אז אתם תשלמו או לא??

אז אתם תשלמו או לא??

YNET רוצים להתחיל לגבות כסף על השימוש באתר. אחת ההצעות המעניינות שלהם היא לגבות את הכסף דרך ספקי האינטרנט המקומיים בארץ. מה זה אומר? שהם מוותרים על כל קהל היעד בחו"ל??? איך אומרים, לא רוצים, לא צריך.. אפרת
נ.ב - איך זה שבתפוז אין סימן של דולר או ש"ח או סתם שטר כסף???

Gefen

New member
אפרת הנה הסימן...../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

ואני לא אשלם...שיקפצו... גם ככה הם לא מציאה גדולה בעיניי אני למעשה נכנסת לשם בעיקר בשביל הצחוקים... יש שם אפשרות של הקוראים להגיב על כתבות.. מה שלעיתים משעשע למדיי...

MARMELAD

New member
YNET יכולים לרצות.

ברגע שהם יתחילו לבקש כסף כדי להיכנס לאתר שלהם - האתר ימות. פשוט מאוד. יש כל כך הרבה מקורות מידע בחינם באינטרנט, שנראה לי מיותר שמישהו ישלם על זה. במיוחד שכל מה שמופיע ב YNET מופיע גם בטלויזיה, ברדיו ובעתונים. וללא שום קשר, YNET זה אתר גועלי בעיניי. ואני אהיה מהשמחים ביותר כשהם יפלו.

Yaniv-DC

New member
גם לא סנט.

וגם לא אגורה, וגם לא לירה, ששווה היום קצת פחות מאגורה. פשוט מעריב/הארץ/וואלה או כל אתר אחר שמעדכו חדשות יהנו מהעניין. ומי שבארץ - יסתפק במהדורה הכתובה, ולא ישלם עוד זכות כסף בשביל לראות את התגובות (שמתכמות באותן מילים בערך..). וללא קשר לאהבת האתר, כן או לא - כל אחד שקופץ לו הפופיק למח (כן, כן, ערבבתי שתי מטבעות לשון...) ומתחיל לגבות על זה תשלום, אני שמח בכישלונו. בדיוק כמו שאני מאוד לא עצוב על הפסדיו של אביב גלעדי במשחקיו עם משחקי הנבחרת. כנ"ל Yנט, שיהפכו עם זה לז"ל...

inbale

New member
ועל זה נאמר חההההההההההה

ל Yנט יש אומנם תכנים לא רעים אבל הפורמט מזעזע. אישית אני משתדלת להמנע עד כמה שניתן מלהכנס אליהם - נטשתי פורום אהוב שלי מיואל שעבר אליהם מהסיבה הזאת . שיחפשו מי שישלם להם....

DJNYC

New member
YNET חו"ל

YNET מתכננים לפתוח ממשק לישראלים בחו"ל, אני מתאר לעצמי שגם אתם ראיתם את הסקר שלהם שקפץ לגולשים מחו"ל, אז יכול להיות שלנו יהיו זכויות שונות... הזמן יגיד.. ולבינתיים אפשר גם כאן.

Yaniv-DC

New member
גדול...

הלוואי והייתי יכול לקרוא תגובות להודעות שם... לגבי ערוץ חו"ל - זה חלק מהקהילות, והן, נשארות בחינם. לקרוא את החדשות עצמן, זה - בתשלום.

למעלה