אז, אמ, הודעת פרידה.

AndreaCorr ©

New member
אז, אמ, הודעת פרידה.

אז זהו, עוד רגע אנחנו מפנים מקום לשמיניסטים היוצאים (צעירייים :)) והרגשתי שאני חייבת להפרד יפה! היה לי העונג לנהל בשנתיים האלה את שמיניסטים ואת כאן, ואני יותר משמחה שיצא לי להכיר אתכם... אני לא נפרדת מכם (אני מקווה), רק מהפורום, ואולי לא לגמרי כי נראה לי שאני כן אמשיך לכתוב פה מדי פעם, אבל בכל זאת דיי עצוב. היו לנו שנתיים דיי מעניינות יחד, אני חושבת, ומקווה שהייתי לכם מנהלת טובה כמו שהייתם לי גולשים טובים
(משפט קצת פלצני אבל אני באמת מרגישה ככה) אוהבת מאד מאד מאד מאד
ואל תשכחו לבוא לקומונה! ולשמיניסטים- ברוכים הבאים
אתם מקבלים אחלה פורום, תשמרו עליו. אני סומכת על שני המדהימה שתעשה פה עבודה טובה.

יש לי פלאשבקים חזקים להודעה משמיניסטים חח../images/Emo7.gif

שרון את היית אחלה של מנהלת, באמת
היית מנהלת מעולה, ואני בכלל לא רוצה לסכם את השנתיים האלה כי אני במילא בדאון שהזמן טס לי כ"כ מהר חח היה מדהים בשמיניסטים, משו יוצא דופן,וגם פה, וזה פשוט מפליא לראות כל פעם מחדש איך הזמן טס ואיך גם לפה אנחנו לא שייכים יותר
יש לנו קומונה לפחות.....מקווה שתישאר להרבה זמן ותשמר על קבוצת האנשים שהיינו וגיבשנו לנו בשמיניסטים 06...
ולאלה מכם שכרגע סיימו 12 שנות לימוד: מאחלת לכם שתדעו לנצל בחוכמה ובתבונה את התקופה הזאת שלפני-גיוס, תהנו ממנה,כי זו התקופה היחידה בחיים אני חושבת שדי תלושה מהמציאות בה אתם יכולים להיות משוחררים לגמרי ונטולי אחריות עד שתצטרפו לשורות צה"ל. מאחלת לכם לכייף בתקופה הזאת גם אם היא ממש קצרה והמוןןן בהצלחה בגיוס הקרב ובא....ועוד טיפ: תבדקו ותבררו עם אנשים בקשר לתפקידים או לפחות כיוונים בקשר למה שתעשו בצבא שלפחות תבואו עם כיוון טוב בראש לגבי מה שמתאים לכם.... וזהו שמרו על הפורום כן?

פרישת מנהלי הפורום

אנו מודים לAndreaCorr ©, jenngirl ו-Drorrrrrr על ניהולו המושקע והאיכותי של הפורום לאורך תקופה ארוכה. אנו מאחלים לכל אחד ואחת מהם בהצלחה בהמשך דרכם בתפוז ובכלל.

../images/Emo10.gif רואים כמה זמן לא הייתי פה

מה כבר נגמרה לה עוד שנה אלוהים כמה שאני לא מבינה את עצמי לפעמים אני אוהבת את כולם שמיניסטים אני מקנאה בכםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה