אז באמת

pain is MY love

New member
אז באמת

מה הדבר שהכי חסר לכם בלי זוגיות??? אני פשוט ש-ו-נ-א-ת לישון בלילה לבד! (בלי הצעות מפגרות, תודה) לא אכפת לי כל היום להיותר רווקה הוללת אבל בלילה שמישהו יחכה לי לכפיות

yaniv6479

New member
מוכר..

בהחלט מתישהו נמאס לישון באלכסון אצלי גם חסר שחוזר הביתה ואין ממש עם מי לדבר על היום שהיה. חוזר לשעיעמום מול הטלויזיה והמחשב, או שיוצא עם חברים, אבל "זה לא זה"

זהו, זה בדיוק מה שחסר לי, לחבק מישהי בלילה

אוווווף איזה כיף זה, ככה לעטוף בחורה, בעיקר כשקר ואתה נצמד הכי קרוב שאפשר אבל שלא יעלו לך רעיונות לראש

Noam S

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

זה אחד הדברים הכי כיפיים. הפינוקים ההדדים והמושי סטאף בסוף היום. הכפיות. להוריד את מסכת "היום יום" שלנו ולהפתח אל בן/בת הזוג. בלי מילים. קירבה. למרות שלפעמים זה כייף לשוחח בחושך

על זה נאמר

``על משכבי בלילות- אני מעדיף לישון כפיות..`` האמת היא שכפיות זה כיף רק לחלק של הפינוקים והמושי מושי...לי קשה להירדם בתנוחה הזו... ‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎

pain is MY love

New member
הייתה תקופה

שאם האקס שלי לא היה מחבק אותי בלילה כשהוא ישן איתי הייתי בוכה עד שהוא היה מתעורר וחוזר לחבק אותי מזל שזה עבר...

ברור שאין כמו זוגיות.

אני בתחילת מערכת יחסים עכשיו שאין לי מושג לאן תוביל עדיין. לא אוהב לישון כפיות סתם לא נוח. מתחבקים קצת ואז כל אחד תופס את התנוחה שאוהב ונרדמים.

למעלה