אז איפה אני?

אסור3

New member
אז איפה אני?

היי כולם.

אני לא בטוחה מה אני רוצה לומר פה אז פשות אכתוב.

אני מבולבלת, לא יודעת אם אני לסבית/ דו/ א- מינית.
לא יודעת איך לגלות מה אני.
אני לא מוצאת אנשים בגילי עם התלבטות דומה. קראתי את כל ההגדרות ואני כבר בפורם פה הרבה זמן..
פורם א- מיניים באיגי כמעט ריק. וגם לא ראיתי שם מתלבטים..
ממש נחמד פה אבל כולכם כבר סגורים על עצמכם (זה נפלא והכול, אבל זה ממש שונה ממה שיש לי..)

הייתי שמחה לשמוע את דעתכם וגם איך גיליתם שאתם א- מיניים ובעיקר מה עבר עליכם/ן עד אז בתקווה שאוכל להזדהות ולהבין מה מקומי טוב יותר.

תודה..

יש שתי דרכים שלרוב השילוב בניהם הוא הטוב

ביותר כדי להבין את עצמך.

1. פשוט לקרוא את ההסברים שיש כאן על ההבדל בין משיכה מינית למשיכה רומנטית ובכלל סוגי משיכה... על ההבדל בין משיכה מינית ליצר. וכו'. שאר הסברים שעוזרים להבין יותר טוב.

2. לספר את החוויות האישיות שלך והנקודות לגביהם את מתלבטת, ונוכל משם להמשיך איתך הלאה ולעזור לך להבין לרוב ע"י שאלות מנחות והסברים נקודתיים לדברים שתעלי.

כשאני נכנסתי לכאן לראשונה עדיין לא ידעתי להגדיר את עצמי בצורה טובה כמו היום.
זה משהו שלמדתי עם הזמן והשהות שלי כאן מתוך שרשורים שעלו ושאלות ותשובות ודיונים.

אסור3

New member
אז את 1 כבר מימשתי

אני קוראת פה, ואם בעוד מקומות כבר הרבה מאוד זמן, והרבה מאוד..
מה שגורם לי לחשוב שהגיע הזמן לחוות דברים, אבל אני לא יודעת איך ומה?! ומה אני רוצה.

אני חושבת שאפשר לומר שהחוויות האישיות שלי בנושא זה שזה די מגעיל אותי..
מה כבר אפשר לומר על זה?

אני מקווה שגם לי יתבהר עם הזמן מה הולך איתי..

ואני תוהה אם חלק פעיל בפורם פה יכול להשפיע לכיוון הזה..(כן, זה נשמע קצת מטומטם, כמו שאומרים שהומו נהיה הומו בגלל דברים שקרו לו, אבל אני שואלת אם זה יכול לחזק נטיה מסוימת, ופסיכולוגית זה נראה לי סביר+.)

שלום לך!

מרגישה שאין זה ממקומי לומר "ברוכה הבאה", כי גם אני חדשה כאן..
ולמען האמת, אנחנו גם לא רחוקות כל כך בגיל.

ההתלבטויות שלך מוכרות לי,
גם בסדר המתאים - מתחיל מלסבית, אח"כ אולי דו,
ומסתיים באולי א-מינית או א-פורה..
כאפה שנופלת ככה פתאום, באופן הכי אירוני, בעקבות 'דייט'
עם בחור, לאחר הרבה זמן [יחסית] בו יצאתי רק עם בחורות.

והנקודה שהמחשבות לא מפסיקות לרוץ,
והרצון למצוא אדם לדבר איתו, שיבין אותי, עד הסוף.
להפסיק לאסוף חברים מסביבי, שכל אחד מבין רק חלק
קטן מהתחושות או המחשבות שרצות בראש.

מהימים האלו שאתה לא מוצא את עצמך,
חייב למצוא הגדרות, חייב לקרוא עוד,
לשמוע עוד אנשים, לרצות לראות אותם,
להבין שאתה לא לבד, להיות שייך, למשהו..
כדי שאח"כ תוכל להיות שייך למישהו/י..

ואז מצאתי את עצמי מחליטה -
אנשים הם יישויות כל כך שונות, עם מחשבות,
דעות והוויות כל כך מגוונות, עולם שלם במוח אחד.
איך ניתן להגדיר את זה? אני החלטתי להפסיק.

לא מגדירה את עצמי, סופגת ידע כדי לנסות להסביר,
מה אני מרגישה, בכל רגע ורגע. למדתי המון מהפורום הזה.

נ.ב.
אם תרצי לדבר / להיפגש,
אני לא יכולה לתאר לך כמה יותר מאשמח.

k500

Active member
מנהל
את כאן ואנחנו שמחים

ובניגוד לאיך שזה נראה, לא כולם כאן סגורים על עצמם במאה אחוז וזה בסדר. יש כאלה שכן, יש כאלה שהם בתהליך של גיבוש דעה וזהות ויש כאלה שהם בתחילת הדרך או מתלבטים. אף אחד מאלה שהזכרתי לא יותר טוב מהאחרים בגלל שהוא יודע מה הוא מרגיש, זה עניין של תהליך אישי.
באופן אישי, כשאני הייתי בגילך, בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה א-מיניות ולא היתה לי אפילו את הפריבילגיה להתלבט כי לא היה בין מה. מזל שמצאתי את הפורום לפני כמה שנים והתחלתי לקרוא בנושא דברים נוספים. להגיד לך שלקח לי יום יומיים להחליט? ממש לא.
מאחר וא-מיניות היא מנעד רחב חוץ מההגדרה הראשונית והכללית, לקח לי זמן לראות היבטים שונים בא-מיניות ואז הבנתי כמה דברים ונוצר לי סדר פנימי אישי בעקבות מה שקראתי, מה ששמעתי (בעיקר במפגשים) ומהדיונים כאן בפורום.
נכון שפעם הראשונה שקראתי על א-מיניות זה היה קליק מיידי לעניין, אבל זה לא הסתיים שם, זה נמשך כל הזמן וגם היום כשאני יודע יותר, יש תמיד מה ללמוד, מה לשמוע ומה לקרוא.
כמו שכתבו לך כאן, אם את מתלבטת ומחפשת כיוון מסוים, בין אם זה כיוון א-מיני או שתגלי דברים אחרים על עצמך, את יכולה להעזר בפורום, אנחנו תמיד נמצאים כאן ומוכנים לעזור לך, את לא לבד.
גם אחרי שקראת את ההגדרות, את יכולה לשאול דברים נקודתיים או כלליים בנושא, הן בפורום והן במפגשים שלנו או בכל צורה שבה נוכל לעזור לך.

p019

New member
ברוכה הבאה

אנחנו לא נגיד לך מה את, רק את יכולה להחליט את זה, וכפי שנאמר, אפשר להחליט לא להחליט.
הגדרות זה דבר טוב כדי להשוות את עצמך אליהם, זה פחות עקרוני להדביק לעצמך הגדרה.

את מוזמנת לשטף אותנו עם סיפורים שלך וכך יוכלו אנשים בפורום לספר לך סיפורים שלהם דומים שאולי יעזרו לך להבין את עצמך יותר טוב.

איך שאני רואה את זה, אנחנו משתמשים במראה כדי לראות איך אנחנו נראים מבחוץ ואנחנו משתמשים באנשים אחרים כדי לראות איך אנחנו נראים מבפנים. זה עובד רק אם יש דימיון כלשהו בין האנשים הללו לעצמנו - כך שה"אור" ישתקף אלינו חזרה.

למעלה