אז הבטחתי לכם עדכון..

karnushit

New member
אז הבטחתי לכם עדכון..

הייתי בחנות קנבס ביום שישי..מסתבר שזה ממש צמוד למכון אבני לציור.. אז בד קנבס עולה 48 שקלים למטר על שני מטר ועשרה..זה הרבה?? מעט ??? מסגרת בגודל מטר על חצי עולה 22 ש"ח.. המברשות שם הערך 40 שקל לאחת.. זהו..תעדכנו אותי עם שווה לחזור לשם. קרן. והנה עבודה שלי בשמן..

פתאום שמתי לב שלא הגבתי!

אז אני מגיבה עכשיו ואיתך הסליחה - קודם כל הציור הוא מיוחד מאוד, הוא מצולם מזוית מרוחקת קצת אז קשה לראות בדיוק את כל הפרטים אבל הוא מלא עוצמה. לגבי המחירים שנקבת בהם - לי הם נראים סבירים, אולי יש מישהו שמצא יותר בזול? אפרת

karnushit

New member
תודה על התגובה.

אף אחד לא התייחס.. אז הפכתי למבקרת פאסיבית.. תודה רבה על המחמאה לגבי הציור. אני רק מתחילה. זה הציור השני שלי.נרשמתי בסוף לסטודיו של סמדר - www.smadar.co.il תאחלי לי בהצלחה.. ושוב תודה.

giri

New member
קרביץ...

בקניון הגדול בפ"ת יש סניף של קרביץ, שלאחרונה נאלצתי לפנות אליו עקב ריחוק מהחנות האהובה עלי... ובכן, המבחר זוועה (אלא אם כן אתם אוהבים בדיוק את הסוג האחד שיש להם מכל דבר) אבל המחירים הפתיעו לטובה. הקנבסים שם יקרים בהרבה ממה שמצאת, קרנושית (שם חמוד) אבל מכחולים ראיתי שם בזול יותר. האמת שהייתי ממליצה לכולכם על שבו, חנות "הבית" שלי, אך לצערי היא ממוקמת בעפולה ואני כבר מזמן לא גרה שם באזור... עוד לא מצאתי תחליף הולם במרכז והתסכול גובר...
בכל אופן, למי שנוסע צפונה, יש בעפולה חנות בשם שבו, ויש שם מבחר מפתיע ואנשים מקצועיים ואדיבים שמקבלים פידבקים מלקוחות קבועים על המוצרים, בדר"כ ידעו להמליץ או לחלוק מידע על חומרים שונים,איכותם ושימושים יוצאי דופן ובכלל - תענוג. הוי, הצפון...

shonshon5

New member
שומר נפשו ירחק... ../images/Emo130.gif

קרביץ? ממש לא.. "קנבס" נחשבים זולים, יחסית לאחרים, והיה עוד אחד, ברח´ גאולה בת"א, שמו - אם ני לא טועה - "בית הצייר", בתקופה שקניתי חומרים וצבעים, הוא היה הזול בעיר. אולי הוא עוד קיים. נסי גם את "ארטא" בנחלת בנימין, לפעמים הם מנחיתים מחירים על מוצרים מסוימים ואז ממש שווה למלא את המזווה.. ועוד אחד, לקראת סוף רח´ אילת. זול, אבל בזמנו תמיד היה חסר לו משהו שהייתי צריך.. אולי השתפר מאז, אם עוד קיים. בהצלחה! אבי

למעלה