אז איך עבר הסדר?

../images/Emo26.gif

שאלות מצחיקות... אהבתי... 1. אני חושב שהבעייה עם ההגדה היא שהיא אף פעם לא משתנה. לקרוא כל שנה את אותו סיפור זה באמת הופך את העסק לקצת מעיק. 2. אצלנו יש הרבה קיצור דרך. בדרך כלל אנחנו קוראים רק את העמודים הזוגיים של ההגדה. השנה הכנסו חידוש לקיצור. החלטנו לקרוא רק את העמודים שמתחלקים במספר 7. 3. השאלה הצחיקה אותי, למרות שזה לא מזכיר לי את אוף שימחעס. 4. אני לא יודע למה, אבל איך לעזאזל לא חשבו על זה קודם??? 5. כמה שאתה צודק בשאלה הזאת... יש לנו אוסף גדול של הגדות מדרום אמריקה שכתובות בספרדית. 6. אני חושב שראיתי כבר כמה הגדות עם פרסומות. 7. את הדברים שכתובים בארמית אני לא מבין (מה זה לעזאזל "הא לחמניע"
- ובטח אני כותב את זה עם מלא שגיאות כתיב), את שאר הדברים אני פחות או יותר מבין (פחות מאשר יותר...) 8. אני לא מסתדר כ"כ עם יין... 9. מצטרף לשאלה. תמיד תהיתי לגבי זהות הרבנים האלה. 10. אתה צודק ב- 100%. האפיקומן נועד להשאיר אותנו ערים. חבל שהפסקנו אצלנו עם המנהג הזה. 11. הזוי... הזוי לגמרי...

מר קו23

New member
אבא שלי פשוט השתגע

אתם לא יודעים מה הוא עשה לסדר,, היינו 26 אנשים , בוא עשה אצלנו שולחן גדול לכל אחד תפריט + אגדה + עריכת צלחות של אולם אירועים. אוכל חבל"ז הוא עשה את מה שאני הכי אוהב צלעות טלה פשוט מעדן קינוחים חלב"ז............. אחרי הארוחה ישבנו הבני דודים ופשוט עשינו מה שצריך לעשות לדבר על אמסטרדם ולשחק בסוני פלייסטשיין- פרו5!!!! אחלה חג

למעלה