וחברה טובה שלי נוסעת לפראג לחופשה... מקווה שעד אז יכלו המים. למות מחוסר הצדק, הם שם טובעים בשטפונות והכנרת שלנו משוועת למים! מגי, יש לך איזה דיבור עם ההוא מלמעלה, שיקח מנהיגות ויעשה קצת סדר! ברא עולם ומאז הוא נח? ובוקר טוב לך ולכולם גם!
להרוס את התותבות? ניסיתי פעם, כמעט בלעתי את הלשון.......
***************** חונה..................דקה אחרי שנולדתי...... ההוא עם "הדיבור", עשה עליי חרם...... הפרצוף שלי לא מצא חן בעיניו..... אני אמנם, מדברת אליו, אבל הוא לא עונה.... יש עוד אפשרות, שאני מדברת עם עצמי....ולא איתו......?
בהיר- זוג שלא הכיר אחד את השניה נסע ברכבת מוינה לפראג. פתאום בא להם לחץ שאחרי- כאילו- לשחרר קצת אויר- אז הוא שואייל: ביטא שיין מיינה פראו- מאיפה הגברת.? והגברת עונה :מוי-י-נ-ה, ותוך כדי גם משחררת איזה- אל ניניו דקיק.! ואתה מיינה- הרען- מניין אדוני? -אני..? מפראאאאג.!!!!
כך אני ביומיים האחרונים מביטה במים הגואים חושבת על העיר היפה הזו שכל כך מתגעגעת אליה כמה שנים חלמתי לחזור אליה עם הילדים ואכן ליום ראשון הקרוב היו מוזמנים לנו שני חדרים להילטון ממש על גדת הנהר חלמתי עליה על עיר אהבתי שמכל הערים הרבות בהן הייתי אותה אהבתי ואני רואה את המים הגואים מלחכים את קירות המלון וחושבת על שכיות החמדה שבה על ההרס המתהווה מדי רגע ברגע ורואה את המים הגואים ומקווה שהאנשים הצליחו להתפנות בזמן ויודעת שקר להם והם רטובים וגם רעבים ואין חשמל או אוכל או כסף ולחלק אין יותר בית או עבודה וכל כך כואב ואני שוב חושבת על אוצרות האמנות שנקברים שם עכשיו ואולי לעולם לא ישוחזרו ובלב מתנגן לו בעצב רב השיר של אריך איינשטיין "שיר שחלמתי על פראג" עיר של חלום שהפכה לחלום בלהות והדמעות נקוות בזוית העיין
כמוני כמוך אני בדרך לשם אומנם ../images/Emo140.gif
בחודש אוקטובר ואני מקווה עד אז שהכל יחזור לכנו למרות שמה שהיה על שפת הנהר כבר בחיים לא יהיה אבל עם כל זה אני עדיין מקוה שהיא תשאר יפה כפי שהיא היתה היום הודיעו שתוך יומיים הם מקווים שהנהר יחזור לקדמותו ואפשר יהיה לחזור לאןשהנהר לא פגע אני מקוה בשבילכם שבכל אופן תיסעו ותיקחו מלון קצת יותר גבוה ותוכלו להנות מהעיר המקסימה הזו שהייתי בה כבר פעמיים ואני פשוט מצטרפת לאישי לכנס שיש לו שם באוקטובר , אל תוותרו סעו ותהנו אני בטוחה שעם כל זה תהנו. ממני פה בנירובי.