אז בגלל שגיליתי ש...

gorck

New member
אז בגלל שגיליתי ש...

אני לא מכיר כבר המון מהניקים... אז שרשור הזדהות: שם: מקום: גיל: כיתה: בצפר: תחביבים: ספורט אהוב: סוג תחתונים אהוב: תמונה: (חובה!! )

../images/Emo79.gifאניייייייייי../images/Emo13.gif

שם: ליזה
מקום: ירושלים, עיר הקודש
גיל: 16 כיתה: יא' בצפר: אחד מכל ה'אורט'ים בירושלים... תחביבים:|סדש| לצאת עם חברים, לשמוע מוזיקה, מחשב+טלויזיה, לכתוב, לצייר, החל מיום ראשון - לתפור
ספורט אהוב: ריצה
סוג תחתונים אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגילים
תמונה: (חובה!! ) לא ממש מחמיאה, אבל היחידה הפחות-או-יותר נורמלית שיש לי ולא העליתי עדין. בבוקר אחרי ל"ג בעומר - השיער שלי לא באמת מזעזע כלכך, ובד"כ יש לי ציצים

gorck

New member
כל הבמות אומרות את זה....

ואיך ים אם את מי-ם?!

../images/Emo79.gifיכול להיות שכל הבנות אומרות את זה,

אבל אני מתכוונת לזה
נסענו לים בל"ג בעומר, במונית שרות... חזרנו לירושלים בבוקר

hadarinke

New member
בטח אותי אתה לא מכירP:

שם:הדר מקום:קרית אונו גיל:15 וחצי ו5 ימים כיתה:ט' בצפר:שז"ר- שירות זונות ראשי תחביבים:צופים!!!!!!!צופים זה הח-י-י-ם ספורט אהוב:להוציא את הכלבה... היא רצה איתי את כל העירXD סוג תחתונים אהוב:חוטיניS: חח סתם. אממ... רגיל כזהP: תמונה: (חובה!! )לא מומלץ לבעלי לב חלש\בעיות גב\ציפורן חודרנית\מי שאוכל עכשיו

dragonit12

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: שלומית
מקום: ר"ג גיל: 17.2 כיתה: יא' בצפר: -------- תחביבים: לקרוא,לטייל בארץ{אבל טיולים,טיולים...}להדריך,לשמוע מוזיקה,לכתוב... ספורט אהוב: הליכה,כדורגל,כדורסל.ועוד כמה
סוג תחתונים אהוב: בוקסר
! תמונה: (חובה!! ) תהנו!

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifהכרוותת :]

שם: שיר ^^ מקום: מושב ליד הוד"ש גיל: 14 כיתה: מסיימת ח' בצפר: עמי אסף, בית ברל תחביבים: פסנתר, קריאה, מחשב :] ספורט אהוב: ריצה! ופילאטיס
סוג תחתונים אהוב:
תמונה:
. אגב, יש לי רגליים. פשוט בתמונה הזו לא רואים אותן.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאת כולם את כולם אני מכיר!!

שם: דייינה מקום: TMC גיל: 15 וחצי.. כיתה: ט'3 [רולזזז] בצפר: כזה עם מורים.. תחביבים: לרקוד, צופים, ולמרות שהתחלתי רק לפני חודש.. לנגן..[?] ספורט אהוב: ריקוד.. ומחניים.. סוג תחתונים אהוב: כזה לא גומי ובד, אלא רק גומי.. כאילו.. לא שרק למעלה יש את הפס גומי.. נו, אתם מבינים?
תמונה: (חובה!! ) אבל אבל אבל... אם יש פה אנשים שמכירים אותי..? טוב נו.. פאק.. אממ.. מפורים... ואני הימנית [למי שתהה] הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאוי...

תפתחו את התמונה בגדול.. בבקשה.. בקשה מהלב

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifלא נכון../images/Emo9.gif...

נו, תודה..
אממ.. גיטרה.. כבר 5 שיעורים בערך..
ושוב.. תודה =]

Black Jane

New member
כן נכון!

מצטרפת למחמאות! ובקטנה אם יש מישהו שמכיר אותך...

למעלה