אז אין לירן?

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
אז אין לירן?

האמת שעייפתי מכולם שם מרוני דלומי הקצת בינונית ומוולדי שאני לא מתחברת אליו לא בקולו ובטח לא בהגשה. מיי היחידה ששרה כמו שאני אוהבת , אבל ממש אין וכנראה כבר לא תחזור ההרגשה שג'קו העביר בכל ביצוע אפילו כשהתבלבל באמא. יום טוב טלי

thr7

New member
אה שחכתי להוסיף ג'קו אל תהמר אתה לא ממש טוב ב

זה.....

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif גנבת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo6.gif

ת'אמת לא אהבתי אמ לירן מהתחלה...למרות שהוא חמוד ואני כן רואה שם פוטנציאל ..אבל בעוד כמה שנים..עם עבודה קשה (גם הוא אמר
) לא התלהבתי ממנו כי ראיתי בו ג'קו וונבי!..הוא גם ביצע ממש גרוע את יקירתי(ואני לא מצליחה לשכוח את הביצוע המרטיט של ג'קו) וגם ביצע גרוע את האם להיות בך מאוהב עוד ביצוע של ג'קו...שאולי לא קיבל אצלי בזמנו 10 כמו ביצועים אחרים אבל בכל זאת החזיק יפה מאוד ובצורה מרשימה את השיר בליווי הפילהרמונית ..... בכל זאת ריחמתי עליו אתמול ..הוא רק ילד וההפקה ניפחה לגביו בועה שגדלה ןגדלה עם מחמאות ביצועים מצטיינים והבטחות לגמר ..ואתמול למרות מקום 1 מהשופטים+ ה-25% שלהם... הוא נראה כמו בלון שתקעו בו סיכה והתפוצץ
לגבי מיי ..טוב יותר טוב שלא אדבר ..היא פייבוריטית של חלק מהפורום ...יש כמה ביצועים שלה שאהבתי או הערכתי .. אבל אתמול היא שרה שני המנונים שלי (כנראה לא רק שלי ) אחד היה בסיידר ..לטעמי לא הרבה יותר מזה..ואת השני היא ממש הרסה לי..סורי..בגילגול הזה של שלום..לפחות יש לה טעם מוזיקאלי טוב ...זה גם משהו... הייתי רוצה לשמוע את ג'קו שר את "בגילגול הזה" אבל מה לעשות אני אוהבת את שלום והוא אוהב ש אחר
(שלמה)

שונית 7

New member
כנראה צדקתי לגבי הזיקה של לירן לג'קו

מצרפת לינק לכתבה שם רואיינו רוני דלומי ולירן לפני חצי הגמר....רוני אמרה שהחא מעריצה את סקעאת ולירן אמר שהוא מעריך את ג'קו...נו לפחות טעם טוב יש לו
http://www.tipo.co.il/news.asp?nid=48870

תודה שונית,

עכשיו מבינים איך נולד הרעיון והחיבה ל-יקירתי.... ...העיקר הכוונה

Nova5

New member
כן אהה... אין לירן

אבל הוא הבטיח לנו דיסק אחרי כמה שנים... כשילמד... זה בהחלט מעודד בגמר הוא רצה לשיר את "רק אהבה תנצח" של אתניקס ו"יקירתי" כי הבין (בעיקר מהשופטים) שאף אחד לא היה מצליח להתעלות על הביצוע שלו... איזה פספוס.... אני מתכוונת לעובדה שחברות המייצרות תרופות מועילות נגד סיניליות לא ממליצות אותן לשופטים העונה. זה לא קשור רק ללירן - בסה"כ מועמד חמוד - אלא למשל, אם לא סיניליות - הם היו חוסכים מאיתנו יציאות: "לא היו לנו זמרות כמוך!!" למישהי שהספיקה להחריב בזמן קצר כמה המנונים - אלא פשוט היו נזכרים במורן אהרוני. איזה ביצועים יפיפיים היא נתנה בשבת. ג'קו חייב להמשיך להמר - יופי של תוצאה

שונית 7

New member
סניליות זה ממש עדין בשבילם..קבלו לינק:.

הנה לינק לכתבה על השופטים..ויש שם אחלה פנינים...העם לא מבין כלום...לירן דנינו הוא הכוכב נולד..חוץ מזה גל מודה שלירן לא הוביל בסמסים לאורך העונה ולמה???? כי הוא אלטרנטיבי מדי!!!!! אלטרנטיבי? WTF ! ועוד פנינה:רוני דלומי סומנה ע"י המערכת עוד מזמן כמועמדת להדחה! אז בלי שום קשר לדיעה על מועמד זה או אחר ..כל אחד וטעמו..אבל..ברור שהם שמרו על 2 מועמדים ע"י נתינת המקומות הראשונים וביצועים מצטיינים..מה שהוסיף להם 25% אוטומטית ושמר עליהם מהדחה לאורך כל העונה אם מגיע או לא מגיע...וגם היה ברור שהם כל פעם מסמנים מועמד אחר להדחה..אבל זה שהם מודים בזה בלי שום בושה? עוד לא החלטתי אם זאת סניליות טיפשות או זחיחות. והנה הלינק ...http://www.mako.co.il/entertainment-tv-media/tv/Article-b590e15540c4321004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=237936823

תודה שונית, לדעתי שתי השחיתויות הגדולות שם,

שאני חושדת בהן: חשד לשחיתות אחת: כשנפתחים הקווים לשליחת סמסים, לא נאמר במדוייק לכמה זמן הקווים יהיו פתוחים! זה אומר שהם יכולים לשבת עם ה"סטופר" במהלך הזמן שהקהל שולח את הסמסים. ולעשות "סטופ" להצבעות ברגע שהם רוצים. נניח לצורך דוגמא, הם לא רצו את לירן בגמר, אז הם יכלו לעשות את הפסקת המדידה ברגע שוולאדי עובר אותו לרגע, או משהו כזה, זה הרי דימני. (הם הרי אמרו בעצמם שרק 176 קולות הפרידו או משהו כזה). חשד לשחיתות שנייה: השופטים נותנים את הדירוג שלהם, אחרי שמתחילה להתקבל "תמונת הסמסים", הם יכולים לראות מי צריך קצת תמיכה, מי צריך קצת דחיפה... (החוצה). ובהתאם עושים הדירוגים. אחת הדוגמאות שאולי כן נותנות ביסוס לחשד, היא שיום אחד, צביקה פיק אמר לחובי: "הביצוע הכי טוב הערב, מצויין" (וזה היה אחרי הביתוע של מיי פיינגולד ולקראת הסוף של הערב)! ואחרי כן, כל השופטים באופן אחיד, שמו את מיי ראשונה. אולי קיבלו הוראה שהיא בסכנה. חומר למחשבה...
ואגב, לא ברור לי איך גל אוחובסקי או מישהו מהשופטים תמך בדנינו, שהוא זמר שחוזר על עצמו, משעמם וחסר כל מעוף. "אלטרנטיבי"?!

שונית 7

New member
מסכימה איתך

במיוחד השנה זה בולט במיוחד...לא יודעת איך היה בעונות קודמות .. מצד שני אני לא לגמרי בטוחה שהם רצו את לירן .כי באותו יום של החצי גמר פורסם במקו קמפיין נגדו ע"י אסף נבו עם הפניה לכתבה בעמוד הראשי של מקו ..זוכרת את השם הזה? ..הוא גם פירסם כתבה נגד ג'קו כמה ימים לפני הפירסום שהוא עוזב את טדי.. ביינתיים הוא כבר שינה מנגינה וכותב הרבה יותר חיובי גם על ג'קו... אז אני לא יודעת ..אולי הם משחקים שם משחק כפול ..אולי הם רצו שוקר ..או לשמור על מי.. לא יודעת אבל הכל נראה ציני ולא אמין ..פרייר מי שמסמס להם ופרייר מי ששולח את הילדים שלו לכוכב נולד קבלי קישור: ttp://www.mako.co.il/music-Magazine/articles/Article-1ee75894e674321006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=1806317738

שונית 7

New member
מנסה שוב לינק לחיץ

ttp://www.mako.co.il/music-Magazine/articles/Article-1ee75894e674321006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=1806317738|סלינק|

Nova5

New member
שלישיית הגמר ../images/Emo13.gif

איך שציין מישהו מפורום "כוכב נולד": שלישיית הגמר :
תודה על הכתבה, שונית

לגבי הסניליות...

זה כל כך נכון!
כל פעם מהדהד לי משפט אחר, כביכול ראשוני, שכבר נאמר... זכרון קצר? סניליות? לא ברור, אבל למי שזוכר את המשפטים הפסקניים, זה בהחלט נשמע מגוחך.

המשפט האחרון שלך.. ג-דול../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כשאני חושבת על זה ממה שראיתי אני גם לא התלהבתי מכל ביצועי הדנינו..היו לו כמה די טובים שהרשימו אבל בסך הכל אני חושבת שהוא צעיר וצודק הוא עצמו שאמר שיש לו מה ללמוד(מה שקוראים בעגה צבאית פעור ,שוקיסט או משהו בסגנון..
) הבנתי שבחדר חזרות עשה להם הרבה בעיות.. בחירת שירים אינסופית,ויכוחים ילדותיים עם כולם וממה שכן ראיתי בעצמי פרק -היו ניסיונות חוזרים ונשנים להוציא את האבנים מהפה כשהוא התחיל לשיר
מזל שלמורה לפיתוח קול היתה סבלנות :). עוד כמה שנים אולי נשמע ממנו..שיבשיל קצת..

למעלה