אז איפה אתם בסדר? ועל הדרך תתוודו קצת ותכתבו גם איפה אתם לא בסדר
ר רוקי רגב New member 25/3/15 #2 אני הייתי אמור להיות אצלך בסדר... אבל בגלל ביבי ובוזי אחגוג אצל ביתי הבכורה...
שיח סלימאן Well-known member מנהל 26/3/15 #5 ליקויי חשיבה אינם תלויי עדה. חוץ מזה אולי אחותה ווזווזית, מי יודע ?
P patia New member 27/3/15 #11 עם התא המשפחתי , מצד אחד טבעונים ומצד שני קרניבורים וכולם עם מסורת אחת.
ס סטפני16 New member 26/3/15 #7 אנחנו בסדר אצל הבת שלי בגבעתיים כל המשפחה עם המשפחה של בעלה, האמהות מכינות את האוכל ונהיה כולם ביחד. למחרת יבואו הילדים והנכדים אלינו.
אנחנו בסדר אצל הבת שלי בגבעתיים כל המשפחה עם המשפחה של בעלה, האמהות מכינות את האוכל ונהיה כולם ביחד. למחרת יבואו הילדים והנכדים אלינו.
ה הגיל מופלג New member 26/3/15 #8 אנחנו לא מחדשים כלום, גם אנחנו יוצאים מעבדות לחרות שאחרים יעבדו במקומנו, אנחנו עושים את הסדר ואת החג בבית מלון מגיע לאשה גם בחג הפסח שתצא מעבדות לחרות. מספיק שמכשירים את המטבח בבית מחמץ לא צריך להשתגע.
אנחנו לא מחדשים כלום, גם אנחנו יוצאים מעבדות לחרות שאחרים יעבדו במקומנו, אנחנו עושים את הסדר ואת החג בבית מלון מגיע לאשה גם בחג הפסח שתצא מעבדות לחרות. מספיק שמכשירים את המטבח בבית מחמץ לא צריך להשתגע.
פ פרימדון New member 27/3/15 #9 אני מתאר לעצמי שהתכוונת שכשרתם את הבית מהמחנה הציוני. אלק... ציוני. אני רק מקווה שלא השתמשתם בנוצות ובנרות.
אני מתאר לעצמי שהתכוונת שכשרתם את הבית מהמחנה הציוני. אלק... ציוני. אני רק מקווה שלא השתמשתם בנוצות ובנרות.
ה הגיל מופלג New member 27/3/15 #10 נוצות ונרות שייכים לפורום אחר המחנה הציוני לא שונה בהרבה מהליכוד, הם כבר מזמן לא מפלגת פועלי ארץ ישראל תן לי מנהיג ראוי במחנה הציוני ויש לך אלטרנטיבה ראויה לליכוד.
נוצות ונרות שייכים לפורום אחר המחנה הציוני לא שונה בהרבה מהליכוד, הם כבר מזמן לא מפלגת פועלי ארץ ישראל תן לי מנהיג ראוי במחנה הציוני ויש לך אלטרנטיבה ראויה לליכוד.