אז איפה אתם

gloom

New member
תשובות לרגל היום המיוחד הזה

אש נספה באסון התאומים
ברוק נספה בתור כבאי
ומיסטי אשתי....

gloom

New member
ניצלו"ש

לא אמרת שאתה משנה את הניק ב-1 אם החלפת אותו בחזרה למיצי אני סולח אבל לא שוכח כי העולם זוכר

moon flower

New member
אז ככה:

אש- מצבה (לא מכל ההתאבדויות יצילו אותו) ברוק- משהוא כמו ריקי מרטין אבל לא מפורסם (אני בקטע של הגאים ^____^) מיסטי- (אני לא אגיד מה אני חושבת באמת- זה מוגזם), *אהם* דוגמנית "אחרת" *אהם* (והמבין יבין!)

moon flower

New member
זו רינת -.- אז מה אם אני לא סובלת

את האופי שלה, היא קופצת מול העיניים! (כמו ראנמה!) אבל בפיק של פירי היא בסדר, זה היה רק ניצוליישן, אבל מה הקטע, היא לא לומדת! לפי החישובים שלי היא בקושי סיימה יסודי!, אישית אין לי משהוא נגד איך שהיא נראית (כי אני גם רזה ואני לא טומבוי יחסית אליה) אבל בסדרה עשו אותה מעצבנת ובפעם המי יודע איזו זו רינת! ><! *נרגעת* לא משנה, אני בלעתי אותר מדיי אקמולים דקסמולים ועוד מני מולים... אין לי בעיה איתה אבל יש לה אופי (ועכשיו גם קול) מעצבןןןן (אבל יש לה קורסולה *.* וזה עושה אותה לנסבלת לחלוטין בעיניי)

K00lVulpX

New member
החבורה בעוד 5 שנים...

אש - התאבד בניסיון להציל את העולם\ פוקימונים\ פיקצ'ו (מחק את המיותר). מיסטי - היא מתחילה להתפתח בגיל 15, והיא מתפתחת יותר מדי עקב שימוש יתר בהורמונים, היא נהיית ממורמרת, ובסופו של דבר מוצאת את עצמה כוכבת פורנו ומקבלת חשיש כתשלום. ברוק - מתחתן עם בר רפאלי. מה כבר בן-אדם צריך יותר!?

Houndour

New member
רץ להגן על כבודו/ה של ראנמה!

מי קופץ מול העיניים?? ואם כבר הזכרת את ראנמה, המדובבת מגומי היאשיברה הכישרונית להפליא מדובבת גם אותו וגם דמות מרכזית מפוקימון שעד עכשיו לא הבנתי אם זה אש או ג'סי... מישהו מוכן לסתום לי את החור ההשכלתי?

moon flower

New member
אבל היא כן קופצת! אתה לא יכול

לא להבחין בה על המסך עם השיער האדום שלה (אולי היא אחותה האבודה של ג'סי???)

למעלה