אז אני מקווה שברור לכולנו שבשנת 69

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
אז אני מקווה שברור לכולנו שבשנת 69

ארה"ב באמת לא שלחה ספינת חלל לירח. כמובן שלאחר זמן מה הם באמת שלחו, אבל מה הם עשו באמת? סרטון טלוויזיה כדי לנצח את הרוסים במלחמת החימוש שהייתה באותה תקופה(המלחמה הקרה בין היתר) ולהראות להם שהם יותר טובים. ההוכחה שאני זוכר היא שאין כמעט כוכבים(אולי בכלל לא), בסרטון, ואיך זה הגיוני? הם בחלל הרי. אם למישהו יש מה להוסיף לי אני אודה לו

RedStorm

New member
יש עוד...

הפשלה הdדולה ביותר הייתה בתאורה של האולפן ככה טוענים..... הרי על הירח ידוע שהיה מקור אור אחד......ווהוא השמש.... ורואים בתמונה.....שהצל של ניל הולך לכיוון אחד ושל הדגל לצד אחר.... ושל הספינה לmד אחר.....וזה אומר שהיה יותר ממקור אור אחד ... וזה לא הגיוני! יש לי מצת שקשורה לזה ....שמראה את כל הפשלות בסרט ...והדברים הלא סבירים.....אo אתה רוצה תגיד לי אולי באמת הכל היה הצגה ואלי לא אבל שנייהם נראים לי הגיוניים

חזיר בר

New member
ויש עוד

אני לא בדיוק זוכר,אבל זה משהו שרואים את שני הצוות בגובה העינים,אבל אין מישהו שצילם. אבל אני לא קונה את זה שזאת היתה קונספירצייה,כי בדבר כזה גדול היו צריכים להשתתף הרבה יותר מידי אנשים כדי שזה לא יוודע. וזה לא נודע,זאת סתם השערה. כי אני שוב אומר,אומנם היו כמה דברים שלא נראים בסדר,יותר הגיוני שהיה איזה משהו קטן שאנחנו לא עולים עליו מאשר קונספריציית רחבת היקף,אבל בשביל הכיף,זה נחמד.

IC4

New member
די דופק את REM

annie did u hear about this one they did NOT put a man on the moon if u beliiiieve then ur just a fucken naive :) fucken naiiiiiive

Princes Vespa

New member
it´s - Andi did you hear about this

כי השיר הוא מתוך הסרט על אנדי קאופמן - איש על הירח. דרך אגב סרט דגול - גם למי ששונא את ג´ים קארי. פשוט סרט מדהים על איש מדהים יותר. ( אבל זה לפורום סרטים )

bwp

Member
מה זה בדיוק מצת?

לא הבנתי מה זה אבל אני רוצה לשמוע עוד על הפאשלות

preacher

New member
רק בעיה אחת קטנטונת

מיליון אנשים ראו במו עיניהם שיגור של טיל גדול למדי מקייפ קנדי. אני ראיתי את המצגת שמנסה להוכיח שהכל צולם באולפן. יש שם ארבע טענות עיקריות: 1. צללים לא נכונים - אבל הסתכלתי טוב והם פשוט טועים, כל הצללים בסדר. למדתי שרטוט טכני והטלת צללים, עברתי על התצלומים, אין שום בעיות. חלק נובע מפרוש לא נכון של כיוון הצל. 2. יותר ממקור אור אחד - כמובן. בארץ יש אור ירח נכון? בירח יש אור מוחזר מכדור הארץ ומן הסתם הוא יותר חזק. בנוסף סביר מאוד שהם הביאו זרקורים ומצלמות עם פלאש. 3. רואים שני אנשים ואין מי שצילם אותם - פשוט מאוד, חצובה וטיימר. 4. אין כוכבים ברקע - נסו לצלם את השמים במצלמת וידאו ונראה אם אתם תצליחו לתפוס כוכבים. כוכבים אפשר לצלם בקלות רק בתמונות בחדות גבוהה.

itaysad

New member
תיקון ל 4.

זה לא החדות אלא משך החשיפה ואיכות סרט הצילום. אם תנסו לצלם את השמיים בלילה בעזרת מצלמה רגילה לא בטוח תראו כוכבים בתמונה.

למעלה