אז איך עבר השבוע שלכם?

אז איך עבר השבוע שלכם?

יום ששי בערב, שבוע נגמר. השבוע הראשון שאחרי החגים. אז איך עבר עליכם השבוע הזה? האם עשיתם כל מה שתכננתם, אולי למדתם או התנסיתם במשהו חדש, נפגשתם עם מישהו מעניין, או הייתם צריכים לטפל בבעיה דחופה? שבת שלום!

השבוע שלי

היה עמוס מאוד - גם בתוכן שלו וגם נפשית. ולכן גם מעייף. טוב שיש סוף השבוע בשביל לנוח וקצת לעבד את כל הדברים שקרו השבוע הזה.

dana00

New member
השבוע שלי

השבוע שלי נראה היה ארוך מתמיד. דעתי השתנתה פעמים רבות לגבי כל מני דברים שקרו לי. מוזר, אני מרגישה שהתחלתי איזשהו תהליך במחשבה שאני לא יודעת להגדיר בינתיים. ואיך להוציא אל הפועל. ידוע לי בגדול מה אני רוצה להשיג השנה, אבל איך שהו אני לא מצליחה להשקיע את מלוא המרץ לכך. לא מצליחה לצאת מהבועה של הפחד משינוי ולכן לא לוקחת עדיין ריזיקות... אבל אני מנסה - באמת מנסה. שיהיה לכולם סופשבוע נפלא!! דנה

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת

כשאת כותבת שאת לא מצליחה להשקיע את מלוא המרץ במה שאת רוצה להשיג. אצלי זו הרגשה קצת שונה, אבל דומה. כשקורה משהו לא צפוי במשך השבוע, ותשומת הלב שלי מכוונת אליו - נגיד משהו בעבודה, או במשפחה, אז הקושי לחזור אחר כך להשקיע את המרץ בעצמי, ובדברים שאני רוצה להשיג הוא מאוד גדול. ובנוסף, גיליתי, שאצלי באופן אישי מה שדורש את השקעת האנרגיה הגדולה ביותר זה לפרוט את המטרה לפרטים, ולא להשאיר אותה בגדר משהו רחוק. אולי הסיבות שלנו קצת שונות, אבל איכשהו נדמה לי ששתינו מדברות על אותו הדבר. השאלה היא בעצם לא מהו הדבר הזה שגורם לכך, אלא איך יוצאים מהמצב הזה. כי הרי בדיוק ככה זה מתחיל, כשתקופת החגים מתחילה להתפוגג, כל החגיגיות של ההבטחות שלנו לעצמנו נעלמת איתה, וזה הזמן האמיתי לבחון את הרצינות של הרצון שלנו בשינוי והמוכנות של לעשות משהו בשביל זה. מה שעוזר לי באופן אישי זה משהו שעשיתי היום - לקחתי לי את כל שעות הבוקר בשביל לעשות דברים קטנים שאני אוהבת. ישבתי בבוקר בחוץ עם כוס שתיה חמה, הסתכלתי על כל מה שמסביבי, נהניתי להסתכל על החתולים משתובבים, וגם סתם שכבתי על הדשא והסתכלתי על השמיים. איכשהו מבין הפעילויות הקטנטנות האלו, התחילו להגיע מחשבות על הדברים החשובים, וגם רעיונות וכיוונים חדשים. ממליצה גם לך לנסות את זה, לקחת כמה שעות עם עצמך, להסתובב בין חנויות קטנות במדרחוב קטן, לצאת לפארק קרוב, אפילו לתלות כביסה אם זה לא עושה לך פריחה רק לשמוע את הרעיון הזה. אל תנסי לחפש תשובות עדיין, לשאלות על מה ולמה הפחד, או למה את לא מצליחה לצאת מהמצב הזה, אלא רק תנסי להיות לכמה שעות, ולהנות מזה. ומתוך זה יגיעו המחשבות, וגם התשובות בשאיפה.

dana00

New member
תודה יעל - זה אכן התכנון שלי למחר ב

בבוקר. היום ניסיתי לצאת מהשגרה ויצאתי עם חברה לשופינג (דבר שהיה הרגל בעבר הרחוק ומזמן כבר לא עשיתי זאת) אבל מחר בבוקר אני מתכננת צעדה בים (אני גרה קרוב מאוד לשם). ישנה איזו נקודה שבה אני בדרך כלל נעצרת - רצועת חוף שקטה ואני מתיישבת שם ממש כמעט על קו המים ונותנת למחשבות לצאת החוצה. אני קוראת לזה מעין מדיטציה כי אני נותנת להכל לעלות ולצאת משחררת הכל, בוכה, חושבת וחוזרת הביתה עם החלטות, כוחות מחודשים ורגיעה. והאמת היא שאם לא אלך לישון מיד - לא אצליח לקום מוקדם... אז ליל מנוחה ותודה:)

איזה יופי דנה, פשוט לא ייאמן הדמיון

גם לי יש את הפינה שלי בים, על אבני המזח ליד הדייגים. מקום מסתור שקט וקסום להסתכל על הים, לחשוב ולחזור משם עם המון כוחות ומחשבות חדשות ורעננות. מקווה שהזמן הזה עם עצמך היום היה כייפי ואת מרגישה יותר טוב, שיהיה שבוע טוב :)

מלווינה

New member
השבוע שלי-היום שלי

קצת באיחור אני נכנסת לתוכנית - זה לא פשוט. מה שכן כתיבת הבקר מאד מפתיעה אותי אני כבר כותבת יום שני ברציפות ולא תארתי לעצמי שאצליח לכתוב שלושה דפים בכל פעם. ההרגשה בהחלט טובה. יחד עם זאת יש לי שאלה: האם זה נכון יהיה לעשות את המשימות של השבועות הראשונים אחת אחרי השניה כדי להגיע לשבוע הרביעי או החמישי בזמן אמת?

היי מלווינה

זה יהיה קשה לעשות את כל המשימות בשבוע אחד כדי להדביק את הפער. אני לא יודעת באיזו מטרה את הולכת לבחור לעצמך השנה, אבל אם את ממוקדת ויודעת בדיוק מה, תוכלי להתחיל מהכנת התוכנית, ואחר כך בזמן החופשי שלך לחזור למשימה הראשונה, שמאוד מומלץ להשלים אותה. אבל אם את עוד לא יודעת במה תבחרי, או שיש לך את הדברים רק במעורפל, עדיף להתחיל לפי הסדר ולקחת לעצמך את הזמן עם זה, כדי להגיע לתכנון התוכנית האישית שלך כשאת בטוחה שהמטרה שלך היא המשמעותית ביותר עבורך כרגע. בקשר לכתיבה, אני מאמינה שזאת מתנה גדולה שאת נותנת לעצמך, וזה שווה כל דקה, כי האפקט שלה יילך ויעמיק ככל שתתמידי בה. שיהיה לך המון בהצלחה, ואני כאן אם את רוצה לשאול/לעדכן.

odeliaremos

New member
אצלי עבר ../images/Emo4.gif אבל עוד יהיה ../images/Emo6.gif

לא טוב,הייתי חולה ויש בעיות בעבודה,אני עמוסה באינרגיות לא טובות וחולשה,התנסיתי דווקא במשהו חדש,ראיתי את עצמי חזקה כמו שלא האמנתי והרמתי טלפון למפקחת שלי ויזמתי פגישה כי אני חייבת לסדר את הקטע של העבודה הייתי גאה בעצמי שהנה לוקחת אחריות על חיי ומנסה לשנות.וזה נתן לי תקווה שניתן לשינוי מאמינה בעצמי שאם ארצה אוכל להגיע לעמק השווה,להכניס רעיונות חדשים למקום העבודה ורוח של התחדשות הייתי חולה השבוע ונאחל ששבוע הבא הכל יהיה יותר טוב והדברים יראו טובים יותר וכל הבעיות יפתרו צריך לראות אור בקצה המנהרה מאחלת שבוע טוב ושכל אחד יגשים ולו חלום אחד קטן
ואיזה יופי לי שמצאתי אותכם

וגם לנו כיף שמצאת אותנו.

המון בריאות, יקירתי, ומקווה שהשבוע תהיי עמוסה באנרגיות מצויינות.

רן בת

New member
חזרתי לביתי הרועש

נגמרה החופשה אצל ההורים. חזרתי אל הרעש, אבל חיכתה לי הפתעה נפלאה בבית, בן זוגי מצא גור יפהפה ומלא אנרגיות ששימח אותי מאוד כי את שני הכלבים המדהימים שלי נאלצתי להשאיר אצל ההורים שלי כי לא רציתי לקחת להם את המרחבים שהם רגילים אליהם ולהביא אותם לדירה בעיר. חוץ מהחופשה היה שבוע עם המון רגשות ומחשבות מבולבלים, אבל אני מוצאת שאני סולחת לעצמי הרבה יותר בקלות מבעבר. זורמת עם הבלבול שבראש בתקווה להגיע לאיזושהי תובנה או החלטות הרות גורל. שיהיה שבוע נפלא וממוקד. עינת

Talila3

New member
השבוע שהיה לי...

שבוע מ ט ו ר ף, העסק שלי החל את פעילותו המעשית מיום ראשון שעבר, לחץ, עומס, "אקשן", התפתחויות טובות מבחינה עסקית, והרגשת התקדמות לעבר המטרות שהוצבו על ידי. מאחלת לעצמי שבוע מקסים!

BlackJack1

New member
לא סתם שבוע!../images/Emo72.gif

אלא שבוע ראשון כבגיר במדינת ישראל! כן כן אני כבר 8 ימים בן 18!
הסופ"ש בשבוע שעבר היה מעולה,מסיבת הפתעה בבית,ויום למחרת קומזיץ על החוף לחגוג לי ולעוד חבר משותף יומהולדת. תחילת השבוע הייתה די צולעת,אבל במהלכו קיבלתי טלפון מאוד משמעותי מהצבא (אני אפרט בהודעה נפרדת) שהראה לי שחלומות עלולים לרדוף אותך עד שלא תנסה להגשים אותם.. שוב הסופ"ש הזה גם גדוש באירועים,התנסויות והכרת אנשיםפ חדשים (שלשום עשיית בלאגן בעזריאלי) אתמול מסיבת גיוס שבה ניצלתי את זכותי החוקית לשתות אלכוהול,היום מסיבת גיוס.. מי ייתן וכל השבועות עד הגיוס שלי ייראו ככה!

ניאו30

New member
שבוע אמביולנטי שכזה...

מחר אני הולך פעם ראשונה לפגישת אבחון שאני מקווה תכוון אותי לסוג הטיפול המקצועי שאני אמור לעבור,וזה שיהיה הכי מתאים לי... השבוע האחרון נועד הרבה לקריאת מידע ולשמיעת דעות של אנשים אחרים, אבל בסופו של דבר אף אחד לא באמת יודע איך אני מרגיש בפנים או איך הבעיות שלי משפיעות עליי,ולכן אני לוקח איתי דברים מכל מה שאמרו לי בהתאם להרגשתי...
מצד אחד,כל השבוע האחרון לווה בהרבה חששות,שאלות ופחדים,ואני מניח שחלקם גם יעלה מחר בפגישת אבחון.
מצד שני,יש לי גם הרגשה של אופטימיות ואנרגיה טובה כאשר אני מרגיש שסופסוף אני באמת עושה משהו כדי לשנות את המצב שלי ולא רק לדבר או לכתוב עליו.הרבה זמן ידעתי ב"ראש" שאני זקוק לעזרה מקצועית,אבל לקח לזה זמן להגיע ל"לב" שלי,ואני חושב שאת התרומה של הכתיבה שלי לשם כך צריך להעריך,למרות שיש הרבה אנשים שרואים בכך "בזבוז" אנרגיה מיותרת. זהו,מקווה שיהיה טוב מחר,ויותר מכך מקווה שהטיפול יצליח לשפר את כל הדברים הדורשים שיפור אצלי...ויש הרבה...באמת הרבה... אחד הדברים הטובים שיצאו לי עד כה מהתכנית היא הצבת המטרה החשובה לי ביותר לשנה הקרובה.עשיתי לי 6-7 מטרות וסידרתי אותם לפי סדר חשיבות,אבל מה שבאמת הבנתי לגביי שלפחות לשנה הקרובה הבריאות שלי,על כל היבטיה(גוף,נפש,נשמה),לוקחת עדיפות ברורה על פני כל דבר או מטרה אחרת.זה אחרי הזנחה וחוסר טיפול מוחלט שלי בתחום הזה במשך שנים כל כך רבות,אולי בכל החיים שלי.אין לי ספק שזה יבוא על חשבון דברים אחרים,אבל אני מוכן לשלם את המחיר של זה. שיהיה לכולם כאן שבוע טוב,מוצלח ומהנה

ניאו, זאת המתנה הגדולה ביותר

שאתה יכול לתת לעצמך, ואני מתכוונת לכך מכל הלב. הבריאות שלנו זה אחד הדברים הבסיסיים ביותר להתחיל איתם, כי כשאנחנו לא מרגישים טוב (פיזית, נפשית, זה לא משנה בכלל), מרגישים חולשה ואין מצברוח לעשות שום דבר. שינוי זה משהו שקשה מאוד מאוד לעשות במצב כזה. אם בכלל. וכשהבריאות טובה, יש תחושה של ערנות ורעננות והמון אנרגיות לחדש ולעשות דברים למען עצמנו. וברגע שאתה מתחיל, אתה תראה שהדברים יתחילו להתגלגל. בהתחלה לאט לאט, ואחר כך לא תאמין כמה שהנושא הזה יישפר את הרגשתך גם בנושאים אחרים.

ניאו30

New member
צודקת,יעל ../images/Emo45.gif בריאות טובה

זה הדבר הכי חשוב שיש לנו,ולכן צריך לשמור עליה או לשפר אותה כמעט בכל מחיר.בייחוד כשרוצים לעשות שינויים,הרצון ישנו,אבל הגוף לא מגיב לרצונות כי לגוף יש רצונות משלו.זה גם משהו שהבנתי בשנה האחרונה-התשישות הכרונית שהגיעה גם אליי בארבע השנים האחרונות הייתה הדרך של הגוף שלי להגיד לי להאט את הקצב,לבחון את עצמך מקרוב ולעשות דברים רק תוך הנאה ורצון ולא מתוך הליכה אחרי העדר או אחרי מה שהחברה שלנו מכתיבה...לכן,אחרי שאני ישיב לעצמי את האיזון הבריאותו אני מתכוון לפנות לכיוון מקצועי חדש,אלא שהפעם אני מקווה לעשות את זה כמו שצריך-אני כבר יודע את הכיוון הכללי שאני רוצה לפנות אליו,רק זקוק לקצת הכוונה יותר ספציפית,אבל לא צריך לרתום את העגלה לפני הסוסים-קודם מחכה לי עוד הרבה עבודה אישית בתחום של הבריאות ושל ההשלמה העצמית והפנימית.

למעלה