אז בנות... זיופים?

אז בנות... זיופים?

בעקבות ההודעה הזו
!!הודעה!! תהיתי..:
מה אתן חושבות על לזייף אורגזמה?
האם איי פעם זייפתן אחת?
מה גרם לכן לזייף? חוץ מהעובדה שהסקס היה חרא.. אני מתכוונת, מה הייתה הבעיה שגרמה לכן לזייף במקום פשוט להביע משהו שאומר "זה לא עושה לי את זה כרגע"

כן אז בגלל שההודעה הזאת הייתה שלי

ת'אמת חבר שלי תמיד מבקש שלא אזייף בחיים.... ות'אמת אני לא הולכת לזייף... לא זכור לא שזייפתי אורגזמה... אבל אני חושבת אולי יש כאלה שכשהסקס ממה לא הולך ובא לסיים אותו כבר? ...
אבל זה כאילו לתת למישהו את ה"כבוד" שהצלחת לענג אישה... כשהוא לא... אני לא רואה את עצמי מזייפת כשאני עם חבר שלי. גם לפי מה שהבנתי הוא יפגע מזה...

../images/Emo132.gif

1. לזייף....בסדר לא כולם מושלמים 2. האם זייפתי? כן כן.... 3. למה? כי לא היה לי כוח, איבדתי את החשק או שפשוט שום דבר לא עשה לי את זה....

אני

זייפתי.. הרבה.. אוי כ"כ הרבה. מזל שהם לא יודעים... אבל אני חושבת, שלא הייתי צריכה. ועם בן הזוג העכשיוי שלי זה לא הולך לקרות, אני ממש לא מתכוונת לזייף. אם אני לא אהיה מחורמנת אז לא.. ואם תוך כדי אני כבר לא ארצה אנחנו נעשה משהו אחר. אני פשוט ל-א מתכוונת לזייף יותר. זה כמו לשקר... במקום להגיד מה אני באמת מרגישה באותו רגע.

כמו הרבה נשים שקיימו יחסי מין

לפני שהצליחו להגיע לאורגזמה ע"י אוננות גם אני זייפתי. למען האמת לא ידעתי הרבה על מיניות, לא ידעתי שהדגדגן גורם לעונג והוא זה המקביל לפין, אצל הזכר. לצערי הרב גם הפרטנרים דאז לא ידעו כיצד לענג אישה, כמו הרבה גברים. ברוב המקרים רציתי שירגישו טוב, שיאהבו אותי ולגמור עם כל הסיפור. כמה עצוב. כיום איני מעלה על דעתי לזייף, ואני ממליצה תמיד על כנות. אגב גם בעלי סיפר לי שיצא לו לזייף עם מישהי מעברו, הוא פשוט רצה לגמור עם זה, לא היה לו כוח להמשיך.

חחחחחחח../images/Emo6.gif

"תעשי טובה ותלמדי אותו, כי אני רוצה שאלי הוא כבר יגיע מנוסה. את יודעת, עולם קטן, מדינה קטנה, אתמול הוא היה אצלך והיום הוא עלול להיות אצלי."
תהיי בריאה:)

זייפתי, מזייפת, אזייף

כי לפעמים, כשברור לי שה כבר לא יילך הפעם, ואני מעדיפה לסיים את העניין כי זה מתחיל לייגע, זיוף קליל וקצר עוזר לו לגמור ומביא את שנינו למנוחה ולנחלה. בלי כאבי לב ובלי שיחות נפש אח"כ. מין שקר לבן כזה. לא קורה הרבה, אבל לא רע לי עם בעובדה שפה ושם זה קורה.

טושית18

New member
זיופי אורגזמות...

לדעתי זה רע לזייף...אבל לפעמים צריך. בעיקר אם הבחור גם ככה מרגיש לא נוח עם עצמו... זייפתי פעם אורגזמה... זייפתי כי זה היה הבנאדם שהכי אהבתי בחיים...והוא כל כך השתדל(זה אפילו לא היה סקס...רק עשה לי ביד...) והוא לא כל כך ידע מה לעשות,ולא רציתי שירגיש רע או שירד לו הביטחון...אם הייתי אומרת לו שזה לא טוב זה היה מוריד את הביטחון...אחר כך פשוט כיוותי אותו לאן שאני רוצה ולעשות מה שכייף לי...וגמרתי הרבה פעמים באמת

ToryMaster

New member
נמנמ

אני משום מה לא מסוגלת לשקר, גם אם זה אומר שהאמת תפגע קצת בבן אדם או תוריד לו את הביטחון. מוזר
.

למעלה