אז גם לי יש הודעת משחקי קופסה
אבל בלי המלצות
סיפרתי כמה אני שונאת את הז'אנר ומתחמקת ממנו רוב שנות אמהותי... אז ניצלתי את העובדה שהקטנה (שנה ושמונה) חולה בבית, ובעצם כ"כ גדלה לי מאז שהולכת לגן, וכבר כל הפאזלים של הקטנטנים שמפוזרים בסלון באמת קטנים עליה, ובסדר, כל היום רוקדות ושרות ומחקות קלטות ובזה כבר יש דוקטורט. אז הבנתי שהגיע הזמן לשחק איתה קצת במשחקים הישנים של אחותה, שבזמנו, כאמא מלאת עזוז לילדה ראשונה, ברור ששיחקה בהם איתי כמעט שנה לפני (בגיל). אוי, כל השעמום הזה, מה אוכלות החיות, איפה גרות החיות, כל קופסאות הענק האלה מכפר השעשועים בשביל כמה כרטיסי קרטון... דווקא שיתפה פעולה ונהנתה וידעה מה שידעה בלי לעשות הרבה שטויות מסביב. ואז מצאתי משחק תשבץ גדול בקופסה שקניתי לפני כמה שנים, היה עוד בניילון. כשהגדולה הגיעה ניסינו לשחק בזה שתינו, אבל כמובן שהקטנה לא אפשרה לנו, התג'לצה על הלוחות בכוונה, חטפה לנו את כל האותיות, התייאשנו (ממילא מתאים לראשית כתיבה/קריאה ולא לגילה, טוב שנזכרתי למצוא אותו). אז אפרופו, יש המלצות לתשבצים אמיתיים לילדים בגיל 7 בערך? לא תשחצים. אולי באיזה אתר ברשת יש ריכוז (לחפש אני יודעת, שואלת על משהו שאתם מכירים כי עושים ונחמד) או חוברות מסוימות לקניה שמומלצות? יש כאן תשבצאים צעירים חובבים? מקווה שמשהו השתנה מימי "אם הפנינה - 2 אותיות"
אבל בלי המלצות