אז אמממ...
"בוב"

tamar brandy

New member
אז אמממ...../images/Emo163.gif"בוב"

ממש עוד מעט חוזרות ללימודים(
), ויהיה ממש מגניב לעשות שרשור "מה עשיתי בחופש"... הו כל כך כיתה ד'
וגם חשוב מאוד- מה אתן הולכות לעשות בזמן הקצר שנותר לחופש
נו נו שתפו פעולה

u r i c

New member
ממ..אני :)

* הכרתי ופגשתי אנשים חדשים וחמודים:) * הופעה של דניאל סלומון * הופעה של מוניקה!
* ת"א , מפגשי ישרא חח נראלי שזהו :]

מה עשיתי בחופש...../images/Emo194.gif

את יודעת
וחוץ מזה...... הייתי בירושליים [
],הופעות, חברים , חברות , אלכוהול [זה אסור אל תעשו!!] , נרגילות , 2 פאקניג חתונות!!, המון ים[
] המון טיילת
המון חלוקת פליירים לערסים ולצרפתים
, המון בייביסיטר!! ,הרבה כסף!!, הרבה חברי פורום^.^ בקיצור.. הרבה חברים חברות וכסף
היה נחמד. למרות שביוני וקצת יולי היה לי מזה מעפןןןןן ומזה התבאסתי. וגם המלחמה הזאת לא עשתה לי כיף למרות שאני חיה לי "בבועה" לילהטוב לכולם
אני הולכת לבזבז את הערב האחרון של החופש עם חברות ועוד כמה דברים =]

tamar brandy

New member
בקשר לפלאיירים...../images/Emo163.gif"בוב"

מה עם "פוצצתי את התיק של תמר ואת הפח של השייקספרי בפלאיירים"? באותו יום ששמת לי פלאיירים בתיק הוצאתי מלא מלא פלאיירים ויום אחר כך מצאתי עוד

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

דרך אגב! האידיוט הזה חייב לי 300 שקל! והוא לא הביא לי אותם! ואני חילקתי ממש טוב את הפלאיירים!

חצילע

New member
כן,בטח. ../images/Emo6.gif

"לפעמים,כשאני מביאה לאנשים, אז אני מביאה להם 10 פליירים במקום אחד". "וואי נועם את לא מאמינה!!!1111 במקום לחלק אני וחברה שלי זורקות לפח". "הנהנהנהה נועם נונונונוונ קחי קחי קצת קחי נונונו". וזה עוד לא הכל. DDDD:

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחחח נו מה! נו עם את מתה הוא אמר לי לשים רק אחד באוטו ולא 10! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא עלה עליי! וחוץ מזה אני עושה לאנשים טובה שאני לא מחלקת להם את הפלייאירים באמאשלי

נמנמנמ

נכנסתי להופעה של שלום חנוך ויזהר אשדות בחינם. הייתי במחנה קיץ. הייתי בפינוי יער במחנה קיץ. קמתי כל יום באחת. הייתי במפגש פורום כלשהו שהיינו ממש מעט אנשים אבל היה ממש כיף (זה היה אי שם בהתחלה). הייתי באיטליה. הייתי בהופעה של מוניקה. הייתי בעוד הופעה של מוניקה ואביב גפן (ושירי מימון
) גיוסים גיוסים גיוסים! וזה פחות או יותר התמצית של מה שעשיתי בחופש...

המ.

אילת עם חברות הופעה של זיגי מארלי הולנד ים חברות חברים בלה בלה אירוח באולפן של התקווה 6 ובכלל הרבה אולפן הופעה של התקווה 6 במקום מה זה כיפי בחוף מאחורי הילטון סופ"ש באוהל בכנרת לא זוכרת מה עוד :) הייתי רוצה ללכת היום לים להפרד מהחופש ולשמוע קצת את הגלים.. אבל נראה אם ייצא.

tamar brandy

New member
נו גמאני../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב"

ים+שתי חברות שיכורות שעושות פאדיחות ואומרות לנשים שמנות שיש להן גוף יפה
עבודה בעיקר, רוב החופש אפשר לומר
שבוע מחנה אלטרנטיבי של פרופיל חדש שהיה בנזונה של דבר, אחחח שירותים ומקלחות אקולוגים
הופעה של מוניקה שהסתיימה ב"אלדד היצור הכי מקסים שקיים"
שישיבת מטורף שנפגשו הפעילים של שב"י כדי לעשות סיכות, כל השישבת גזרתי עיגולים
(זה די דפק לי ת'מוח
)
סייד
עוד שישבת שבו טיפלתי בידיד שיכור.. טוב ת'אמת- אני ישבתי בצד והסתכלתי איך כולם דואגים לו
וזהו, חרא חופש אני יודעת... אבל נו היה די משעשע ברובו

B a m b o o k

New member
היה לי חופש כלכך מעולה!

הייתי בבקעת הירדן הייתי בשתי הופעות- שייגעצ ואינפקציה (ניר הביא לי חולצה מתנה
) 4 פעמים ת"א-מפגשי פורום
אני אוהבת אתכם אנשים! כלכך! עשיתם לי את החופש הכי מושלם בעולם
3 ימים ברציפות ירושלים הייתי בחיפה בפסטיבל פסלים בחול והיה מדהים הצטרפתי לליצנוער (התנדבות) ונסענו לחיפה לצבוע מקלטים ולעשות שמח בבית חולים וגם נסענו לסופרלנד שהיה לי הכי כיף בעולם. והכרתי בזכות הליצנוער חברים חדשים שאני נורא נורא אוהבת
היו כמה ימי אביק בב"ש
מיכלי באה שבת לב"ש
אממ כמה סרטים פה ושם... שבוע וחצי בערך בגניבנה בייביסיטר על בני דודים שלי הרווחתי 300 ש"ח... והם כבר התבזבזו לי
ואממ לפעמים אצל חברות. מסיבת גיוס של נתן בחוף... שזה אומר שברחתי לאימא ואבא.. ואז הם גילו והייתה לי שיחה;[ ואממ זהו אני חושבת... אני רק רוצה שהוא ימשך לעד! היה לי כלכך כיף

IkMfNiY

New member
הייתה מלחמה :/ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

זה ממש שיבש לי את התוכניות לחופש :/ תכננתי ללכת לכ"כ הרבה הופעות :/ ובכל זאת: -הייתי באיה נאפה -קפצתי בנג'י -הייתי אצל אחותי -הייתי בירושלים -הייתי בסופרנלד -הייתי בהופעה של אורן ברזילי [
] בסינדרום -הייתי במפגש פורום יוני -הייתי [ואני עדיין] בסמינר של השנת שירות -הייתי ב3 סרטים [סופרמן, הצד שלו הצד שלה והבועה] והכי כיף: הייתי בהופעה של שלומי שבן
יעל

hagarshtar

New member
אממ..../images/Emo118.gif

אז.. הייתי בירושלים הייתי בדפה [פעמיים] הייתי בשדה בוקר ים בריכה עבדתי בקייטנה ובייביסטיר ועוד ועוד

למעלה