אז איך מתחילים ?

אז איך מתחילים ?

ולא במסיבה הומה עם מאות מוזמנים .... איך מתחילים כיום עם בחורה ? הרי לספריה כבר לא הולכים בבית הספר ? ... במכולת ? ... בפקק ? ... מישהו יודע ?

maof

New member
שלח לה מסר אוהב..... ../images/Emo13.gif

לא באת למקום הנכון כי אני לא אביר ולא בטיח אני פירחח צעיר נעים להכיר אל תחנקי אותי כבר אין לי אוויר אני צריך את המרחב שלי מקום לעצמי להשאיר כדי לשבת בסטלבט עם החברה אף פעם אל תגידי שאת לא אחת מאלה כי זה בולשיט (זה רק רעיון לפיתוח) מעוף

אהה .... כן ? .. אבל ....

איפה היא מסתתרת ? .. ההיא ? אני רואה את ההיא ולא מעיז לדבר איתה בטח יש לה בעל משפחה ילדים וכו' ... ממשיך הנה עוד אחת שווה חמודה חייכנית .. מי אני שהוכח שלא יכול להחזיק משפחה שאני בכלל אדבר איתה ? ... למה שהיא תענה לי ? ... וככה עוברות הבחורות ועוברים הימים בראש מערבולות ובעוד מקומות ... אבל ..

maof

New member
בחיאתתתתתתתת ראבקקקקקקקקקקק

תפסיק לחפש יתושים באמצע החורף כי......."מים גנובים ימתקו" ריגושים חבוב זה שם המשחק. מעוף

פעם התחלתי עם מישהיא ככה...../images/Emo9.gif

פעם כשעוד לא היה לי רכב, ונסעתי באוטובוס.. בספסל לידי ישבה בחורה חמודה... לאחר זמן מה פניתי אליה ושאלתי אותה אם היא מכירה את אבא שלי.. היא כמובן ענתה לי שלא..מאיפה בדיוק??. אז שאלתי אותה אם היא רוצה להכיר את הבן שלו.
מרגע שחייכה, התחלנו בשיחה, ואני יכול לספר לך שבמקרה ההוא זה עבד.. ובגדול.. ה"שיטה" הזאת ישנה... אבל כל דבר שיגרום לצד השני לחייך זה מעולה. גרמת לה לחייך, ריככת את עוצמת ההתנגדות אם היתה.. גרמת לה לחייך, יש לך נקודות זכות אצלה. משם, הכל בידיים שלך..

פברואר68

New member
בפעם האחרונה שהייתי בבית קפה גבר

כבן 45 בערך מנומס שהביט בי מדי פעם...שלח לי פתק "מעוניין בקשר "וחתם את שמו +כרטיס הביקור שלו...כשנגשתי לשלם (הוא כבר לא היה בבית הקפה) המלצר אמר שהבחור שילם את החשבון (בסך הכל קפה שלי ושל חברה )מאוד גנטלמן מצידו לדעתי...בהצלחה לך.....

maof

New member
יאללה פ'סדרררררררר

ספונטניות גם מסע של 1000 ק"מ מתחיל בצעד אחד מעוף

Netta79

New member
אממממ.........../images/Emo142.gif

נחמד, ג'נטלמן ... השאלה היא ... התקשרת אליו ? כי זה מה שקובע לדעתי אם תמצא חן בעינייה, לא חשוב מה תעשה מי תהיה , מה תגיד וכנ''ל אם לא תמצא חן בעינייה ... לפעמים זה הולך - כנגד כל הצפיות והסיכויים ולפעמים למרות הסיכויים והצפיות - זה פשוט לא הולך המסקנה שלי ? תנסה ... מה כבר אתה יכול להפסיד ? בהצלחה לך ~נטע

חסר דרכים? תיהיה יצרתי- רק מה

תבטיח לי בבקשה (ולא משהו אלייך אישית)- פשוט פונה לגברים באופן כללי. תפסיקו לחשוב מהזין! מבטיחה לך- שהכל ילך לך ביתר קלות.

maof

New member
זאת גם יצירה ../images/Emo13.gif

לנסות משהו נוסף
מעוף

לא מזמן היה שרשור על זה

אתה יכול להגיד לה למשל "את מאמינה באהבה במבט ראשון???? כי אם לא אז אני אלך ואחזור" (נגנב במקוריות מרינת תי תי
) או למשל: "את אחותה של שירלי בוגנים?" תוך כדי שריקת שפתיים הפוכה

maof

New member
וגםםםםםםםםםם...........

אני לא צריך קרצייה שתמצוץ לי את הדם נו טוב אומר לך את זה חד וחלק יש עוד הרבה דגים בים זה לא אני זאת את הכל פתוח
מעוף

miri362

New member
לי קרה שאני זו שהיתחלתי

הייתי בפאב ראיתי בחור שמצא חן בעיניי ואני זו שהיזמנתי אותו למשקה היה חביב ביותר ואחר כך גם מעניין

Mastul4u

New member
המממ ...

אני טוב רק בעצות...... אבל נראה לי ששלב ראשון זה לא להתבייש...פחות חשוב מה תגיד או תעשה, כי אם תמצא חן בעיניה , היא כבר תעשה....... בקצור תגרום לה לעשות... פשוט בגלל שהן טובות יותר

למעלה