אז הבוקר ..........

רות 2

New member
הייתי מגיבה ברצינות אם.....

היתי מעריכה את צורת חשיבתך באופן כללי ............ אבל אני לא ....... אז נעזוב את זה ככה כי יש רבים שחושבים בקטן............ (סליחה על הכנות)

רות 2

New member
והערת אגב............... באופן כללי

גם המפטר ......... מפוטר מהרבה מקומות עבודה /קישרי עבודה/חוזים כך שמפטר מרגיש לפעמים את שני צידי המתרס...............

amigor

New member
ערב טוב! מה זה פיטורין, למה?

זו נקודה מאוד רגישה,זה קשה, להיות הפטרון שמפטר הפרפורים וצביטות הלב, זה כואב. להיות מפוטר זו מחלה קשה במיוחד כשאין לאדם בכיס תחליף לעיסוק הקודם,או מבוגר בגילו/ה כל שכן אם האדם מפרנס יחיד מזכיר תקופה של עובד טוב שעמד לפיטורין ובהתניה לפיטוריי במקום העובד, השאירו לי אותו. העניין הוא במצב הכלכלי של הארגון, עמדות הכוח ומציאת חלופות, רוטצייה בעמדות עבודה אחרות במקום צמצום בפיטורי עובד איני מקנא בפטרון המפטר ולא במפוטר
זה לא העיתוי גב' מנהלת תחליפי נושא

michaly43

New member
אופפפס רות-שימי לב-הבנתי אותך

לא עקצתי אותך בסך הכל-ההבנה שלי למפוטר גדולה יותר כי מי שעומד ליפני שוקת שבורה זה המפותר.... נכון שקשה לפתר-אך אחרי כמה שעות-המפתר שם את הפיתורין בירקתי מוחו וממשיך הלאה.... המפותר, אין לו להיכן להמשיך יחי ההבדל....ואני הייתי שם.... ובין לא להסכים אים קו מחשבה-שזה בסדר ובין ליקטול-יש מרחק רב...............

Lonely In Blue

New member
מצער לשמוע

מצער לשמוע שזה המצב. אישית, אין לי ניסיון בהחזקת עובדים ואני שמח על כך. יש אמת בדבריו של טוקסידומון על סולידריות דווקא בעיתות משבר, ומחוייבות לאנשים שהלכו איתך ועבורך דרך ארוכה. ועל חשיבות הערכים והרגשות. מצד שני, אי אפשר לדרוש מאדם להתאבד, אפילו אם זה רק כלכלית. את כאן מנסה להתגבר על ההסתכלות הרגשית, ולקחת החלטה לוגית. אין שום טעם שתיפלי איתם. ואם זהו הסוף הידוע בוודאות, אני מבין את בחירתך לצאת מזה כשאת עוד על הרגליים.

למעלה