אז אמרתי לעצמי,

דודל

New member
אז אמרתי לעצמי,

למה, בעצם, שלא אכתוב איזו הודעה בפורום "אמינם"? אה, אולי כי לא ידעתי מההתחלה שהפורום הזה קיים, אבל יחלתי לקיומו בתפוז, מתוך ידיעה שתפוז פותחים פורום כמעט לכל דבר שמסוגל לנשום
בכל מקרה, אני נורא אוהב את אמינם, ואף פעם לא מצאתי outlet שבו אוכל לשרבב שורות משירים מסוימים, להתפעל משירים גאוניים שלו וגם סתם להכיר אנשים נוספים שאוהבים את ה-motherfuckin' genius הזה... אז נעים להכיר, דוד, בן 19 מבאר שבע. (ומי יודע, אולי זו תחילתה של ידידות מופלאה..?
)

galileho

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ניראה כמה זמן אתה תשרוד
בכל מקרה , השתלבות נעימה
[שנים לא כתבתי את המשפט הזה]

IamAR

New member
ברוך הבא D=

וואי תקשיבו, פעם ראשונה בשנה האחרונה בפורום הזה שאין לי חשק עצום לכתוב "תתאבד" או תמות ושיט בסגנון דווקא ניראלי בן אדם מתאים בול לפורום הזה

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif

ברוך הבא אתה מוזמן לענות על השאלון למטה כדי שנכיר אותך

דודל

New member
למה עד 2002 ומת?

יש לו עוד הרבה שירי פוסט-2002 טובים*
(*דוגמאות ימסרו על־פי דרישה)

דודל

New member
בתור התחלה, Love You More

אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת, קראתי קצת בשרשורים ישנים יותר וראיתי שאולי זה בעצם עניין של העדפה אישית של חברי הפורום, מין עניין של קריטריונים שמולאו בשירים ישנים יותר של אמינם ולא קיימים בחדשים יותר... אז במקום לנסוע פול גז לתוך קיר, אני אשמח אם מישהו יסביר לי את הסיבה שבגללה אתם (או חלקכם, לפחות) חושבים שאחרי The Eminem Show הוא כבר לא עשה מוזיקה טובה? ומה דעתכם לגבי Patiently Waiting?

Under the GUN

New member
אוקיי, תראה את זה ככה

תסתכל על השירים מThe Slim Shady LP ועד The Eminem Show ותגיד לי מה הכי גרוע תסתכל על הרשימה של Encore ושל The Re-Up ותגיד לי מה הכי טוב* עכשיו תשווה בניהם.. הכי גרוע עד 2002 הרבה יותר טוב מהכי טוב מ2002 *יש 3 שירים יוצאי דופן Rain Man Jimmy Crack Corn ו- Fack

דודל

New member
איזו קבלת פנים!

אני בטוח שאפילו אמינם לא קיבל כל כך הרבה חיבוקים ב-TRL ;) לשאלתך, jogy, אני מנווה זאב... גם את/ה באר שבעי/ת?

jogy

New member
כן איש... באר שבעי :)... רמות למעשה

אתה גר איפשהו ליד מקיף רגר?

ברוך הבא! [כי הברוך הקודם היה מעפן]

אני מצחיקה את עצמי. במיוחד שאני עייפה בסדר גודל שכזה. פאק באתי לכתוב מזל טוב. איפה היינו? אה כן, ברוך הבא בנאדם- אם תחשוד אפילו לרגע קט שאנו ציניים סרקסטיים מזדיינים שצריך להרוג [במיוחד אני] אז אתה צודק בעליל!!! כאן הייתה המייקי, והיא מנסה לחשב איך הולכים לישון. על איזה צד יותר כדי? ואיך לקום מהכיסא?! עולם אכזר.

youngdiz

New member
ברוך הבא

אני בדיוק שומע את חמינם... זה בערך הראפים היחידים שאני שומע. don't ever in your life try to knock the truest I spit the illest shit ever been dropped to two inch!

למעלה