 אחוז ומה היא בכלל תרמה לפורום? נאדה, אולי כמה בדיחות כל יום, כמה סיפורים מצחיקים, השתתפה בשרשורים מצחיקים, היתה תופסת ראש מידי פעם, הבעיה היא , שהיא לא היתה מנבלת את הפה,וגם היה קשה לה להגיד לא לאנשים בעיקר לטיפשים שהיו לוחצים ולוחצים ולוחצים אבל חוץ מזה היא ממש לא תרמה כלום

מו שיקו

New member
נעמי

רוצה לריב ? אין בעיה אני אמשיך להביא עובדות ואת תמשיכי לבטא את שנאתך ההבדל ביני לאחרים נעמי,זה שאצלי קיבלת עובדות ואצל האחרים סיפורי מעשיות אז תמשיכי לחיות את הסיפורים,ואני מסכים לך גם להגיד לי את המילים שאמרת לשחר. אגב, גם לך צוחקת עשתה רע?

טאקילה~*

New member
לא מענין אותי מה ומי..

רק כמה מילים, הלוואי והיו לי הכוחות להחזיר אותה לשורות. אני אוהבת אותה בלי תנאים.

האמת...

שמה שלא יודעים - לא כואב... נחמד לפעמים לחיות בהכחשה. אני עד היום מחכה למרילין מונרו (היא חיה כמו שאלביס חי..)

חחחחחחחחחחחחחחח.....

"פראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים" את זה לא המציא איזה נזיר טיבטי, וגם את "כשיורקים עליו הוא בטוח שזה גשם"..... שיט...רק שלא ימשכו אותי בלשון....

נשית~37

New member
הממממ....

"זה" חומר קשה לעיכול בייבי
אבל כבר הקפצת.....

מו שיקו

New member
עינתי ההיא

זה השיעור הראשון ראית איך משלבים ידיים ? ראית איזה נחמדות משולבת? ראית איך הלך הזרזיר אצל העורב?

The ofer

New member
מייקי...שקרים...

כולם משקרים לכולם. כל הזמן. בעלים משקרים לנשים שלהן,נשים למדו טכניקות נפלאות לבלף נהדר את בני זוגם. המורות משקרות את התלמידים ואלה מוצאים תמיד את האפשרות להתחמק ולשקר למורים. המנהלים משקרים לכפיפים שלהם, והעובדים מתחמנים את מעסיקיהם אפילו בתת ההכרה. נהגי מוניות מרמים את הנוסעים שלהם,ולקוחות מרמים את המוכרים כל הזמן. שוטרים משקרים בבית משפט, ופושעים עשו מאסטר בשקרים על הציבור. התרגלנו לחיות עם זה. דטס לייף בייבי, איף יו לייק איט אור נוט. נכתב בעבר בפורום שלנו... בטוח ששקרים לא היו לחם יומה...אבל נניח לשניה שכן...דטס לייף בייבי...איף יו לייק איט אור נוט... אוףףףףףףףף...שכחתי לציין שהמקור נכתב ע"י...מייקי איש יפה...

מחיאות כפיים סוערות.....

איך מצאת קטע רלוונטי כ"כ שנכתב על-ידי לפני שנה????? בראבו על ההשקעה והטירחה, אבל פיספסת את הפואנטה. לא קבלתי על שקריה, קבלתי על כך שמציירים אותה כמסכנה וכקורבן ולא כולם (כולל הכותב ההוא) לא מודעים להכל... ודי...בואו לא נפתח את התיבה הזאת...יש בה יותר מדי...אממממ...דברים קשים לעיכול...

למעלה