לדעתי הרצון יותר חזק מכל עייפות
אבל אני לגמרי מבין אותך שיש רגעים כאלה בחיים שדי...אין לנו כוח יותר להתאכזב.
אספר לך משהו שקרה לי פעם ואני חושב שאחרי הסיפור שלי גם את תסכימי שבסופו של דבר...עדיף לא לאבד תקווה.
אז ככה...
בזמן כזה או אחר של חיי אחרי שיצאתי והכרתי ונתתי ללב שלי להתנפץ לרסיסים שוב ושוב...ושוב...(כי מה לעשות,אני מאוד רגיש ונפגע בקלות למרות שבמוחי הרציונלי אני מבין שזה בלתי אפשרי שכל אחת תרצה אותי) התחילו להתרגש עליי בעיות בעבודה ועם הילדות וזה כבר היה פשוט יותר מדי בשבילי...
אז החלטתי שדי!
הקפאתי את המנוי שלי בג'י דייט ועשיתי את מה שכל בני מזל דגים ממש מומחים בו...
נתתי לעצמי להתמכר לפנטזיה מושלמת.
ואת יודעת...זה לא ממש קשה.
אתה רק צריך לחשוב על הבחורה המדהימה הזאת שכל חיוך שלה ממיס אותך מבפנים,אתה רק צריך לחשוב כמה היית רוצה להיות קרוב אליה...אפילו רק להחזיק ידיים...
אתה רק צריך לדמיין אותך ואותה ביחד וככל שהיא פחות נגישה ופחות מתאימה ככה אתה יכול להסתגר לך בתוך הפנטזיה ואתה לחלוטין מוגן מאכזבות.
ככה לפחות חשבתי לעצמי ובמשך חודשים רבים החיים שלי היו רק צרות היום יום והפנטזיה המושלמת בראש שאליה בורחים תמיד.
מה שלא ידעתי זה שלחיים היו תוכניות קצת אחרות בשבילי.
מסיבה לגמרי לא ברורה התחיל דיבור ביני ובין "המושלמת" והסתבר שאין דבר יותר דמיוני ומופרך מהמחשבה שהיא ואני נהיה יחד.
תוך דקות הבחורה לקחה את כל התקוות הכמוסות שלי,השליכה אותם לריצפה וגרמה לי להבין שמעוז ההגנה שלי הפך באחת לפירורים של...שום דבר!!!
ואז חשבתי לעצמי "זה לא עסק...לא רק שאין לי אהבה אמיתית,אפילו פנטזיה כמו שצריך אין לי כי כל בחורה שאדמיין עלול לקרות ברגע אחד
שאגלה שהיא בכלל לא רוצה אותי וארגיש כסתם אחד שהוזה הזיות".
דברים שכאלה עוזרים גם לדגיגים מרחפים לנחות לקרקע המציאות
ומזכירים לנו שיש לנו מטרה ואנחנו צריכים להמשיך לחתור אליה בנחישות ועקשנות.
המסקנה שלי לפחות היא שעם כל הקושי מוטב שנניח את הפנטזיות הנהדרות בצד ונתרכז בהשגת המטרה(קר ככל שזה נשמע) להשיג
אהבה אמיתית מערכת יחסים זוגית וטובה שתגרום לנו אושר אמיתי.
מותר לנו לעצור ולהתעייף לפעמים.
מותר לנו אפילו שומו שמיים לעשות הפסקות לפעמים ולהחליט שאנחנו בתקופת "עכשיו לא דייטים".
העיקר שנזכור שזאת רק הפסקה...כדי לאגור עוד קצת כוחות נפשיים לשברונות הלב הבאים שנגזר עלינו לעבור.
תסתכלי על זה ככה...
נניח שבסוף הדרך עומד לו האביר על הסוס הלבן.
הוא אומר לך "רק עוד 25 בחורים ו25 שברונות לב ואת מגיעה ישר אליי..."
מצד אחד...25 שברונות לב???? למי יש כוח????
מצד שני... 25 שברונות לב ואז אהבה מובטחת לכל החיים...וואו!!!
ומסתבר שהלב שלנו יותר חזק ממה שאנחנו חושבים.
הוא מענה אותנו כמו אינקוויזיציה ספרדית כששוברים לנו אותו אבל בכל פעם מחדש אנחנו מפתיעים את עצמנו ומצליחים לקום על הרגליים.
מדי פעם ייתכן ויוצא גם לנו לשבור את הלב לצד השני (לא שזה קל יותר)
ואז אנחנו נזכרים שאפשר להיות גם בצידו השני של המתרס.
אבל זה טבעו של העולם...
בדרך כלל צריך לעבור דרך כדי להגיע למטרה.
אנחנו לא יודעים עד כמה דרכנו תהיה קשה ו/או ארוכה.
אבל אנחנו יודעים שיש לנו מטרה מוצדקת מאין כמוה ובשבילה שווה לגייס את כל הכוחות ולעבור את כל הדרכים כולן!