אז... בלונים!

אז... בלונים!

חגגנו לקטן יום הולדת אתמול, וקישטנו את הביית עם המון בלונים רגילים. ועכשיו אני תוהה מה אפשר לעשות עם ילד בן שנתיים ובלונים ( מלבד לבעוט אותם ברחבי הביית בצרחות אושר). האם יש לכן רעיון?

בתיהבלק

New member
איש בלון, חיות

איש בלון - מוכרים קיטים כאלה, אבל אפשר לגמרי לבד. רגליים אפשר להכין מקרטון של קורנפלקס (גוזרים בצורת נעליים יחסית גדולות כדי שיהיה יציב, עושים חריץ, ומשחילים לחריץ את הקשר של הבלון ואז זה ממש עומד בפני עצמו). עכשיו הקישוט הוא או עם מדבקות (עיניים , אף , פה), אפשר עיניים זזות, או עם לורדים, או עם שניהם. אם את רוצה להשקיע, אפשר להדביק עיניים זזות ושערות מצמר וכד'. אפשר לעשות משפחה שלמה ודמויות מצחיקות. מתאים לכל גיל. לקטנים את יכולה לסמן קווים (לתווי הפנים) עם לורדים ושהם ידביקו מדבקות על הקוים. גם נהנים וגם מרויחים קשר יד-עין, מוטוריקה עדינה ולא יודעת מה עוד

חיות - אפשר באותה צורה, רק במקום נעליים רגליים של חיה (ברוז, צפרדע) ולקשט את הבלון בהתאם. אנחנו עשינו לא מזמן ינשופים ליומולדת הארי פוטר, ואז קשרנו להם חוטים עם מכתבים למטה (ברכות לילדת יום ההולדת...), והאורחות העיפו אותם אליה לאורך הסלון. פחות מתאים לגיל שלך, אבל אולי למישהו אחר זה ייתן השראה...

חוץ מזה, מנסיון, הבלונים מתפוצצים (כשיש עליהם לורדים תעיפי מהר כי כשיוצא האויר הלורד יורד מזה על הידיים ועל כל דבר אחר) ואם הם מעצבנים אותי כי הם גורמים ליותר מדי השתוללות, אני קצת עוזרת להם כשאף אחד לא מסתכל...

מה שכן, להנות מיצירה לפני ההעפה, גם נחמד :)

למעלה