אז דליק צדק?

אז דליק צדק?

מה זה הפרסומת הזאת - זה אלכס אנסקי אומר שדליק צדק על הכלובי דגים באילת? נדמה לי שאמרו שההחלטה היתה הפוכה לא? אמרו שהכלובים כן מזהמים וצריך להוציא אותם לא?

meitush123

New member
הנדלן מזהם הרבה יותר

למה לזה לא מתייחסים הוכח שלעמותת צלול קשר לאנשי הנדלן באילת

יש מישהו שאין לו קשר למשהו

שאלה מה יותר עדיף. פרנסה של כמה חברות שהורסות את הים לכל האילתים וגם למבקרים שם? ומזה יש יותר כסף ליותר אנשים. בכלל אילת בכותרות עכשיו. היתה שם הפגנה נגד הביטול של המעם.

דור לוי

New member
מממ... המע"מ באילת ובכלל

כן זה בהחלט נושא מעניין: מה דעתכם על נושא המע"מ? ובפרט על ביטול המע"מ באילת?

למה שרק אנחנו נשלם מע"מ?

במה אילת יותר מסכנה ממצפה רמון אם כבר אז כבר לפטור את מצפה רמון ממע"מ או שגם אילת תשלם.

ועוד משהו גם ככה אילת יותר יקרה

מתורכיה. אז שהאילתים יורידו את המחירים ויעבירו למי שמבקר את ההנחה כי בגל זה הם קיבלו אותה.

דור לוי

New member
על המע"מ-מס עידוד מעלימים ../images/Emo10.gif

נראה שהגיע הזמן שאגיב, למרות שרציתי לשמוע קודם עוד דעות. לדעתי, המלחמה על המע"מ לאילתים כן או לא היא המלחמה הלא נכונה. אחד המסים הגרועים ביותר הוא המע"מ. אני מתפתה לקרוא לו "מס עידוד מעלימים". א - באופיו הוא מאוד רגרסיבי. ב - הוא דומה לשוחד, לשני הצדדים יש אינטרס להעלים את העסקה ולהתחמק מקיומו. אני מניח ששמעת או אמרת בחייך לפחות פעם אחד את המשפט "עם/בלי חשבונית"... ג. הוא פועל כמעכב צמיחה, כיון שהוא משולם על כל פעולה (כמעט) של הוצאה/רכישה. לא תקנה - לא תשלם... ד - החזקים פטורים ממנו - (הבנקים וסוחרי הירקות בשוק
) אם כל חטאת בנושא הזה זה ועדת בן שחר ב 1975. הפעולה השניה שהיא עשתה זה מתן פטור לרווחי הון... אם זה היה תלוי בי... וזה לא... הייתי מבטל את הרפורמה שעשו במס הכנסה, (לפחות לבעלי הכנסות מאוד גבוהות) ואת שיפוי המעסיקים ואת הכסף משקיע במס הכנסה שלילי או לחילופין בביטול המע"מ. מעבר לזה: הייתי מחפש דרכים לגרום לאנשים לבקש חשבוניות - כדי לגרום לאכיפה טובה יותר של מסים אחרים.

דור לוי

New member
נ.ב יאיר

כתבת, באיזשהו מקום על מחקרים בנושא שכר עידוד ורמות שכר מקסימליות שבהן תוספת שכר תורמת משמעותית ליצירת תוספת עבודה. אשמח אם תביא לינקים לתקצירים של מחקרים בנושא. בתודה מראש

המקור, שנים מספרי הנדסת תעשיה

וניהול של אוניברסיטת קליפורניה, העוסקים בנושא ניהול כוח אדם משכורות ופרמיות. הנתונים ספציפית המתבססים על מחקרים אמריקאים ובריטים. נחשפתי למידע זה לפני תקופת האינטרנט, ובהתאם לפנייתך הקודמת אני מנסה למצוא את נתוני המידע ומקורם ברשת. בינתיים ללא הצלחה.

Stilletto

New member
מובטלי החביב, לכל המדינה נדמה ש

אמרו... אף אחד לא ממש יודע מה קורה ואם אתה זריז מספיק, אתה יכול ליצור, לשנות ולדחות כל אייטם חדשותי. כך גם עשה גוף בשם "צלול" עם המון כסף ופה ענקי, לקחו דוח מדענים מסודר הצניעו אותו ואמרו "שההחלטה היתה הפוכה" וגם "שהכלובים כן מזהמים וצריך להוציא אותם", וכך אחרי שנים של שטיפת מח ושלשה מיליוני שקלים, הצליחו הגופים ההם ליצור מצב שאנשים לגמרי לא טמבלים אומרים משהו כמו: "נדמה לי שההחלטה היתה הפוכה...... הדברים נכונים לגבי שני שליש ממה שאתה שומע או קורא, עם מעט רצון וכסף אתה תחשוב ותאמר את מה שמי שהוא רוצה שתחשוב ותאמר... הדברים הרבה יותר פשוטים ממה שתה חושב, פשוט השג את דוח מסקנות המדענים. סטיל...

למעלה