אז איך עונה 6

GUY550

New member
אז איך עונה 6

עוד לא התחלתי לראות אותה איך היא לעומת העונות האחרות?

The Human

New member
לטעמי מתחת לכל ביקורת..

אני ממליץ לך לקרוא כבר בוויקיפדיה על העלילה ולחסוך לעצמך את הזמן המייגע.. משום שהעונה הזו הייתה פשוט ביזיון אחד גדול מבחינת אמינות העלילה.. מבחינת חלק גדול מהתוכן ומהמשחק של חלק מהשחקנים..

arielp5

New member
עונה גרועה ביותר ../images/Emo10.gif

כל העלילות של העונות שהיו שוכפלו-ולא בהצלחה יתרה. נ.ב פרקים 1-4 מעולים (בעיקר 4) אבל משם זה רק מדרדר...

Y. Welis

New member
כמו שכתבתי למטה בסיכום שני פרקי הסיום

האקשן מצויין, מהטובים שבכל הסידרה; העלילה חלשה מאוד (אבל לא יותר מעונה 4), והמשחק סביר מאוד בד"כ - בעיקר אצל כמה אנשים ספציפיים (שכחתי להזכיר את מק'ריאה המצויין, כל עוד היה).

The Human

New member
שאלה לי אליך..

פשוט רציתי את דעתך בעניין משום שאני לא מצאתי כל כך הרבה פאקים בעלילה של העונה ה-4.. כמו בעונה הזו.. באילו קטגוריות אתה חושב שהעלילה בעונה הרביעית חלשה יותר מהעונה ה-6? פרט נמק והסבר...

Y. Welis

New member
במחשבה שניה - התכוונתי לשלישית

עם הטלנובלה המקסיקנית, הגז בבית המלון, והסוכן הבריטי החמקמק והחלקלק. הסיום עם מטוסי הקרב היה נחמה פורתא, כי זה פשוט נמתח כמו מסטיק. ברביעית האמא של השמנמן עיצבנה, כמו גם האיראנים.

Y. Welis

New member
ואגב 24 ופוליטיקה, בעמוד עליה ב'ויקיפדיה' יש

כמה וכמה דברים מעניינים מאוד - למשל על תיאור העינויים, שנפוץ מאוד בסידרה: אחד מראשי המיכללה הצבאית בווסט פוינט, יחד עם אנשי FBI בכירים שמתמחים בחקירות, נפגשו בפברואר השנה עם מפיקי הסידרה לדבר על תיאורי העינויים, ולהסביר להם שלפי כל הידע המקצועי שבידיהם, זו שיטה לא יעילה להשגת מידע. אותו גנרל מחא פומבית בעיתונות וטען שהסידרה מלמדת את הצעירים שעינוי הוא דבר חיובי, ובעיקר - פטריוטי (בלי קשר או עם, כמה וכמה חיילים אמריקנים נשפטו בעירק ובאפגניסטן בשנתיים האחרונות על חקירות שכללו עינויים שבהן הנחקרים מתו. קו ההגנה העיקרי שלהם היה, למרבה הפלא, שהם נהגו בפטריוטיות). בין השאר גם הסופר סטיבן קינג מחא על השיטה הזו, וציין שעקבותיה ניכרים בקמטים העמוקים שעל פניו של ג'ק... על המישקעים הפוליטיים: ביוני 2006 נערך פאנל רשמי בנושא 'דמותה של אמריקה במלחמה בטרור' שהנחה המגיש ראש לימבו (אישיות רדיופונית ימנית ידועה שם) וכלל אישים כמו מייקל צ'ארטוף, שר הפנים האמריקני, כמה ממפיקי '24' וכן השחקנים גרגורי איטצין (הנשיא לוגאן), מארי לין רייסקאב (קלואי) קארלוס ברנארד (טוני), וכן מומחים בתחום הגנה מפני טרור. במהלך האירוע ציין לימבו 'כל מי שאני מכיר במימשל מציין שהוא ראה את התוכנית ומעריץ אותה.' הוא הזכיר במיוחד את סגן הנשיא דיק צ'ייני ושר ההגנה לשעבר דונאלד ראמספלד. http://mfile.akamai.com/5020/wmv/rushlimb.download.akamai.com/5020/Video/24_heritage_062306_150.asx עוד נטען, שאחד ממפיקי התוכנית, ג'ואל סורנוו, ידוע כשמרן ועל כן הקו הזה בסידרה (עם זאת נראה לי שבעונה הנוכחית הצד השמרני תואר באופן מאוד לא אוהד, כצד שמוכן להדיח את הנשיא האולטרא-ליבראלי בכל מחיר). עוד קוריוז - בעונה הרביעית הוזכר בסידרה מס' טלפון אמיתי - (310-597-3781), כדי להראות זיהוי מס' על אחד הצגים. הטלפון אכן היה קו על הסט של הסידרה, ותוך דקות אחרי השידור הוא החל לצלצל (נרשמו כמה אלפי שיחות). בהתחלה הוא נותק, אבל בהמשך חובר, ומדי פעם אנשים על הסט היו עונים ומדברים... כולל הבמאי ג'ון קאסר ושחקנים. המס' חזר והופיע גם בעונות 5 ו-6. גירסת ה-DVD של עונה 6 תצא ב-5 לנובמבר השנה. צפויה גם גירסת בלו-ריי לעונות הקודמות.

Y. Welis

New member
ועוד פרט מעניין

ברק אובאמה, המועמד הדמוקרטי השחור במרוץ לנשיאות שיתחיל בשנה הבאה, מחזיק על שולחנו את תמונתו של דיווויד פאלמר, הנשיא מעונה 1.

The Human

New member
אתה יודע מה.. גם אם כל מה שאתה אומר..

נכון לגבי העונה השלישית.. ושמרחו אותה כמו מסטיק (למרות שאני לא מסכים איתך לגמרי - ולטעמי מדובר באחת העונות היותר טובות של 24.. עם המוות של נינה והסיפור עם הסיבוך של הפאלמרים עם המיליקנים וכל הסיפור עם מישל שהוביל את טוני למאסר בסוף העונה.. ובכלל הקטע הכי גדול בסוף העונה כשג'ק כורת לצ'ייס את היד ע"מ להציל אותו) ... כלומר.. לא היו כמעט חורים מבחינת ההגיון בעלילה.. אבל בעונה ה-6 היו פאקים רציניים.. עזוב אותך שעירבו את אבא שלו ואח שלו (שד"א בסוף העונה ה-5 התסריטאים לא ידעו שמדובר באח שלו... הם פשוט הדביקו לו את זה בתחילת העונה ה-6.. רק שתבינו כמה שטחית הייתה בניית העלילה בעונה הנוכחית) כל הסיפור עם הלוגאנים מופרך מהיסוד.. הסיפור עם הסינים שפרצו בסוף העונה לCTU בשביל הילד חסר הגיון מיסודו... זה שלטרוריסט ידוע כמו אסד יש רכב טויוטה מפואר ובכלל בכל תחילת העונה הם שיווקו את טויוטה יותר מאשר להתמקד בעלילה.. ולא רק שביום שבו מחזירים את ג'ק פצצה אטומית מתפוצצת אלא גם האבא הורג את אחד הבנים שעבד איתו מההתחלה .. ואת זה שפועל נגדו הוא משאיר בחיים.. ועוד לא דיברתי על נסיון ההתנקשות בנשיא (דבר שכנראה קורה לעיתים מאוד קרובות בכל יום רע שג'ק עובר).. ויש לך את הסיפור שגרדנקו מוכר את פאייד כדי למות באופן סתמי ומטופש.. פשוט כל העונה הזו כל כך מופרכת מהיסוד מבחינה עלילתית שכל עונה שתחשוב עליה לא מגיעה לכזה שפל..

Y. Welis

New member
איכשהו עכשיו בשישית זה כבר פחות מטריד

ולו משום שהכל מופרך *מההתחלה* והלך על הגזמות מקסימליות (קצת אולי כמו קומיקס). אבל בשלישית התפניות בעלילה היו מעצבנות באופן מיוחד, כי היה שם טעם די גרוע (טלנובלי) וכמובן משום ששתי הקודמות הציבו כזה רף גבוה. איכשהו בחדשה היו לי ציפיות נמוכות יותר, כך שזה פחות הטריד.

חח,

העונה השישית באמת מכווצת כ"כ הרבה מידע לכ"כ מעט זמן, שזה..
אבל אי אפשר להכחיש שאין עונה שישית, וצריך לדלג עליה ברצף העונות. הרבה אנשים גם לא אהבו את עונות 6,7,8 במכושפות, אבל לדעתי הן היו מעולות, כי אי אפשר לפסול את העונות האלה, וככה גם העונה השישית ב-24... עד כמה שהיא מוזרה - היא עדיין עונה ב24.

שאלה טובה! ../images/Emo6.gif

חלק יאמרו לך שהיא גרועה, חלק יאמרו לך שהיא טובה. אי אפשר להגיד שאין לה קטעים משעממים שפשוט אמרתי לעצמי: "למה אני עדיין רואה את זה?
" אבל אח"כ מגיעים פרקים שממש מפצים על כל השיעמום!
^^ לדעתי - לראות!$#!%

Papillion

New member
עונה לא רעה, אבל....(ספוילרים למי שלא ראה)

הבעיה העיקרית של העונה השישית היא שהיא מחזור עלילות ועלילות משנה של העונות הקודמות: סדרה של איומים גרעיניים - מחזור של עונה שנייה ורביעית. תככים וקנוניות בבית הלבן+התנקשות ונסיון להדחת הנשיא - בכל העונות הקודמות. הפצצה שהתפוצצה - מחזור של העונה הרביעית בה דלף הכור הגרעיני. שבירת קו העלילה ומעבר לעלילת משנה (לכידת פאייד ומעבר לסינים ומניעת משבר בינלאומי - היה בעונה 2), החיקוי שכבר נידון כאן של "מת לחיות" ועוד דוגמאות שלא עולות כרגע בדעתי. העונות הטובות ביותר לדעתי הן הראשונה, החמישית והרביעית. עונה שנייה התחילה חזק מאוד, אבל בשבירת קו העלילה והמעבר לעלילת המשנה - הנסיון למניעת מלחמת עולם שלישית היא נחלשה מאוד וחלק ממשפחתי מאס בסדרה בגלל זה (עד אז כולנו היינו צופים אדוקים, ולא רק אני). עונה שלישית הייתה סתם טלנובלה והרגיז אותי במיוחד אחד הפרקים הראשונים שבהם היה חיקוי של "צייד הצבאים". עונה רביעית וחמישית היו מעולות. עונה שישית כאמור לא רעה, אבל היא אוסף של מחזורים מהעונות הקודמות.

GurmaNigga

New member
ללא שום ספק הגרועה ביותר עד עכשיו

בפרקים הראשונים יש אקשן והסידרה מהנה אבל בערך מפרק 6 עד סוף הסידרה זה צפוי, משוחק גרוע, וקיטשי, שלא לדבר על הסיום הנוראי.

Jan22

New member
היא עונה טובה ,אבל מדובר במחזור של הקודמות

למשל ,עונות 4 ו 5 עונות פשוט מצויינות. בעונה 4 ג'ק מתחיל חיים חדשים ובסופה הוא יורד למחתרת. בעונה 5 מחסלים את פאלמר וג'ק חוזר כדי לחסל את המחסלים. הבעיה היא שבעונה 6 עשו רטרו של כל העקרונות מהעונות הקודמות. כל רגע בפרקים האחרונים ציפיתי שפתאום נינה מאיירס תצוץ מאיזו פינה .. בקיצור ,עונה שישית עונה יפה.יש בה פרקים מעולים ,והטוב ביותר הוא שצ'אנג המנוול ,מקבל את שלו !

למעלה