אז גם אני אתאבד...

קודם כל New year´s day

אח"כ hold me thrill me kiss me kill me, mysterous ways, in the name of love, desire וכמובן one. רק אל תתאבדי!

תודה... :)

סוף סוף מישהו פה שאוהב את one! אמרו פה (למטה) שהוא "מוערך מדי"... טוב נו עניין של טעם כנראה. were one but were not the same

s0uljacker

New member
בונו ו-MDH band....

million dollar hotel band מתוך הסרט million dollar hotel הלא זאת הלהקה של bono ודניאל לאוניס ...וזה הפסקול האהוב עלי יש שם קאבר מדהים ל- satellite of love ועוד שיר יפה - fallign at your feet חובה לשמוע! ובקשר לu2 יש בדיסק האחרון שיר: in a little while וגם זה שלפניו יפה...זהו יום טוב

in a little while ועוד משהו

in a little while היה השיר האחרון שג´ואי רמון ("הרמונס") שמע לפני מותו. הוא גם אליל גדול של יו2 מאז ומתמיד. והפסקול שווה את זה? המלצה מהפסקול הזה: The ground beneath her feet :)

s0uljacker

New member
את שואלת אם הוא שווה...

וממליצה על שיר משם בו זמנית...? בכל מקרה ground beneath her feet הוא לא הסגנון של הדיסק השיר הזה קצת יוצא דופן... הדיסק הרבה יותר רגוע...אבל יוצא מן הכלל!

שאלתי בגלל ש...

זה השיר היחיד שאני מכירה
פשוט כבר אמרו לי שזה אלבום מוזר מאוד... אז רציתי לשמוע עוד דעות! :)

Eclipsed 0

New member
יקיריי...

מה קורה כאן בפורום בזמן האחרון ? אולי נתאחד עם סה"ר ?

Esmena

New member
הוא מיתכוון, כמובן, לזה שאנשים

מאיימים להתאבד.

Yuvalkosh

New member
כל השירים מדהימים אבל אלה במיוחד:

Stay (Faraway, So Close!), One, Who´s Gonna Ride Your Wild Horses, With Or Without You, Walk On, If God Will Send His Angels, Sunday Bloody Sunday, Ultra Violet, When Love Comes To Town

Walk On נהיה מעט מעצבן

כשיצא הדיסק החדש, all that you can´t leave behind, ממש ממש אהבתי את השיר הזה. אבל אז הוא יצא כסינגל וחרשו עליו בכל מקום, וחרשו גם על הקליפ (שבו הגרסא מקוצרת) ולא שיש לי בעיות עם הקליפ ששמו באמ טי וי (כי יש קליפ הרבה יותר יפה, אחר, שלא שמו בכלל בmtv) ובהדרגה די נמאס לי ממנו. נ.ב האם ידעת שWho´s Gonna Ride Your Wild Horses מ"אכטונג בייבי" המופתי נכתב בעקבות בגידה/אחר של אחד מחברי הלהקה עם מעריצה?!? יכול להיות שזו רק שמועה... אבל שווה מחשבה.

Yuvalkosh

New member
לא יוצא לי ממש לראות קליפים אז..

השיר ממש לא נמאס עלי... ובקשר ל who´s goona ride your wild horses איפה שמעת על זה?

יש אתר עם פירושים לליריקס

וזה מה שהיה כתוב שם. בשום מקור רשמי לא הוזכר את זה, כמובן.
בקיצור, סתם שמועה
(אבל אם זה נכון-זה בטח היה אדם... :))

למעלה