אז... אני חדשה פה!

אז... אני חדשה פה!

כאישתו של מנהל הפורום- נדב- הרגשתי שמחובתי להכנס ולבדוק מה העניינים... אז אני כאן! נועה [או נוש... מה שתבחרו] כמעט שמניסטית ומסוממת במקצועי. סתם... מכורה להרבה דברים אבל לא סמים! תהנו!

qet1

New member
אין חוק בישראל נגד נישואים מתחת

לגיל 16 או משהו כזה?

CLASSIFIED

New member
כתוב לו 16,

ז"א שהיה לו יומולדת 16. גם אם עוד שבוע יש לו 17, עדיין יהיה כתוב לו 16 שם. ולכן הוא לא מתחת לגיל 16.

GeJuFan

New member
גם חברה של אחותי התחתנה בגיל 17

אני יודעת שיש כאלה(בנות כלומר) שעושים את זה בכדאי לא להתגייס, נישואים משמעותם שהאישה יכולה להיכנס להריון ביותר קלות(לפי דעתם כמובן החלק של ההריון והמהירות תלוי בגנים של האישה וברחם שלה) זה ממש לא היה קשור. בכל מקרה נועה מזל טוב על הנישואים שיהיה לך ולנדב רק טוב בחייכם(אני אומרת מזל טוב כי רק מגיל 16 ומעלה מותר להתחתן בארץ, ולכן אני מהמרת שאת בערך בת 17)

GeJuFan

New member
תשמעי היא בת 16

הם יכולים להיות נשואים טריים, או שהם בדרך להתחתן.

CLASSIFIED

New member
אני שם 50 שקל

שהם לא נשואים באמת

Ez sLeeP

New member
הבהרה.

לא. אנחנו לא נשואים כדת וכדין. נשואינו הפיקטיביים למראה, אך הכנים למעשה, התבצעו בעתות שיכרון חושים, והשפעת אלכוהול, תוך קבלת תמריץ מחבר עוד יותר שיכור, ועוד יותר תמוה. הוא היה ה'רבי'. Drunken Rebai!
אני לא מאמין בנישואים בגילאים כאלו. באמת, הסיכויים ששני אנשים אינדיבידואלים ימצאות את האנשים הנכונים עבורם, בשלב הנפשי הנכון עבור שניהם, בגיל שכזה, הוא אפסי למדיי. טוב לא יכול לצאת מזה. אינטרסים - אולי. נישואי נוחיות של ממש. אבל לי נוח. :)

למעלה