אז דקרו את שורטי..

אז דקרו את שורטי..

אישה דקרה את שורטי.... היא יושבת בכלא.. אכולת קנאה (כנראה....)... ועכשיו שורטי מציבה סכין לעיניי משהי אחרת... כנראה שאיימה על שורטי... כנראה כועסת... ואני שואלת- האם האלימות הגואה, הסכינים בכיסים והלכלוך בפה, נכנסו גם למעונינו הנשי? נשים צעירות... ועכשיו גם רוצים להכניס מצלמות לבתי הספר, למען הגנה על התלמידים... אולי לצפות על הנעשה... בטוח כיבוי שריפה ולא פיתרון אמיתי.... וחברה צעירים ושתויים רצחו איש זקן... יותר נכון היכו אותו קשה... האדישות שלנו רצחה אותו.... אז האלימות שוכנת בכל פינה... גם אצלנו היא החמירה? או שאני פשוט הייתי תמימה יותר, בעברי הלא רחוק... אתן רואות את זה? (שואלת בתור אחת שלא מבלה ב"מרכז" או ב"קהילה" ). חוות את זה? זה נראה לכן הגיוני לצאת לבלות עם סכין בכיס? שבוע מלא קסם

פאמקי

New member
ממש לא נראה לי הגיוני...

אך נורא מפחיד. לפי המצב, אנו באמת זקוקים להגנה, אך לא נראה לי שסכין תעזור פה. השולפים/ות כל כך מיומנים/ות, שזה נורא! אני חושבת שהאלימות מגיעה לכל חלקה טובה, כך שכן, היא כנראה שלא פוסחת גם עלינו. כבר אי אפשר לומר מילה, כי התגובה ממול, אינה צפויה. מפחיד אותי לחשוב איך יראה הדור הבא, ומצחיק (או שאולי עצוב?) שהתקוממנו כשהורינו אמרו זאת בזמנו עלינו. ובקשר לכתבה... לא ממש ידעתי במה מדובר, קסם. לא שמעתי על התקרית. אז מי שפיספסה את פרק ה-ב' באלימות הגואה שם... בבקשה. לא מהנה בכלל!

טורטיתת

New member
האדישות שלנו

אלימות תמיד הייתה לצערי, היא לא גואה היא פשוט אלימה יותר. אלימות יש בכל מקום: בכל גיל, בכל שכבה, בכל קבוצה, היכן שיש אנשים אלימים יש אלימות. מצלמות בבתי הספר יש כבר שנים בארץ, אצלי בעיר יש מצלמות הבטחה 24 שעות בגנים צבורים, לשמחתי הייתה ויש מצלמה בתחנה מרכזית חדשה בת"א ובזכותה לכדו את פרא האדם = האנס שביצע מעשה סדום במס' נשים. אפילו קראתי סוג של אלימות כתובה אצלנו בפורום השבוע. לצערי כמו חיות הפכנו להיות, אותנו מכניסים לתוך כלובים ומתקינים לנו מצלמות מעקב. שאין בררה אז אין בררה. וכמו שאמרת האדישות שלנו הופכת אותנו לאדישים אוטומטים רובוטים והעולם שותק. חוץ שנה טובה שקטה מאלימות תאונות ומחלות מה נותר לי לאחל לכולנו המון אהבה ואושר.

למעלה