אז בתכלס.

חמדונה

New member
אז בתכלס.

אחרי שדשנו ודשנו כבר שנים בעמדות שלנו בנושאי המלחמה, ואחרי שברור לכולנו שאנחנו במלחמה עכשיו, ואחרי שהתלוננו והתווכחנו- מה עכשיו? מה נער עושה כפרט כדי לקחת חלק? מה נער עושה כפרט כדי לשפר המצב, איך הוא פועל (לימין או לשמאל)? מה אנחנו עושים כדי להפוך את עצמנו ליעילים, ולא חבורת מפונקים שיושבים מול המחשב ומתלוננים? אני מן הסתם מדברת על אלו בינינו שלא על מדים.

חמדונה

New member
זה מה ששאלתי.

אבל לא ייתכן שדור שלם יישב מול המחשב ויתלונן, ולא יעשה שום דבר. אפשר ללחוץ על השלטון בכמה וכמה דרכים, אפשר להצטרף לארגון כלשהו שדוגלים בעקרונות שלו, ולראות מה אפשר לעשות שם- גיוס כספים, חלוקת פליירים, משהו. ואל תגידו לי שנוער לא יכול לגייס כספים, כי מנסיון- זה לא ככה.

GreatGTM

New member
רוב הנוכחים בטח חברים באיזו תנועה..

או שהם קשורים לפעילות מסויימת, הלוא כן?

לגייס כספים למי?

לכפרים החרובים בדרום לבנון? מה העקרונות שלנו? חלוקת פליירים למי? לאנשים שתקועים במקלטים? לא מדבור בווייטנאם כאן, אז תפסיקי לנסות למצוא ריגוש או מחאה אזרחית.

חמדונה

New member
כספים לחיילים שצריכים טיפול רפואי

אני לא יודעת מה העקרונות שלך, אני יודעת מה העקרונות שלי. אני לא מנסה למצוא ריגוש, יש לי מספיק ריגושים גם בלי המלחמה ברוך השם. אני מנסה להגיד לאנשים אטומים כמוך שלשבת בבית ולהתלונן מול המחשב זו לא חכמה.

lithium1914

New member
בשביל זה קיימות מדינות. דה.

בשביל זה קיימות מדינות. כל אחד מפריש כמה אחוזים מהשכר שלו, ועושה תורנות 3 שנים, כדי שלא נצטרך לדאוג ל"כספים לחיילים" ונוכל להסתלבט מול המחשב כל שנות העשרה. ביחס לברירות האחרות, הטרייד-אוף מוצא חן בעיני.

צריך לצאת לעזור חיילי צה''ל למד''א

לקשישים ולעוד כל מיני קהילות של אנשים שאפשר לתרום.. אבל לא יתרום אירוע שנפגשים ילדים לבנונים שיעים עם יהודים סתם שטות..

GLOBOX

New member
מה עכשיו כלום

הם ימשיכו להרוג אזרחים חפים מפשע ואנחנו נמשיך במקום לטבוח בהם לשתוק

למעלה