אז בזמן שאנחנו מחכים לאלבום החמקמק של רג'ינה

Applebite

New member
אז בזמן שאנחנו מחכים לאלבום החמקמק של רג'ינה

שרשור המלצות! אנחנו אוהבים את רג'ינה, אבל אנחנו אוהבים גם אמנים אחרים ותמיד שמחים (לפחות אני
) לגלות אמנים חדשים ולהתאהב בהם. אז יאללה, להפציץ בהמלצות על אמנים חדשים או ישנים שלא שמענו עליהם ושכדאי לשמוע עליהם ואותם. אתחיל... ואף אחפור! Universal Hall Pass - להקה של אישה אחת (עם קול של נערה) בשם מליסה קפלן, שלצערי קשה למצוא אותה והיא גם לא פעילה במיוחד. היא כותבת בעיקר מוזיקה לסרטים והוציאה אלבום אחד ואי-פי אחד. רק עכשיו הצלחתי סוף סוף "להשיג" את כל שירי האלבום שלה. אז מה טוב בה? היא פשוט אדירה, רוב השירים שלה אלקטרוניים מטורפים משהו ומאוד מורכבים מוזיקלית, גם בתוך כל בית או פזמון וגם לאורך השיר- השתנות של מקצבים וסאונדים. יש לה שירים טריפ-הופיים קצביים חלליים לצד שירים שקטים ואינטימיים רק היא והקלידים ואפילו שיר רוקיסטי אחד. היא שרה שירים ממש מסובכים באופן מדויק להפליא. The Secret Machines - המתופף של להקה אחרת שהמלצתי עליה פעם פה או בפורום טורי (טריפינג דייזי) הקים להקה חדשה אחרי שהקודמת התפרקה וכך מצאתי אותם. היה קשה להתרגל בהתחלה כי המוזיקה שלהם היא סוג של פרוגרסיב ספייס רוק עם הרבה מקטעים רפטיטיביים שנמשכים דקות ארוכות, אז בשמיעות ראשונות זה נראה קצת משעמם, אבל יש כל כך הרבה יופי בין לבין וגם בקטעים עצמם שממש התאהבתי בהם וכיף לי לשמוע אותם בכל רגע נתון. זה בדיוק סוג הדברים שאני אוהבת, שבשמיעה ראשונה אני לא בטוחה אבל יש משהו שגורם לי לרצות לתת לזה צ'אנס, ואחרי כמה שמיעות אני מבינה שזה פשוט לא משהו שקולטים על השמיעה הראשונה כי זה מורכב יותר ולכן מעולה. Trespasser William - להקה שכבר המלצתי עליה מתישהו נראה לי. סוג של להקת שוגייז עם סולנית בעלת קול שמזכיר את הקול של סוזן וגה. אני אוהבת במיוחד את האלבום האחרון שלהם שנקרא Having, נראה לי ששם הם סוף סוף מצאו את הסאונד המנצח שלהם. האלבום פשוט ממכר, אני יושבת באוטובוס שומעת אותו ושוקעת בו עד שאני קולטת שהתחנה שלי קרובה. מוזיקה שעוטפת וסוחפת. Screaming Trees - למי שאוהב קצת רוק ובפרט גראנג' אבל לא שמע עליהם- מומלצים. הם לא חדשים בכלל, מהתקופה שהגראנג' היה חי ובועט. אז אם אתם אוהבים דברים מסוג נירוונה, סאונדגרדן, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס אבל לא העמקתם את הכרותכם עם עולם הגראנג', אני ממליצה עליהם. אח, כמה כיף למנוע מעצמי אפשרות לגשת לעבודות ללימודים באמצעות כתיבת הודעות חופרות בפורומים
תורכם

me81

New member
פסנתרים

רות דולורס וייס שכבר המלצתי עליה כאן בעבר הלא רחוק. יש לה סינגל חדש בעקבות האלבום שבדרך וסיבוב ההופעות בארץ. כאן ניתן לשמוע. בנוסף הסולן של גרנדדי שהתפרקו לקראת אלבום סולו ראשון. שיר חדש במייספייס שלו. פסנתר שמזכיר את החורף.

noosh

New member
כלכך קר פה עכשיו

(בחדר במשרד) שקצת בא לי פסנתר שיזכיר את החורף. אבל כמובן שהעבודה חוסמת את מייספייס. אז אני חושבת שאלך על ג'וני.

me81

New member
אם את רוצה אשלח לך למייל

תשארי מייל ואשלח לך את השיר.

בדיוק שלחתי את הספייס של רותדולורס לחברה מ

ארהב והיא ישר אמרה, נשמעת-כמו-רג'ינה-ספקטור! שעל זה דווקא לא חשבתי אבל, אבל :)

למעלה