אז גם אנחנו חזרנו....

miss loulou

New member
אז גם אנחנו חזרנו....

load number 79 5minutes boarding call rrrhelicoptere אני לא יכולה לישון הפרידה כואבת.. 50 צניחות RW 13500 רגל חזרנו שזופים כאילו חזרנו מחופשת סקי אפשר לפגוש את הכל העולם ואחותו המלון 5 דקות מהמניפסט הבטיחות והבקרה על הקרקע למופת השריף לא מפחיד כמו שסיפרו,זכינו לחיוך כל בוקר אלופים מסתובבים ביננו כאילו כלום,רק אחרי שעה שאתה מדבר איתו אתה מבין שהוא יכול לעשות לך ולכל הדורות הבאות שלך בית ספר(אחד מהם-שלי!) משמעת ברזל,כבוד חבורה של מקצועניים בלי חרטות,קומבינות ובלי פוזות ניהול מועדון מרשים לכמות אדירה של צנחנים ללא תקלות מועדון נקי,ומסודר בחורות יפות באמת המקפלים מכונות לקולה יש טעם אחר פשוט הגן עדן הראשון שלי. נחזור בקרוב. לנו בארץ יש המון מה ללמוד במשמעת,בסדר,אפילו לדבר פשוט כמו השקט במטוס כבוד לספורט... ד"ש מרוני(רונלד) מגרמניה לכפיר "big foot" ד"ש מאולגה לעדי והרביעה,ולצחי ד"ש מסוני מבריטניה לדנה אליקה-החליפה שלך קיבלה המון מחמאות,ובטח נמצא אותה בעוד כמה מדינות, צילמו אותה לא מעט. זהו...בקרוב סרט. ועכשיו הנחיתה. the girl with the red suit and the butterfly...

moshebenabu

New member
ברוכה השבה miss loulou

שלום סיגל אני מקווה שנהנת לפי מה שאני מבין ,המון! אז סבבה תתחדשי על החליפה . משה

../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gifעוד חרמן...

תתעורר..החליפה הזו כבר לא כ"כ חדשה... מה שהורמונים עושים לאנשים...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

iec

New member
אכן תודה למשה-Airbreaker הרגת אותי מצחוק!!!

iec

New member
איך אני יכול לעשות עוד משהו אם אני מת???

למעלה