אז איך מתחילים ?

כן .. אומץ

זאת בעיה גדולה ....

miri362

New member
אם תשלם כיאות מבטיחה למכור

כדאי לך אומץ יש לי הרבה והוחכתי את זה כשהיגעתי ל 36 מועמדים אחרונים בתוכנית סוף הדרך אתה מבין 12 לפני ה 24 שעלו לגמר.... אין דבר השנה בטוח

Rinattt

New member
אין הביישן למד < ומתאהב ../images/Emo8.gif >

דיי כבר לביישנות... אז יגידו לך "לא" פעם, פעמיים < לפעמים יותר חחח > מה יש לך להפסיד??? אומר לך מה... לדעתי נשים לא אוהבות גבר חסר בטחון... ביישנות מעידה על חוסר בטחון... < ? > מה גם ששחצנות לא רצויה... תצא ותבלה... תחייך... תפתח שיחה... < ואז כבר תבקש טלפון אם תראה שיש שיתוף פעולה מהצד השני בשיחה > מי שמתבייש... מתייבש!

יערית

New member
הכי פשוט

תיגש ישר ולעיניין,אנחנו{הכללה} מכירות את המשחק הישן והמוכר מראש!!! תסלחי לי מה השעה?-אין לך שעון?
{מעניין למה איו לו שעון} אמרו לך שאת חמודה?-לאאאאאאאאאאאאאא רק אתה והרגע!
אפשר להזמין אותך לשתות משהו?-למה אתה מעדיף אותי מסטולית?
את מהאזור?-אני ממש גרה כאן ,מה לא רואים?
שעה שאני מביט בך מהצד -אז למה להפסיק?
חיוך ומבט מפשיט-ת'זהר באמא שלך,אני חרמנית!

maof

New member
וזאת היתה.........

וזה היה רק פרומו
בכדי לקבל את כל החומר צריך להרשם לקורס
מעוף

maof

New member
וזה היה ........כמובן ../images/Emo13.gif

ההיתרגשות אחזה בי לפני הצגת הבכורה מעוף

ערסlight

New member
איך מתחלים... זה קל

איך מתחפפים אחרכך... יותר קשה. וברצינות, זה לא עניין של טכניקה. גם אל תאמין לקטע של הגבוה, הבלונדיני, האקדמאי וכאלה... זה חארטה. הכל תלוי בדימוי העצמי שלך. אנשים מקבלים אותך כמו שאתה מקבל את עצמך. אם אתה במקום טוב עם עצמך, מתוך זה אתה לא מתוסכל, לא חייב להוכיח כלום, לא חושש להתבזות ולא נבהל מסרוב... זה קורן ממך. הקרינה הזאת נקלטת ועושה פלאים במוחן של הנקבות. מהמקום הזה אתה יכול לעשות [כמעט] הכל. אפילו אם אתה נמוך, שמן, עם משקפיים וקרחת, נוסע באופניים ועובד בהנהלת חשבונות. אם אתה לא שם [ואתה ממש לא שם]... שמה תשקיע. והכי הרבה... תמיד אפשר לשאול מה שעה.

הי ....

"הכל. אפילו אם אתה נמוך, שמן, עם משקפיים וקרחת, נוסע באופניים ועובד בהנהלת חשבונות." אתה מכיר אותי ??
החשש בעיקר הוא לא מההתחלה ... יותר מהבוקר של אחרי ....

למעלה