אז... איפה אפי?

אז... איפה אפי?../images/Emo140.gif

אם לומר את האמת אני לא בטוחה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון, אבל גם אם טעיתי- הותרתם בי רושם של חברה נחמדים אחרי דפדוף קל בדפים הקודמים של הפורום... העניין כלשונו- אני צריכה להכין עבודה לבי"ס בתעבורה, לא אלאה אתכם בפרטים אבל העיקרון שעומד בבסיסה הוא "איפה אפי?"... מאחר ואני צריכה לעשות מס' דפים (ספר) בסגנון, וכמו שאתם יודעים- איפה אפי- מלא באיורים וציורים שונים, והדבר היחיד שאני יודעת לצייר או ליצור במחשב הוא פרח (שיוצא לרוב כהכלאה מסוגננת בין סמיילי לבית), פניתי אליכם. רציתי לדעת האם אתם יכולים להפנות אותי למישהו/מישהי/משהו שיכולים לעצב לי בצורה מקצועית ספר שיכלול מס' מפות של איפה אפי לפי הנחיות שינתנו לו, בתשלום כמובן.... אני מדברת על יוצרים ואמני מחשב מוסמכים וידועים בעבודתם- אינני יודעת האם ישנו גוף או אדם המציע שירות שכזה... אשמח לתשובה בתקווה שתהיי חיובית, אני מרחמת על הסוס שלועס עצם ויושב במלונה בניסיון האיור הממוחשב שלי... שי

../images/Emo3.gifלמה לא?

אבל זה לא ממש משנה... אם את מכירה מישהו בתחום הציור והאיור הרגיל אני אשמח... תמיד מצאתי שאיור במחשב מיוחד יותר...

pipidi

New member
לו היה לי זמן הייתי מציעה את עצמי

אבל אין. לדעתי התוכן של האיור הוא מה שקובע ולא הטכניקה בה הוא נעשה, מה גם שמחשב יכול לדמות הרבה טכניקות ידניות אבל בחיים לא יראה כמו המקור עצמו (לטוב ולרע, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות).

מסכימה..

לכל אחד יש יתרונות וחסרונות לכן אינני פוסלת אף אחד מהם.. אני לא מתכוונת ממש לעכשיו, אחרי חופש חנוכה, עוד שבועיים שלושה- אולי יתפנה לך זמן עד אז?

pipidi

New member
אני סטודנטית פול טיים

מה גם שחופש חנוכה הוא רק יום אחד בשבילי. בהצלחה בחיפוש.

../images/Emo9.gifתודה...

עוד שאלה קטנה.... יש לך שם של מישהו אחר אולי? סליחה על הנדנוד וחנוכה שמח (למרות היותו יום אחד)...

pipidi

New member
מוזר שאף אחד מבאי הפורום

לא הציע עצמו במסרים. נסי אולי לשים הודעה בפורום תקשורת חזותית, בה את מחפשת מאייר בתשלום- אולי אנשים יציעו עצמם שם. ושוב בהצלחה

המון תודה לך על הכל../images/Emo140.gif

ואם אתם שאר חברי הפורום היקרים מתעניינים- אני פה.. דוגמה למה שאני צריכה (בצורה פחות מקצועית כמובן), ולפי דרישות אחרות.. http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/826_0708200411487.JPG

demontux

New member
מישהו מאוד "מקצועי" יקח לך תשלום..

בהתאם.. ואם זו עבודה שלך לבית ספר.. ועוד לשיעור - תעבורה ?! o_O אל תצפי שמישהו יעשה לך ציור כזה בשביל 10 שקל.. ועוד עם צביעה.. זה פשוט לצחוק על הבנאדם, כי סביר להניח שמסגרת התקציב שלך לא כלכך גבוה ואדם מקצועי יקח לך סכום נכבד על עבודה שכזו שלא באה ברגל או ב-2 דקות.. חוץ מזה למה לקנות עבודה ? תתאמצי קצת ותציירי לבד :] יכול להיות גם איפה אפי בין פרחים וחבצלות.. =] כל עוד זה שלך? בהצלחה

../images/Emo4.gif

מאחר ולא נכנסת לי לכיס אינך יודע מה תקציב העבודה שלי... לדעתי ההודעה שכתבת היא צינית ןפוגעת שיכלה להיות מנוסחת גם בנחמדות או לא להכתב כלל כיוון ולא הועילה במאום..

demontux

New member
לא התכוונתי להעליב אותך..

תגובותיי מאוד ציניות כי זה אני :) .. אם נפגעת מזה אני מצטער פשוט גל של ילדים נחת פה ואני לא רוצה לדעת איך בנאדם מבוגר שהיה מתייחס למה שרשמת ברצינות היה מרגיש שלאחר שדיבר איתך על הכל פתאום תבואו לסגור מחיר ותגידי לו סכום כמו של 100 שקל, שזו בכלל עבודה לא פשוטה.. אל תקחי קשה מה שנאמר פה, זה בסה"כ פורום.. כנראה שפיקפקתי ביכולות הפיננסיות של ילדה בבית ספר, בוז ובושה לי.. פשוט לא זכור לי שסכומי עתק היו בכיסי שאני הייתי בבית ספר, והייתי עוד עובד.. אבל אם הכסף אצלך בהשג יד.. שיבושם לך.

למעלה