אז את מי הוא דיבב?!

Stimpi487

New member
אז את מי הוא דיבב?!

אתמול הייתי בהצגה "הקמצן" של מולייר. לאחד השחקנים ששיחק את הטבח ואת המטפל בסוסים היה קול ממש ממש מוכר, נראה לי ששמו יהויכין פרידלנדר (לא סגורה על זה). זה שיגע אותי כל ההצגה! אני בטוחה שהוא דיבב כמה דמויות מוכרות מסדרות מצויירות. יכול להיות שהוא דיבב את פומפידור מהמלך בבר (זה לפחות מה שחברים שלי אומרים אבל אני לא ממש זוכרת את הקול שלו...) ואולי גם את הנסיך אחמד מ"אלאדין" (למרות שזה סרט). אבל אני בטוחה שהיו עוד דמויות... אם מישהו יודע עליו משהו אני אשמח לשמוע כי חיפשתי עליו חומר וכתוב שהוא דובב דמויות אבל לא איזה. בכל אופן, תודה!

jack 1

New member
הוא דיבב מלא דמויות.

לא זוכר איזה.וכן הוא דובב את פומפדור מהמלך בבר.

Hairspray Queen

New member
אההה איזו הצגה גאונית

בלי קשר... גם אותי זה שיגע, כי הוא דיבב מלא דמויות ולא הצלחתי להעלות בדעתי אפילו אחת. בעע.

Stimpi487

New member
חחחחחחח, גם לי לא עלתה אף דמות בראש

בכל אופן, תודה לכל מי שניסה לעזור!

Stimpi487

New member
אני ראיתי אותה בתיאטרון ירושלים

בדר"כ היא מוצגת בתיאטרון "החאן". את הכרטיסים קיבלתי בחינם מביה"ס... אז למה לא לנצל את זה? חחחחחחחחח

Stimpi487

New member
מנצל"שת את השירשור של עצמי...

אממממ.... מישהו זוכר סידרה לימודית שכיכבה בה דמות ורודה קטנה (היה לה גוף קטן ורוד, השיער הורוד שלה היה ארוך כזה ושימש גם כתור הידים שלה, נראה לי שהיא גם יכלה לעוף). כל תחילת פרק היא הייתה יוצא ממחשב של שני ילדים, הם היו לוחצים על איזה כפתור והיא הייתה מלמדת אותם כל מיני דברים... איך קראו לה? אני מנסה להיזכר ולא ממש הולך לי... שוב תודה =]

ABIL

New member
שלום

יהויכין פרינלד הוא ממש מלך של דיבובים הוא דיבב מאות דמוית אבל המוכרת ביותר והמוזרה ביותר היא קרנג מצבי הניג'ה אני לא יודע אם הוא עשה את הדמות לבד או שהוא נעזר באיזה מכשיר ובנוסף הוא עשה את איזה דמות בשוטרים וגנבים גם בסגנון של קרנג

למעלה