אז איך מתחילים?

indigo wing

New member
אז איך מתחילים?

אני יושבת עכשיו בבית מול המחשב לא כי לא רציתי לצאת אלא להפך. בתיכון היו לי את הכמה חברות טובות, לאט לאט כל אחת פנתה לדרכה והמעגל הצטמצם. עכשיו כל אחת בעסיקוים שלה, אלה סוגרות, זאת חולה ותכלס- היום בערב פשוט אין לי עם מי לצאת. חברות מהצבא בסופ"ש רוצות לפגוש אנשים אחרים ואני ממש מבינה את זה כי אנחנו מתראים/מדברים כל יום.. חברה טובה שניסיתי לשכנע פשוט טענה שאין בשביל מה. אני אמרתי לה שלהשאר בבית זה גם לא פתרון. אז מה שקורה שעכשיו אני מרגישה ממש מוזר.. בדידות שכזאת.. שאני רוצה לצאת ולשבת באיזה בית קפה ופשוט אין לי עם מי. ברגעים כאלה ממש בא לי שיהיה לי חבר אבל אם אני לא אצא אני לא אכיר. אבל מצד שלישי גם כשאני יוצאת זה לא שאני מתחילה עם מישהו או שמישהו מתחיל איתי. אני לא אוהבת מסיבות.. ובבתי קפה, שזה הבילוי המועדף עליי לא משמ יוצא קשר עם אנשים אחרים..חדשים.. אז מה עושים?!? איך יוצאים מהמצב הזה??

כמעט25

New member
שונאת את ההרגשה הזאת!!

הייתי שם..לפני פחות משנה ואני שמחה לומר לך!! שאם את בנאדם חברותי הכל עובר!!! כשהשלמתי בגרות במתמטיקה השנה הכרתי שני אנשים ששינו לי ת'חיים והפכו להיות שניים מאוד חשובים בחיי... הם הבריחו לי את הבדידות, הוכיחו לי שאני לא לבד!!! ובקשר להיום! פנקי את עצמך! לא נורא להיות בבית מידי פעם! תעשי לעצמך אמבטיה מפנקת (הכיייי מפנקת) תראי סרט טוב, תכיני לעצמך נס קפה...או שתקראי איזה ספר טוב שמונח לך בבית.. תאמיני לי לפעמים הערבים האלה לבד הם השקט הכי טוב לנשמה, רק צריך ללמוד להנות מחברת עצמך!

dod_basim

New member
מסכים עם הסבתא ו....

כל פעם שתרצי לצאת ולא יהיה לך עם מי, אין שום בעיה!! רק תרימי טלפון, חצי פורום יושב איתך על בירה או כוס קפה

../images/Emo45.gifתשובה מושלמת

אני מוסיפה רק- שאת חייבת לזכור תמיד שיום שישי בערב זה לא חובה או משהו לצאת, זה לא אומר אוטומטית ואין שום חוק! להיפך, הרבה אנשים מעדיפים לצאת בכל יום אחר בשבוע מאשר ביום שישי כי הכל עמוס בעיקר בילדים... אני בטוחה שאת לא יושבת כל החיים בבית ומבינה את ההרגשה. זו ההזדמנות שלך לפנק את עצמך ולהיות עם עצמך

Cobe Anan

New member
אין מה להוסיף..

אבל קרעת אותי עם כל הסימני קריאה האלה.. זה הזכיר לי פרק מסיינפלד שאיליין יוצאת עם איזה סופר, ואיכשהו גורמת לו להציף חצי ספר בסימני קריאה מיותרים ("הוא היה רעב, אז הוא פתח את המקרר!"). חחח.. הרסת אותי...! לילה טוב פורום יקר, ותזכרו- כל 909 ערבים זה לזה!

pain is MY love

New member
אני דווקא לא מסכימה

אני בעד מסיבות! בעד לצאת!בעד להכיר אנשים חדשים... הרי אם תש/בי בבית כמה שתפנקי את עצמך לא תכירי אף אחד! אז כן תצאי מדיי פעם לאיזה מסיבה טובה רק בשביל האווירה ובשביל האנשים ובשביל הכיף... טוב נו אולי אני אומרת את כל זה כי האלכוהול עדיין נמצא עמוק עמוק בדם שלי... נראה מה אני אחשוב מחר... לילה טוב.

TheWhiteTigris

New member
אין

לה עם מי לצאת - היא לבד. היא כותבת בפירוש: "אין לי עם מי לצאת"... ובאילת יש הרבה שיוצאים לבלות לבד (עבדתי שם, אז ראיתי מה הולך...) אבל מה שאפשרי שם לא נהוג בשאר הארץ...

pain is MY love

New member
זה לא שאין לה עם מי לצאת

יש לה חברות! פשוט כל אחת התרחקה וכו'... אבל כן יש אפשרות למצוא איזה חברה אחת או שתיים ולצאת לאיזה מסיבה טובה. חוץ מזה יש לי עצה מעולה- דווקא בגלל שהתרחקתןזה הזמן להתקרב! פשוט תקחי יוזמה ותזמיני את החברות שלך שלא ראית הרבה זמן אלייך הביתה לערב בנות עם פיצה וסרטים או ערב של ישיבה נוסטלגית באיזה מקום אליו הייתן יוצאות בימי התיכון או משהו כזה.. תתפלאי כמה נוסטלגיה היא דרך מצויינת להתקרב מחדש..

indigo wing

New member
צודקות, שבוע הבא אני אפגש

עם כמה חברות שלא ראיתי כמה חודשים טובים

TheWhiteTigris

New member
לא הבנתי משהו

אם התרחקתן ממישהו\י במשך כמה חודשים... למה שהוא\י ירצו שוב להתחיל לחזק את הקשר? הרי אם התרחקתן זה אומר שהקשר "בא בימים" (או בלילות אם זה בן המין השני) ומתפגר מעצמו בגלל שכבר אין לכם מכנה משותף חזק מספיק כדי ליצור קשר שיחזיק מעמד עם הזמן...

pain is MY love

New member
אני מאמינה

שאנשים מתרחקים בשל "אילוצי מערכת" מה שנקרא.. אבל אנשים שבמשך שנים היו חברים טובים ויש להם בדיחות משותפות וחוויות משותפות ומן הסתם היו קרובים אחד לשני, יכולים לחזק את הקשר גם כעבור זמן...

TheWhiteTigris

New member
"אילוצי מערכת"

זה ביטוי מעודן ויפה ל"ראבק אין לי זין וזמן אליו\ה, שיעזבו אותי בשקט קיבינימאט" (מן הסתם זה הוקצן, אבל הרעיון הועבר). אבל בהחלט אפשרי במחשבה שניה שהשניים יבינו שהם מפסידים מהפסקת הקשר בניהם ויחזרו להשקיע בקשר.

indigo wing

New member
תגובות לכולם...

דבר ראשון אתם ממש חמודים ומעודדים
מה עשיתי בסוף? סתם דברתי עם חברים קצת (מהבית..), וראיתי כמה פרקים של "בטיפול" בטלוויזיה. סדרה ממש טובה!!! אסי דיין קצת מעצבן אותי, אבל איילת זורר וליאור אזכנזי שחקנים מ-ע-ו-ל-י-ם.. אולי זה גם משהו, כי בצבא אני בכלל לא רואה טלוויזיה.. אז לא סבלתי למרות הכל,
לכולם על העצות

מוכר...

קרה לי גם אבל הכל עובר. גם אם תהיה תקופה שתרגישי לבד את לא לבד באמת זאת פשוט תקופה שעוברת ובטוח מישהו חושב עליך ודואג לך - תחשבי ככה

למעלה